Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir ön Ayaği Eksik Ayi
trakyali
05-12-2009, 12:53 AM
S.A değerli üstadlar.bu ayıyı 2 sene önce fotoğraflamışlar,ve şimdilik elimizde bu fotoğrafın bir fotokopisi var.bölgeye henüz ben gitmedim.ayı birebir gerçek boyutlarında,ön ayaklarından bir tanesi eksik,yanılmıyorsam sağ,ayının tam önünde turkuaz çerçeve şeklinde bir taş ve ortasında bir kabartma,ayının önünden kaldırım taşları olan bir yol geçiyor,ayının hemen yanında sarp bir uçurum ve aşağısı dere,ayıya 100 metre kadar bir mesafede yine turkuaz veya mavimsi çerçeve gibi bir bir taş ve çerçevenin içinde eksik ayak.ayının olduğu bölge çok sarp ve tehlikeli bir vadi.yalnız son aldığım habere göre şu anda ayının kafası yok.yani kırmışlar.
değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
http://img410.imageshack.us/img410/7437/ayi.jpg
Selamünaleyküm trakyalı kardeş öncelikle sitemize hoş geldin sefalar getirdin anlattığın şekilden bir şey çıkartmak mümkün değil desem yerinde olacak çünkü şekil itibarıyla olay çolak ayıya uyuyor ama devamına bakarsan topal ayı hangi sınıfa sokacağımı bilemedim ama bu anlatımda bi terslik var yapacak en iyi şey kafası kopuk olsun önemli değil sen kendin git gör ve resmini çek ki iş netleşsin derim kolay gelsin DAYI
trakyali
05-12-2009, 02:51 AM
DAYI,hoşbuldum.yorumun için teşekkür ederim.İnşallah en kısa zamanda bölgeye gidip detaylı bir inceleme yapacam.bakalım ne çıkacak.
hira_pc
05-12-2009, 06:19 PM
s.a. trakyalı gidince detaylı resimlerde cekersen iyi olur... saygılar
trakyali
05-12-2009, 08:54 PM
s.a. trakyalı gidince detaylı resimlerde cekersen iyi olur... saygılar
A.S. kardeş,bölgeye tezelden gitmeyi çok istiyorum ama,nasip kısmet.bu konuda başkasının eline muhtacız.yeri ben bilmediğim için,götürürlerse gidip ayrıntılı bir inceleme yapacaz İnşallah.
hira_pc
05-13-2009, 05:21 PM
inşALLAH arkadasım ALLAH hayırlısı olanı nasip etsin hayırsızından uzak eylesin ... saygılar
SEYRANİ
05-13-2009, 07:50 PM
trkayalı kardeşim elindeki işaret güzelmiş çerçeve içindeki eksik ayak son noktaydı eger sen bunu gördünde orda bıraktınsa sana bişey demem artık
artı ayının kafasını kırmışlar demişin inş ayagı görmemişlerdir yoksa geçmiş olsun alanada hayırlı olsun derim
trakyali
05-14-2009, 11:41 AM
trkayalı kardeşim elindeki işaret güzelmiş çerçeve içindeki eksik ayak son noktaydı eger sen bunu gördünde orda bıraktınsa sana bişey demem artık
artı ayının kafasını kırmışlar demişin inş ayagı görmemişlerdir yoksa geçmiş olsun alanada hayırlı olsun derim
Kardeş,dediğim gibi ben bölgeye henüz gitmedim.ama giden gelen herkes eksik ayağınıda,diğer ayrıntılarıda biliyor.ama ne var ki çözümü konusunda kimse bir arpa boyu yol alabilmiş değil.tabi dediğin gibi alınmışta olabilir.o zaman yapacak irşey yok,bizim nasibimiz değilmiş,alana hayırlı olsun deriz,biter gider.ayrıca vakit ayırıp yorum yazdığın için çok teşekkür ederim.
trakyali
05-14-2009, 11:43 AM
inşALLAH arkadasım ALLAH hayırlısı olanı nasip etsin hayırsızından uzak eylesin ... saygılar
İnşallah kardeş-Amin.dualarımız hep bu yönde.
trakyali
02-08-2010, 08:34 AM
bu da ayının son durumu,görüldüğü gibi tahrip etmişler.ayrıca bu fotoğrafta başkasının çekimi...
http://img41.imageshack.us/img41/5394/dedeacayi.jpg
ANGARALI
02-09-2010, 01:36 PM
Slm. O ayılar nereye bakıyor kaşıda mağara veya magaraya uygun kayalıkmı var?
Kırılmış hali bişeye benzemiyor pek...Ama çerçeve içinde ayağı varsa; demekki bu gerçekten ayı..! Artı kafayı kırdıklarına göre; demekki olayı çözememişler ve malum eylemi yni kırma işlemini gerçekleştirmişler..Yani bu işten anlamayanların işi.
muhammadali
09-15-2011, 11:30 PM
Tpal ayı böyle olmazki
Evet bu topal değil zaten muhammadali ama diğer ayılarada benzemiyor kusura bakmayın ama bu ayıyı görmek içn ne kadar yol yürüdünüz bilemiyorum ama been olsam bir tek resimle gelmezdim. şimdi soralım arkadaşa topal ayı kolunun biri kesik olacak ama duvarda kabartma olacak uyuyormu heykel olduğu için uymuyor ama ayağıda gözükmüyor.oynayan ayı gene mağarada olacak ve duvarda olacak yanında def çalan çingene bulunacak .onada uymadı çolak ayı bu şekilde heykel amma kolunun biri sargılı olacak kollarını göremediğimiz için onada benzetemiyoruz. Yani demek istediğim şu ben bu kadar yol gitsem bir tek resimle gelmezdim.. Saygılar
formen16
10-15-2011, 08:14 PM
Ben burayı define sitesi sanıyordum.Bakıyorum işi arttırıp,artık ruh çağırmaya da başlamışsınız.:):)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.