PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Madde okuma


AYDIN
05-11-2009, 09:45 PM
Pek çok defineci duymuştur. Şu köyde bir kadın var define yerinden toprak alıyor götürüyorsun bakıyor define olup olmadığını söylüyor. alınıp alınmadığını kimin gömdüğünü derinliğini bile biliyor gibilerden gerçektende bazen %40 lik bir kısımda bu denilenler çıkar.


Götürürsün ordan bir taş adam bakar taşa 500 km ilerdeki yeri sana bire bir görmüş gibi tarif eder. peki bu nasıl oluyor.


Herkesin hafızasının bir yerinde bir küreye bakıp geleceği söyleyen çingene figürü mutlaka vardır. Yada suya bakan hoca peki maddeye nasıl bakılır herkes bakabilir mi ?

Bu işin duası suresi yoktur. Hoca olduğnu cinci olduğunu idda eden kişiler dualar okurlar bişeyler yakarlar falan filan bunlar işin şov tarafı hiç bişey okumaya gerek yok. zaman, çalışmak ve yetenek bu işin anahtarı.


Taşa toprağa bakarak yeri görmek isteyen kişinin ay büyürken yani ayın hilalden dolunaya doğru ilerlediği dönemi seçmesi gerekir. işe başlamadan önce bir masa seçin parlak olmayan bir örtüyü masaya serin üzerine taş yada toprağı koyun rahat bir sandalye seçin aşağıdaki yolları takip edin.


1. Bir mum yakın ve masada parlamaması için arkanızdaki kör bir noktaya koyun. toprağı yada taşı masanızın üzerindeki sade ve koyu renkli kumaşın üzerine koyun. taş karşısında rahat ve dik olarak oturun.


2. Burnunuzdan nefes alarak ağzınızdan yavaşça verin. her nefes alışınızda nefesiniz bir dakika kadar tutun. Yavaşça gözlerinizi kapatın ve rahatlayın.Soluğunuzu ritmik bir şekilde alıp verdiğinizi hissedin herhangi bir zorlama olmadan her nefesiniz bir önceki nefes hızınızla aynı olana kadar bekleyin. soluk verdiğiniz her seferde içinizden ( bir ) deyin. Bir derken zihninizde 1,2,3, anlamında değil ( birlik ) ( teklik ) anlamında yer bulsun. bu durumda aklınızda eskiye dair dalgalanmalar olana kadar devam edin bu dalgalanmalar geçmişte yaşadığınız bir olayı değişik değişik yaşamanız olarak canlanmalı. Tıpkı uyumadan az önce gün içinde birinin size söylediği söze cevaben veridiğiniz başka bir sözü böyle deseydim daha iyi olurdu gibi canlandırmanız gibi.


3. madde okumak için uygun duruma geldiniz. taşa doğru eyilmeden merkezine doğru yoğunlaşın bakmadan önce ani bir görüntü beklemeyin 10 dakika kadar bakmak için kendinizi hazırlayın. bişey göremezseniz 15 dakikadan fazla bakmayın ilk seferlerde bişey görmek bir hayli zordur. 15 dakika içinde bişey göremezseniz. kalkıp ışıkları yakın ertesi güne erteleyin.



4. Sonuca varmanız halinde tüm oda duman grisi bir hal alır görebildiğiniz tek nesne önünüzdeki nesne olur. Burada bilinciniz size nesnenin parladığı izlenimi verir. bu durumda başardım tarzı bir rahatlamaya girmeyin sabırla bekleyin heyecana kapılmayın.



5. Bu duygu geçtikten sonra nesnenin ışıklanması bitene kadar bekleyin. Nesneye bakmaya devam edin. Bu ortamda bakma işi son aşamasına gelmiştir. Kesin biçimler görülmeye başlar. Genç yada yaşlı yüzler. nesneler yada doğal ortamlar. Aklınız ne kadar dengeli olursa bu görüntülere hakim olma gücünüz o kadar artar. Görüntülere anlam yüklemek için acele etmeyin bu biraz tecrübe ister. Bunu kalabalık bir sokağa açılan pencere olarak düşünün sokakta pek çok görüntü var ama sizin özellikle aradığınız şey sadece bir tane gözlerinizle onu arayın.



6. Görüntüler geçerken bazı görüntülere keskin duyguların eşlik ettiğini hissedeceksiniz. Korku heyecan benzeri. Size bu duyguları veren nesnelere özellikle dikkat edin ve aradığınız şeyle bir bağlantı kurmaya çalışın.



7. Burada heyecana kapılmadan gördüklerinizi yorumlamanız gerekir. Büyük bir sihirli gücünüz varmış gibi sağa sola koşarak bunu başkalarına anlatmayın. Gördüğünüz nesnelerle amacınız arasına bağ kurun bağ kurarken soyut kavramlar üzerine yoğunlaşmanız size daha faydalı olur. tehlike , ihanet, sevinç, acı gibi bu tür duygular ile görüntüler arasında bağlar vardır. Kırmızı alev tehlikeyi, yılan ihaneti gösterir gibi. Burada göreceğiniz 10 kadar görüntüyü diyer görüntülerden ayırmanız gerekir bunu ayırmanın yolu yine kalben hissetmekten geçer bazı görüntülere öylece bakarken bazıları size duygusal olarak baskı yapr baskı yapanları ayırın. insan sureti ise yüzüne dikkat edin fiziksel görüntülerinde bir anormallik arayın beni var kafası kel gibi bu sureti onun hissettirdiği duygu ile beraber yorumlayın. Korku veren bir benli adam. Yada bir taş görüntüsünde mutluluk hissi. Orada boyu iki metre olan sarı bir taş var. Ortasında bir oyuk var. Burada mutluluk hissediyorsanız. Aranacak bakılacak yer zaten orasıdır.



Bu tür işlerden para kazanan insanlara dikkat edin. Gerçekten böyle bir yeteneği olan kişi sizden para istemez yeri söylediğinde buradan bişey çıkarsa benim hakkımı getirirsin der yada sizinle beraber gelmek ister. Emin olmayan kişi sizin para teklifinizi kabul eder emin olmayan kişi ise zaten işi bilmiyordur. Dolandırıcıdır. Tüm definecilere bol şanslar.