PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu hafta yakalananlar listesi


~*İNB_37*~
02-23-2009, 12:04 PM
arkadaşlar her zamanki gibi bu haftada yakalananlar oldu akıllanmıyolarda yakalana yakalana buyrun sizinle paylaşmak istedim

::::::::::::::::::::
İZİNSİZ KAZIYA JANDARMADAN SUÇÜSTÜ

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde izinsiz kazı yapan 4 kişi kullandıkları malzemeler ile suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Karacabey'in Doğla Köyü'nde meydana geldi. H.İ.E isimli şahsın Pilavyediği mevkiinde izinsiz kazı yapacağı ihbarını alan jandarma ekipleri harekete geçti.

Şahısları takip eden jandarma, H.İ.E, B.A, B.Y ve M.K isimli 4 zanlıyı izinsiz kazı yaparken suçüstü yakaladı. Yakalanan şahıslar ile birlikte kazıda kullandıkları 1 jeneratör, adet hilti, 2 seyyar kablo, 2 balyoz, 1 kürek, 1 kazma, 3 murç, 2 çekiç, 1 zincir calaska, 3 manivela, 1 halat ve 1 el projektörü ele geçirdi.

Gözaltına alınan 4 zanlı ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Bursa Kent Haber, 19.02.2009

:::::::::::::::::::::::

KAZI YAPAN 5 KİŞİ SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Malatya'da kaçak kazı yaptığı belirlenen 5 kişi, suçüstü yakalandı. Hekimhan İlçesi Yağca Köyü Çayan mevkiinde 5 kişinin kaçak kazı yaptığı ihbarı üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, olay yerine operasyon düzenledi.

Ekipler, zanlılar E.Y, O.Y, H.B.Y, B.Ö. ve H.Y'yi suçüstü yakaladı. Zanlıların, sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

Zaman, 19.02.2009

:::::::::::::::::::::::::

BAYRAMİÇ'TE TARİHİ ESER OPERASYONU

Çanakkale’nin Bayramiç İlçesi'ne bağlı Pınarbaşı Köyü'nde bir şahsın aracı ile üzerinde yapılan aramada tarihi özelliği olan 7 adet sikke ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri Pınarbaşı Köyü'nde F.Y isimli şahsın kullandığı araç ile üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada tarihi özelliğe bulunan 7 adet sikke ele geçirildi.

Şüpheli F.Y. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, el konulan sikkeler ise değer tespiti için Çanakkale Müze Müdürlüğüne teslim edildi.

Çanakkale Kent Haber, 18.02.2009

:::::::::::::::::::::::::::

GÖLHİSAR'DA TARİHİ ESER OPERASYONU

Burdur'un Gölhisar İlçesi'nde tarihi eser kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbari değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin İbecik beldesinde yaptığı operasyonda, 1 taş insan başı heykeli, 1 mermer insan başı heykeli, 1 üzerinde insan figürü olan çanak heykel, 1 çanak insan başı heykeli, 4 yüzük, 6 metal takı, 5 süs eşyası, 2 bakır levha, 4 altın sikke, 59 metal sikke ve 2 gümüş sikke ele geçirilirken, Rasim T. (37) ve Bayram P. (36) gözaltına alındı. Tarihi eser kaçakçılığı yaptıkları belirtilen Rasim T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken,

Bayram P. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Burdur Kent Haber, 16.02.2009
http://www.tayproject.org/imjpg/haber26/Golhisarda/r1.jpg

:::::::::::::::::::::::::::::::
bu hafta az yakalananlar öbür hafta sabırsızlıkla bekliyorum kaç kişi yakalanacak bakalım saygılar
~*inb_37*~