PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Geç Olmadan Öğrenin: Domuz Gribi AşIsI Gerçeği


istihkam
11-15-2009, 03:34 AM
Domuz gribi aşısı olarak şimdiye kadar üç firma üretim yapmış: bunlardan ilk ikisinin henüz lisansı yok. Avrupa İlaç Kuruluşu tarafından da onaylanmamış:

1. GlaxoSmithKilne firmasının Pandemrix adlı aşısı,

2. Baxter International’ ın H1N1aşısı,

3. Novartis tarafından üretilen Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent .

Amerikan’nın bazı eyaletlerinde zorunlu aşılamaya karşı tepkiler artıyor. Aşılardan ölümler meydana gelmekte. İngiltere, ülkesinde kesinlikle böyle bir uygulama yapmayacağını söylüyor. Diğer ülkelerde de durum farklı değil. Burayı iyi okuyun:

Bu aşı yapıldığı takdirde olabilecek sonuçlar:

-Guillain-Barre sendromu,

-Vaskülit,

-Felç,

-Anafilaktik şok,

-ve ölüme

neden olabileceği duyuruluyor.

Ayrıca Novartis firmasının geliştirdiği ilacın yan etkilerini Novartis’in kendi laboratuvar sonuçlarından okuyabilirsiniz.

1-Domuz gribi aşısında domuz kanı var, (ki konu sağlık olunca bu konu çok da önemli değil)

2-Bu aşının içinde kısırlık yaratan yan etki var,

3-Bu aşının içinde insanın genetik yapısını bozan maddeler var,

4-Bu aşının içinde dünyada bir numaralı kansorojen madde özelliği taşıyan formaldehit bulunuyor.

Yani Amerika’da ve Avrupa’da yasaklı olan bir madde..(Amerika’da bu aşıyı kullanan bir vatandaş dava açmış)

İşin bir de sosyolojik boyutu var:

1-Almanya’da hükümet yetkilileri bürokrasi kesimi civasız aşıyı kullanırken, halka civalı aşı verileceği yönündeki haber Almanya’da duyulunca halk ayaklandı. Ülkemize gelen ilk parti 500 000 aşı civalı haberiniz var mı?

2-Kuş gribi hastalığının ilacı olan tamifulu ilacının firma sahibi Donald Rumsfeld (Pentagon'un şahin'i, 1.5 milyon Oraklı müslümanın öldürülmesinde başroldeki yahudi, şimdi de bu aşı meselesinden 2 milyar dolar kazandığı ifade ediliyor).

Hastalığa ilaç üreten firmaların yahudi firması olduğunu biliyor musunuz?
3- Yapılan domuz gribi haberleri ile Türk halkını psikolojik olarak baskı altına alarak, 1 milyar dolarlık aşı alımının bahanesini oluşturduklarını biliyor musunuz?

4-Hiçbir ülkede, hatta yoğun ölümlerin yaşandığı ülkelerde bile bu kadar aşı talebi olmazken, neden Türkiye kobay ülke olarak deneniyor?

5- 2009 yılı boyunca tüm dünya’da, bilinen eski tip gripten toplam 5.900 hastanın öldüğü, oysa domuz gribinden ölen sayısının 500 civarında olduğu gerçeği Türk halkına neden bildirdilmiyor?
Şimdi asıl düşünülmesi gereken şey:

Tevrat’ta, İsrail’in Musevi olmayanlarla Armegeddon ismini verdikleri bir savaş yapacağı ve dünya üzerinde sadece 144.000 kişinin kalacağından bahsediyor. Bu savaşın illa ki silahla yapılacak bir savaş olmadığı, bu salgın hastalıkların hepsinin labaratuvarda hazırlanan hastalık olduğu, ilaç firmalarının hepsinin tahrif edilmiş Tevrat’a inanan yahudilere ait şirketler olduğu düşünüldüğünde, bu salgınların ve sonuçta insanların genetiğini bozabilecek bu tarz biyolojik savaşların sebebini anlamakta zorlanmayacağız.…

Yakın bir zamana kadar, DNA, içine girilmez bir alandı. Ama bugün çok net biliyoruz ki, genetik sarmallar rahat açılabiliyor ve istenildiği gibi kromozom dizilişine eklemeler, çıkarmalar yapılabiliyor

Genetik yapısıyla oynanmış gıdalar, doğrudan genetik yapıyla ilintilenen aşılar, tıpkı bilgisayarımıza şu veya bu şekilde giren virüs programları gibi, kendini sistemle entegre eden programlarla pekala insan genini değiştirebiliyor, yapısını bozabiliyor ve hatta yavaş yavaş ölümüne yol açabiliyor.

Dolayısıyla, bugün pratikte yapılmasa da, kanatlı atların, insan formunda hayvanların, domuzlaştırılmış varlıkların, yarı maymun yarı insan yaratıkların ortaya çıkması an meselesidir Çünkü bunun mümkün olabileceği artık biliniyor. Yapılmıyorsa sebebi; İsrail’deki din adamlarının gücü, Hıristiyan ruhanilerinin ahlaki istinat duvarlarıdır.

