Orijinalini görmek için tıklayınız : Yorum yok mu ?
ilkim111
12-28-2009, 12:14 AM
video/x4k8zx_adyyaman-perre-antik-kent_travel
istihkam
12-28-2009, 12:46 AM
degerlı abım paylasımın ıcın cok tesekkurler.
fevkalade guzel bır cozum olmus.
aynımın aynısı :)
KARANİ
12-28-2009, 01:11 AM
ilkim usta şiven kütahya şivesine benziyor.dorumudur? yoruma gelince bence anlattııgn gibi değil.onalr basladıkalrı işi yarım bırakmazlar.bence baska bir mantıgı var oranın.yahut arkası boş.saygılar
~*İNB_37*~
12-28-2009, 01:51 AM
Bence onlar işini yarım bırakmazlar oranın arkası boş olabilir çizilmiş vede az oyulmuş diyorsu adam kararını vermiş zaten bencede bişi var orda güzel paylaşım bu arada eline sağlık usta
SELAMÜNALEYKÜM
ilkim usta sol taraftaki çizilerek yapılan yarım dairenin ortasındaki oyuk diye tabir ettiğiniz işarettir genelde rumların kullandığı yön işaretidir verdiği yön ise kapalı tarafına bakacaksınız yani burda aşşağıyı işaret ediyor yukrıdn yani işaretin üstündeki ilk murç izinden en son düzlüğe kadar ölçüp 0.72 ile çarparsanız mesafeyide bulursunuz
http://www.defineburada.com/forum/showthread.php?t=737 BU linkteki ilk resimin sağ üstteki işaretle aynısıdır bu işarete bakarsanız aynısıdır saygılar DAYI
ilkim111
12-29-2009, 05:59 AM
Arkadaşlar video sadece bilgilendirme maksatlı paylaşımdır, videoyu bir tanıdığım çekmiştir ve çok önceden ilgili video sitesi arşivine eklemiştir. Yani ses benim sesim değil KARANİ kardeşim.... Ayrıca yine bilgilendirme maksatlı yazıyorum, ben Kütahya'lı değilim, memleketim Bilecik. Görsel olarak paylaşımların bilgilendirme açısından ve site konularına katılımın artışı bakımından faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu sebepten dolayı sitede bulunan herkezin görsel paylaşımlar içinde olması gerekir. Kolay gelsin...
SEYRANİ
12-29-2009, 08:00 PM
iyi yapmışın kardeşim eline saglık
sonadım
12-29-2009, 09:41 PM
ilkim hocam ellerine vede yüreğine sağlık.çokta güzel bir çalışma ve paylaşım olmuş.saygılar..
bartun17
12-29-2009, 11:37 PM
sevgili arkadaş bence bu büyük oyuk oda işaretidir ve kayalık büyükse çok yakınında girişi vardır ve müşdeside
solundaki çizgi gibi görünen yerdedir horasan ile güzel kapatmışlat bence ilk olarak oarasını hallet bol şans
SEYRANİ
12-30-2009, 12:46 PM
sevgili arkadaş bence bu büyük oyuk oda işaretidir ve kayalık büyükse çok yakınında girişi vardır ve müşdeside
solundaki çizgi gibi görünen yerdedir horasan ile güzel kapatmışlat bence ilk olarak oarasını hallet bol şans
bartun kardeşim videoyu sessiz izledin galiba sen
afyonlu_usta
12-30-2009, 02:28 PM
ilkim usta demekki adamcazların ömrü yetmedi mezarı tamamlamaya
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.