Orijinalini görmek için tıklayınız : sanırım bayan mezarı ama nerde
halukpektas
12-14-2008, 03:11 PM
Merhabalar aşağıdaki kayada kataloglardan öğrendiğime göre 2 bayan mezarı simgesi var ama nerde arama yapmalıyım bilemiyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
sayğılar
selamünaleyküm halukpektaş bey elinize sağlık sitemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz inşallah sizlere yaralı oluruz ilk resimdeki işaretlerinizin mesafeleri sitemizin bu sayfasında mevcuttur bakarsanız bulabilirsiniz inşallah
http://www.defineburada.com/forum/mesafe-isaretleri-t898.html
diğerlerinide inceleyip size bildirmeye gayret edeceğiz çünkü bura baya büyük bi möezarlı biz definecilerin maşatlık dediğimiz tüğrde bi yer saygılarDAYI
SEYRANİ
12-14-2008, 06:43 PM
burada birkaç mezar var ama bayan mezarı degil 20 adım etrafına iyi bak başka bi işaret varmı
hira_pc
12-14-2008, 07:50 PM
burası bölge olarak neresidir???
halukpektas
12-15-2008, 01:39 PM
yorumlarınıza sonsoz teşekkürler en kısa zamanda yeni işaretler ve fotolarla döneceğim.
saygılar
s.a bekliyoruz haluk kardeş
trajan
12-18-2008, 12:08 AM
işaretınızın yakınlarınde kucuk bır dere ve bu derenın gerısınde suyun akıs yonune ters ıstıkamette genısce bır duzluk varmıdır ?
elde olan fotolarla sadece bu gozlemde bulunabılıyorum ama cevreyle butunlestırmek ıcın uzaktan bır foto gerek kardesım... saygılar.
halukpektas
12-18-2008, 10:59 PM
Evet ustam aynen dediğiniz gibi işaretin gerisi dere ve düzlük var ancak fotosono bu hafta sonu çekebilirim çeker çekmez eklerim. Yorumlarınıza sonsuz teşekkürler
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.