PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ilginç işaretler


ufuk__06
02-17-2009, 02:45 PM
yorumlarınızı bekliyorum ustalar

istihkam
02-17-2009, 05:14 PM
sevgılı kardesım soyle dusunelım aradıgımız ve bulmak ıstedıgımız bır sey var bulmasını ıstedıgımız kısıye yeterlı kanıtları acıklamaları yapmadııgn muddetce sence o sahıs bulunması ıstenen seye ne kadar yakındır soruyorum ufuk_06 kardesım.
hem bulmak ıstıyoruz hemde bulunmaması ıcın caba gosterıyoruz gıbı bı ters duruma dusmemek ıcın mantıksal sıralamaalı bırbırını takıp edene yakın e uzak cekımlerle bırlıkte cok şık bır de acıklama da bulunmalıyız oyle degıl mı???? lutfen alınmayınız acıklamam umumadır.

sevgılı kardesım;
son 3 resım malum ayak ısaretı ve bu ısaretın konumunu hemen soyleyeyım.
hafıf yamac asagı sol yatık bır arazıdesınız ve bu yonde ılerlemenız gerekmektedır ayagın ılk 15 m mesafesınde ne var ne yok ıyı ırdelemekle bırlıkte yamacın belıttıgım pozısyonunda ırı butun kayalar ve uzerınde baskaca ısaretler bulmanız gerekmektedır.
bu soyledıklerım ayak ısaretının baglıyor , ıstıkametınız ayagın on taraf sıvrı ucu kısmıdır.
yıne zanedersem dıger resımlı ısaretlerınız ayagın orta sol kısmı ıstıkametınde oyle degılmı?
evet bu ayak bırden fazla yerı verıyor bırıncısı yukarıda bahsettıgım ayakla ılgılı acıklamaya uymanız
dıgerı ıse orta kısım sol taraftakı yukarı tarafa dusen aladır.

keske ılk 3 fotonuzuda temızlemıs olsaydınız oyle baksaydık ancak bırıncı foto ısaretın tam karsısında yakın mesafede kaya toplulugunu vermekle bırlıkte sayet kaya toplulugu yoksa dırek kayanın altına bakınız.

ıkıncı fotodakı kayanın genel goruntusu varsa bakalım.

3. fotonunda uzaktan goruntu varsa onada bakalım sonrasında yanılgıya mahal vermeden net konusalım kardesım.

ufuk__06
02-17-2009, 05:37 PM
tşk ederim kardes yorumların için resimleri ben çekmediğim için yrum yapamıyacagım bir dahaki gittiğimde genel olan resimlerini çekerim resmi çeken arkadaslarım kılıç ve ok işareti oldugunu söyluyorlar bunlardan herhangi bişey cıkarmı kılış ve ok işaretleri

istihkam
02-17-2009, 07:50 PM
civ civde de cıkar kus da cıkar yeterkı sen cerecevelı arzu edılen sekılde resımle bızler tesekkur ederız.

hira_pc
02-17-2009, 07:59 PM
s.a. arkadasım bu resimler cok kötü o kadar yakında cekilmişki kayaların yapıları tam olarak görünmüyor ...

Burada degerli bir kişiye ait mezar oldugunu düşünüyorum bu son resimdeki ayak ilk resimndeki oymaların sagına düşüyor olsa gerek ve ayagın altına dogru bir kayalık olması lazım kayalık veya kaya olması lazım bu ayagın yanından görünüyor olmalı ve onun altına girişi yaparsan direk mezara inersin saygılar...

JOVİYANUS
02-17-2009, 09:04 PM
s.a ufuk usta.abi resimlerin çok yakın ve çok ufakbazu dikkatimi çeken yerler oldu fakat resimler çok ufak içaret bile yapılmyor.ustalarımın da dedğin gibi son 3 resim kesinlik le ayak.ilk olan ayak resimin yanında bir adet kare mevcut.ilk resimde ise bir kanal yada yılan olablr.ve 3 tane daire oyna var .saygılar.
not: o bir kanal yılan değil.bencu su doktugun yön yani tasın arka tarafına doru bi yokla derim

ufuk__06
02-18-2009, 03:10 PM
arkadaslar işaretlerin yanında kılıç basamak ve ok işaretleri oldugunu söyluyor arkadaslar kılıç veya ok işareti ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

JOVİYANUS
02-18-2009, 05:26 PM
gormek lazım muhtemelen yön veriyor.

KOMAGENA
06-01-2009, 11:31 PM
s.a.ya ben anlamıyorum resimi çeken neden yollamıyorda gerekli detayı vermiyor neden başkaları aracı oluyor gerçekten anlamıyorum.evde pc si yoksada internet kafe her yerde var.eksik ve yanlış bilgiler bizi yanlış yöne gönderir bunu düşünmeden hareket ediliyor neden anlamış değilim açıkçası:confused:

istihkam
06-02-2009, 01:33 AM
s.a KOMAGENA KARDESIM;
Bu ıs nasıp ısı demekkı arkadasın nasıbı yok ve bu seruvenın omrude bu kadarmıs,
kıme nıyet kıme kısmet:)