PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Altinlari fidan olarak geri döndü


~*İNB_37*~
06-18-2009, 12:13 AM
ALTINLARI FİDAN OLARAK GERİ DÖNDÜ
Osmanlı Padişahı II. Abdülmahid’in 1894’te büyük bir orman yangını yaşayan ABD’ye yaptığı 300 altınlık yardım 115 yıl sonra döndü.

Antalya’da geçen yıl meydana gelen orman yangınına üzülen ABD’liler, ’100 Yıl Önceki Yardımın Dönüşü’ kampanyası kapsamında 10 bin dolar topladı. Bu parayla Antalya’da 2 bin fidan dikildi. ABD’nin Teksas Eyaleti’nde faaliyet gösteren ’Raindrop Türkevi’nin yardım bölümü tarafından organize edilen kampanya hakkında bilgi veren Texas Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Yetkin Yıldırım, şunları söyledi: "Başbakanlıktan temin edilen belgeler kitap haline getirildi. Kitap elimize geçtiğinde biz de ABD’lilerle paylaştık. Onların da çok hoşuna gitti. "

Hürriyet, Haber: Mehmet Çınar, 10.06.2009
http://www.tayproject.org/imjpg/haber28/Altinlar/r1.jpg

meçhul
06-18-2009, 07:31 PM
BİZLERE YALAN ,YANLIŞ,YANLI ,KÖTÜ VEDAHİ VATAN HAİNİ GİBİ GÖSTERİLMEYE ÇALIŞILAN ATALARIMIZIN İSLAM-TÜRK AHLAKI İLE YAPTIKLARI BİR ŞAMAR GİBİ ,KAMÇI GİBİ ŞAKLIYOR SURATLARIMIZA ,SIRTIMIZA!!!
KÖY ENSİTÜLERİ İLE ÖĞRETİLEN KOMİNİSTLİK HER YÖNDEN HER KURUMA AZ VE ÇOK SIZMIŞ HER ALAN DA İNSANLARA ZULUM OLMUŞ.GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN ,GEÇMİŞİ OLMAYAN BİR TOPLU YAPILMAYA ÇALIŞILMIŞTIR.YARADANIN İLK EMİRİ OKU!YARADAN RABİNİN ADIYLA OKU!!!OKUYUN ,ARAŞTIRIN,ÖĞRENİN EY MÜSLÜMANLAR SİZEDE AKIL VERİLMİŞ HAYVANLARADA SİZİ AYIRAN FİKİR İNANÇ VE DÜŞÜNME GÜCÜNÜZÜ KULLANIN!!!HAYVANLARDA YER,İÇER,YATAR,CİNSLİK YAŞAR,İDRAR YAPAR KENDİNİZİ ONLARDAN AYIRIN.!!!
SİZ HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ OSMANLI SELÇUKLU DİGER TÜRK VE MÜSLÜMAN ESERLERİNDE YAPILIŞ TARİHİ 1923 YAZAR?????ROMA,YUNAN,FİRİG,LİDYA VE DAHİ DİGER ECNEBİLERİN TARİHLERİ DÜZGÜN YAZAR????MASONLUĞU YASAKLAYAN ATAM ATATÜRK'ÜN İLERİ GÖRÜŞLÜLÜĞÜMÜ.YOKSA SERBEST BIRAKIPTA DÖNEK VE KALLEŞLİK EDENLERMİ?KARAR VERİN!!!!SİZ HANG TARAFTASINIZ DÖN Bİ ARKANA BAK EMİ:cool::cool::cool: