PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : balık


JOVİYANUS
02-24-2009, 09:07 PM
s.a ustalr.bir fikir almak istyorum.belim bu sıralr iyi havada güsel en kısa zamandada dostlarla fotoyu paylasacagım ALLAH kısmet nasip ederse.bir yerlesim yeri,burada açılmıs bir mahsen.girişi oval sekilde orme tas.ve baya bi geniş.çok dan patlatılmıs ama tahminim dogryusa asıl hedef daha içerde.içeriye girince odanın uzunlugu 7 m.genişliği2.5 m.yüksekliğitoprak doldugu ve bilinçsiz kazıldıgı için tam bisry diymesemde asagı uykarı 3m.bu mezar tahminimce kral kraliceye ait.yan duvaların sag ve sol tarafalrında kapı girişi gibi bir yer açılmıs sanırım kafalr birbirine gelcek sekilde gomulmusler.içerde bir tasta çok bariz bir sekilde balık gordum tek bir tasta bu muhtemelen tarumar edilirken düsmüştür yere.girişte sol yandaki dedği kapı girişindesol yanda bir delikli bir kaya var.ve içerde cam şişe kırıkları.bu delilkli kaya çok dikaktimi çekti.sol girişten girince tekrar sola donyorsun alan çok dar ama sanki devam edyormus gibi içe dogru.sanki yukardan zamanla çökme olmus gibi. saygılar.

istihkam
02-25-2009, 01:02 AM
balık mezarı sımgelemekte olup helen yunan ve roma kulturlerınde ozellıkle somon balıgı sokca matıve edılmıstır yapacagın cok basıt bahsettıgın oymaların oldugu yan duvarlardan ve ozellıkle duvar kenararından farklı bır tas aramak yok ıse bahsettıgım yerlerın tabanlarını sıslemek toprak tamamen bosaltılacak ama. degerlı mezarlar var bılgn olsun.

JOVİYANUS
02-25-2009, 02:14 AM
istihkam usta çok degerli biliyorumda burası patlatılmıs yalnız biryer dikkatimi çekiti o delikli kaya resmini gondercem bi bak iice