Yakında, insan uzuvlarının üretildiği laboratuarlardan söz edilirse hiç şaşmayın. Bunların dini ve hukuki boyutları yıllardır tartışılıyor. Hızla o yöne doğru gidiyoruz. (Hıristiyan inancına göre) Bunun için şeytan da elinden gelini yapıyor! Dünyadaki sürgün hayatı bir an önce bitsin diye, saklı ve gizli telkinlerle insanlığı yıkıma sürüklüyor. Siyasi tabirle, insanları kışkırtarak “Tanrıyı kıyamete zorluyor”…

İşte domuzlaştırma operasyonu da bu çalışmalardaki son merhaledir. Bu kadar açıklamanın hülasasına gelince: Biliyorsunuz son olarak Domuz Gribi diye bir hastalık gündemde ve tabii aşısı da… Dünyada haysiyet sahibi bilim adamlarından aşıya ciddi tepkiler var. ‘Bu aşı, bir hastalığı yok etmek için üretilmedi, aksine insanlığa yeni bir hastalık taşımak için üretildi’ diyorlar.

Hayır, sizi temin ederim bu aşı sadece hastalık getirmiyor, transgenetik ‘terminatör genler’ de içeriyor. İnsan tabiatını yavaş yavaş meshedecek ve onu başka bir varlığa dönüştürecek genler…

Beni şaşırtan ve kahreden ise, Türkiye’nin, Sağlık Bakanımızın eliyle bu belaya sürüklenmesidir. Bu belayı insanlığın başına biz sarmışız gibi, aşı uygulamasında pilot bölge yapıldık. Efendim bilmem kaç milyon insan risk altındaymış da aşı yapılmazsa bilmem kaç bin insan ölecekmiş de, İnsaf be, insaf. Allah’tan korkun. Bu işlere hangi mantık ve vicdan ile bakıyorsunuz? Yani Bakanın dürüstlüğüne inanmasam diyeceğim ki, birilerinin zenginleştirilmesi için Türk milleti kobay yapılıyor. İktidarın en başarılı Bakanı olduğuna inandığım Recep Akdağ nasıl bu yalana inandırıldı anlayamıyorum.

Bu nasıl bir panik böyle? Yoksa birileri bu ülkeye girip virüsü serpti de bizim haberimiz mi yok?

Ben açıkça söylüyorum, bu kadar açık ikaz ve uyarılara rağmen aşı dayatılacak olursa bu millete ihanet edilmiş olur! Florası, genetiği temiz, hala insan varlıkların yaşadığı Anadolu’ya işgalden beter bir darbe indirir. Düşünün bu toprakları, tohumları öldü, damızlıkları öldü, tahıl öldü, çeltik öldü, meyve öldü, hayvan öldü, arı öldü, bal öldü, karpuz öldü, kavun öldü, buğday öldü… Sıra Anadolu halkında…

Bir zamanlar da nüfus planlaması adı altında bu milleti kısırlaştıracak aşılar yaptılar ve bugün biliyoruz ki, Türkiye’de kısırlık son on yılda yüzde 27 oranında arttı. Dünyanın cinsel yönden en güçlü erkeklerinin bulunduğu kabul edilen ülkemizde cinsel iktidarsızlıklar arttı...

Ben bu konuda yazacak belki de son insanım. Lütfen hamiyet sahipleri ortaya çıksınlar ve şu meseleyi millete izah etsinler. Özellikle aşılarla, genlerin nasıl tahrip edilebileceği konusunda insanları aydınlatsınlar. Çoğu Siyonist baronlara ait olan ilaç fabrikalarını zengin edeceğiz diye, milletin kanıyla, geniyle oynatmasınlar!

SEN,

SENLE BERABER SEVDİKLERİN,

ÜLKEN VE SONUNDA İNSANLIK YOK EDİLİYOR,
ZAMANINDA HABERDAR OLMADIM DEME ...!!!

Yazar: Ananonim

MEZARCI
11-15-2009, 11:55 AM
sakın bu aşıyı yaptırmayın arkadaşlar bu gavur milletinin oyunlarından bıktık artık , bende bu gavurların dedelerini mezarlarında rahat bırakırsam banada mezarcı demesinler :D saygılarımla

mezarcı

JOVİYANUS
11-15-2009, 08:50 PM
önce virüs çıkar ortaya daha bu çıkmadan ilaçlarını imal et depola.ondan sorada sat.vay benim kalleş amerikam vaaay.

SEYRANİ
11-15-2009, 11:02 PM
Bir kuş gribi dediler hemen ardından ilacı geldi
domuz gribi dediler ilacı geldi bunu anlamak için çokta akıllı olmaya gerek yok
aşı maşı olmayın keferenin ekmegine yağ sürmeyin

hutame
02-02-2010, 03:58 AM
balon cıktı saten aşi işi arkadaşlarında dedıgı gıbı cok sakıncalı...emegıne bilgine ilgine ..teşekkur...saygılar

zeci
02-02-2010, 11:34 AM
sevgili hutame kardeşim,
ben aşı oldum
hakikaten
1 ayda 1 kuta antiibiyotik kullanıyordum
4 ayda hiç antibiyotik kullanmadım
yani şahse ben antibiyotik bağımlısıyım
o yüzdenmidir nedir bilmem
faydasını gördüm o bahsi geçen aşının
selamlar
saygılar