PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kral ve kralice

JOVİYANUS
11-21-2009, 10:57 PM
http://img689.imageshack.us/img689/7347/lahitler.jpg (http://img689.imageshack.us/i/lahitler.jpg/)

murat_kafkas
11-22-2009, 12:09 AM
kral ve kraliçe bu kadar basit olmaz.eskiden maddiyatta orta durumda olan insanlara bile lahit yapılıyormuş.imparator lahitlerini taklit etmek veya ipa lahitinden daha ihtişamlı lahit yaptırmak yasakmış.egerki yapılırsa onu yapan usta idam ediliyormuş.kral lahitleri tanrılar ve hediyeliklerle süslü olur.en azından bu kadar basit yapılı olmaz.

istihkam
11-22-2009, 02:57 PM
oldugun yerde cevreyı 360 derece gozle gordugun yıgmada yatmaktadır o bahsettıklerın murat kardesım sonuna kadar haklı ve yerınde konusmus.

saygılar.

sonadım
11-22-2009, 07:23 PM
Murat Kafkas süpersin.seni taktir ediyorum.saygılar..

JOVİYANUS
11-22-2009, 08:45 PM
mümkündür.

JOVİYANUS
11-22-2009, 08:46 PM
bu arada mezarların hemen sol yanında yer seviyesi altında 2m karelik hediye odasını koyamadım çünkü resmi bulamadım.orası açılırkende ordaydım gormek isteyenler side müzesini ziyaret edebilirler.

~*İNB_37*~
11-22-2009, 08:47 PM
murat kafkas usta haklı doğrudur bi kral yada bi kraliçe bu kadar basit bişi yapılamaz ama başka yeri göstermiş olabilirde ama paylaşım güzel örnektir saol eline sağlık:)

MEZARCI
11-22-2009, 09:58 PM
murat kafkas arkadaşımız haklı olabilir ama ben açılmış kral mezarı gördüm fakir mezarı gibiydi taş oyma mezardı bence kral veya kraliçe mezarları illaki lahid olur diye bişey yok joviyanus kardeşime emeği için teşekkür ederim

mezarcı

JOVİYANUS
11-23-2009, 04:25 PM
bunun sebebide di,kkat çekmemek olsa gerek diye düsünüyorum nedersiniz.

akın1
11-24-2009, 02:42 PM
emeğine sağlık arkadaşım
kralmı kraliçemi değilmi bilmem ama
adamlar lahitleri yan kapağından patlatmışlar

SEYRANİ
11-24-2009, 05:46 PM
ben muratın nasıl bir kişilkte oldugunu çok ii bilirim ve her zamanda kefilim ona ,bu işe gönül vermiş ender insanlardandır,onu tanımayan belki hakkında başka fikirlere kapılabilir ama gerçekten samimi adamdır bilmeden fikir yürütmemek lazım,

MEZARCI
11-24-2009, 09:09 PM
valla nazar değmesin sitemiz çok güzel kimse kimseyi kırmadan kardeşce paylaşımlarımıza devam edelim tüm enerjimizi sitemize harcıyalım her arkadaışımız kendi bölgesinden bir tanecik Konu açsa ne güzel olur hep beraber konulara yoğunlaşalım değilmi saygılarımla

mezarcı

oflu
11-28-2009, 12:41 PM
kurban bayramın mübarek olsun ellerine sağlık.

MEZARCI

JOVİYANUS
11-28-2009, 04:13 PM
Iyi bayramlar

mezarcı

oflu
11-28-2009, 08:39 PM
sa.sayın joviyanus kardeşim gerçi ben ordan şöyle bir içeriye bakmıştır demem latife olsun içindir yoksa tarihi dokulara zarar vermek doğru bişey deyildir böyle bişeyi benim desteklemem tabi söz konusu değildir ama benim demek istadiğim yanlış anlaşıldı her halde bizim insanımızda bi tuhaflık var bi işaret buldumu başkası görmesin diye nice resimler kırılmıştır nice işaretler yok edilmiştir benimdemek istediğim iyiki adam tamamen yok etmedi o mezarı yinede mezarın yüzde 98 i sağlam yine bakıp bişeyler görebiliyoruz ben latife yollu o olayı anlatmak istadim ama yanlış anlaşıldı demekki eğer sürçü lisan etmiş isek affola der tüm site yöneticilerinden ve üyelerinden özür dilerim.hepsine saygılar sunarım.

MEZARCI
11-28-2009, 09:29 PM
oflu abi aramıza hoş geldiniz yazdığınız ilk cevap yanlış anlaşıldı herhalde sizden ricam şakada olsa sitemizde bu tür diyologlara girmemenizdir aksi yazışmalar sitemize zarar vermektedir , sitemiz definecilik ile ilgili paylaşım ve bilgilendirme sitesidir hiç bir zaman kaçak kazı ve benzeri tutum ve davranışları desteklememektedir ilgi ve göstereceğiniz dikkate şimdiden teşekkür eder iyi bayramlar dilerim saygılarımla

mezarcı

DAYI
11-29-2009, 12:58 AM
selamünaleyküm dostlar sağolasın oflu usta aramıza hoş geldin sefalar getirdin özürün kabul edildi herhalde arkadaşların heyecanını mazur görürsün herhalde başka siteler gibi bizim sitemizde kanunsuz ve tarihimize zarar verecek şeylere göz yumulmaz bundan sonra yazılarımıza lütfen dikkat edelim ustam anlayışınıza teşekkürler DAYI

oflu
11-29-2009, 11:03 PM
sa.değerli arkadaşlar hepinize teşekkür eder saygılar sunarım.