PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilimin açıklayamadıgı keşifler


AYDIN
05-11-2009, 09:50 PM
Rudolf Gantenbrink tarafından Büyük Piramitte keşfedilen bakır kulplu kapı, kraliçe odasından başlayan güney kanallarında yer almaktadır. Bu kapının arkasında başka bir kapı daha bulunmuştur. Yapılan bazı araştırmalar sonucunda içinde ne olduğunu bilmediğimiz bir oda veya odalar bu ikinci kapının arkasında bulunmaktadır. Burada sorulan en önemli soru şu: Görünüşte hiçbir amaca hizmet etmeyen bu kapılar neden buralara kondu?

Alışıldık olmayan bu spiral cisimler 1991-1993 yılları arasında Rusya’daki küçük bir dere yatağı olan Narada’da bulunmuşlardır. Boyları en fazla 3 cm. olan bu cisimlerden (inanılmaz ama) 0,003 mm. Olanları da bulunmuştur. Büyük olanları bakırdan, küçük ve çok küçük olanları ise çok ender rastlanan “tungsten” ve molybdenum” maddelerinden yapılmıştır. Daha da şaşırtıcı olan şey ise: Bütün bilimsel incelemelerin gösterdiği gibi bu cisimlerin yaşlarının 20 bin ile 318 bin yıl arasında değiştiğidir.

Ünlü “Klev Astronotu” . Bu heykelcik Avrupa’da bulunan “uzay adamı” özelliklerini gösteren tek buluntudur. Yaşı çok eskidir.

Tarih öncesine ait küçük Japon heykelcikleri. Yakalarında civata bulunan bu heykelcikler bir tür uzay başlığı ve elbisesi taşımaktadır. Hatta bunlardan biri çok büyük gözlük takmaktadır. Sanki güneş ışığından korunmak ister gibi.

Filippo Lippi tarafından yapılan “La Madonna e san Giovannino” tablosu. (15. yüyyıl) Yukarıdaki koyu renkli ve ışık saçan cisim sanki hareket ediyor gibi. Çünkü seyredenler var. Roma döneminde olduğu gibi günümüzde de “ufo” fenomenleri aynı şekilde gözlenmektedir.

Üzerinde oyularak yapılmış, tam gelişmemiş olsa da rahatlıkla fark edilen bir insan yüzü bulunan bir deniz kabuğu. Bu buluntu 1881 yılında jeolog H. Stopes tarafından rapor edilmiştir.Yapılan testler sonucunda, oyma işleminin kabuklu henüz yaşarken, yani fosilleşmeden yapıldığı ortaya çıkmıştır. Bu deniz kabuğu Pliocene devrine ait ve 2 milyon yıllıktır.

Bu kürecikler Güney Afrika, Klerksdorp’tan. Birinin üzerinde kürenin çevresini dolaşacak şekilde birbirine paralel 3 çizgi oyulmuştur. Bu kürelerden bazıları 6 mm. Kalınlığında ince bir kabuğa sahiptir. Bu ince kabuk kırıldığı zaman kürenin içinde süngerimsi garip bir şey çıkıyor. Bu süngerimsi şey havayla temas edince parçalanıp toz haline geliyor.

“Geode of Ceso” antik bir parçadır. Bu kaya parçasının üzeri doğal kristallerle kaplanmıştır. İçinde bir boşluk bulunmuştur. Bu boşlukta, malzemesini porselenin oluşturduğu garip bir cisim bulunmuştur. Bu cismin üzerinde meydana gelen ve onu kaplayan kristal oluşumlu kabuğun oluşabilmesi için 500 bin yıl geçmesi gerekiyor!

Japonya’nın Yonaguni adasının yakınında, denizin 23 metre altında insan yapısı apaçık belli olan piramitler bulunmaktadır. 183 metre genişliğinde ve 27 metre yüksekliğindeki bu piramitler yaklaşık 8 bin-10 bin yıllıktırlar.

Peru Sacsahuaman’daki bu duvarlar, Bimini adasındaki esrarengiz su altı yapıları ile kesin bir benzerlik göstermektedir. Bu arkeolojik duvarlar bir gizem taşımamaktadırlar çünkü, antik çağda yapılmalarına rağmen, bu kadar kusursuz bir şekilde işlenip yerlerine koyulana kadarki aşamalar için yüksek bir teknoloji ve bilgi gerektirmektedirler.

Bazı Nakza (Nazca) çizgileri, resmin orta kısmında görüldüğü gibi, birbirine paralel kilometrelerce ve hatta dağları, vadileri aşarak uzanmaktadırlar. Bu çizgileri kim takip ediyordu ve ne amaçla?

Mısır’daki Abydos tapınağındaki hiyerogliflerde , helikopteri, tankı, kargo uçağını ve planörü çağrıştıran şekiller vardır. Bu hiyeroglifler başka hiyerogliflerin altına gizlenmişlerdi. İlk tabaka hiyerogliflerin yerinden kopup düşmesiyle bu esrarengiz şekiller gün yüzüne çıkmıştır.

Bu daire şeklindeki taş oluşumları 30 metre çapındadır veLoch Ness gölünün dibinde görüntülenmiştir

DAYI
05-12-2009, 11:29 AM
selamünaleyküm aydın evladım güzel kardeşim bırak bu safsataları ben şu yazıyı üç sefer okudum hiç bir şey anlamadım anladım diyen varsa sende dahil olmak üzere lütfen banada anlatın allah rızası için diyorum.bunlar sol düşüncenin rusyanın yetiştirdiği din inkarcılarının hayal ürünlreinden başka birşey değil aslında senin bu işlerle uğraşmanıda yasaklamam lazım ne demek istediğimi anlamışsındır inşallahsaygılar DAYI