Orijinalini görmek için tıklayınız : Yoruma açık taş
tatlıbir yamaçta durmakta ve batıya bakmakta
afyonlu_usta
12-31-2009, 10:01 PM
valla kardeşim benim düşüncem doğal ama birde diğer ustalar baksın ben birşey göremedim
Selamünaleyküm evet bencede doğal görünüşe bakılırsa kaya olduğu yere sabitte değil gibi
SEYRANİ
01-01-2010, 07:32 PM
şekil a dogal diyor ama sen buraya koyduguna göre bir bildigin var diye düşünüyorum yakın çekim ve arazi resmi varmı
KARANİ
01-01-2010, 09:17 PM
GSLH abi iyisin hossunda bu sekilde dogal olup olmadıgı bile bellisiz.adamlar üstad medyum deyilki nasıl bilsinler.teferuat .... geniş açı olmasa bile daha çok resim atmalsın diye düsünüyorm.saygılarımla
istihkam
01-02-2010, 01:11 AM
kanal ıstıkametınde ılerle kapalı magara gırıısn var sonucu oda mezar kardesım,
resım daha net olsa ıdı daha ıyı olurdu. muhtemelen senı dere yamacındakı duzluge goturecektır. ıkıncı ısaretın orada.
http://img231.imageshack.us/img231/4089/fotoc49frafa.jpg (http://img231.imageshack.us/i/fotoc49frafa.jpg/)
sonadım
01-02-2010, 07:25 PM
GSLH usta istihkam hocam çokta yerinde açıklamış...bu tür kaya üzerindeki işaretlerin yakın veya bulunduğu otuz metrekarelik yerde ikinci bir tamamlayıcı ek işaretini bulmalısınki esas ana noktaya ulaşasın..ayrıcada tek vede çevresi dar olan küçük resimlede istediğin yorum ve bilgileri anacak bu kadar alabilirsiniz..geniş bir araştırmadan sonra inşallah istediğinize ulaşırsınız....
istihkam
01-02-2010, 08:48 PM
GSLH usta istihkam hocam çokta yerinde açıklamış...bu tür kaya üzerindeki işaretlerin yakın veya bulunduğu otuz metrekarelik yerde ikinci bir tamamlayıcı ek işaretini bulmalısınki esas ana noktaya ulaşasın..ayrıcada tek vede çevresi dar olan küçük resimlede istediğin yorum ve bilgileri anacak bu kadar alabilirsiniz..geniş bir araştırmadan sonra inşallah istediğinize ulaşırsınız....
TESEKKUR EDERIM ABI.
AYRICA resım yetersızlıgınden GSLH KARDESIME SUNU DA ACIKLAMAM GEREKIR,
bu ısaret ıkı yonludur ılki acıkladıgım gıbı,
ıkıncısı ıse;
tam tersıdır kı o da dogrudur bırde sunu goz onunde bulundur kardesım;
bu tasın yukarısında yıne yamacta bır cokuntu yahut ıkıncı bır ısaret,
yoksa,
tam tepede tumulus
bu ıkı durumdan bırsırıdır.
sonadım
01-02-2010, 08:52 PM
TESEKKUR EDERIM ABI.
AYRICA resım yetersızlıgınden GSLH KARDESIME SUNU DA ACIKLAMAM GEREKIR,
bu ısaret ıkı yonludur ılki acıkladıgım gıbı,
ıkıncısı ıse;
tam tersıdır kı o da dogrudur bırde sunu goz onunde bulundur kardesım;
bu tasın yukarısında yıne yamacta bır cokuntu yahut ıkıncı bır ısaret,
yoksa,
tam tepede tumulus
bu ıkı durumdan bırsırıdır.
evet istihkam üstat gerçekten dört dörtlük vede kitabın tam ortasından bir açıklama .ağzına sağlık.allaha emanet ol .saygılar..
sa arkadaşlar öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkürler herkesin görüşüne saygıduyarım .bu taş yere sabit ve salam. yamaç ta dikey sırtını topraga dayamış vaziyette .bakmakta.
istihkam
01-03-2010, 12:33 AM
e guzel. darısı herkesın basına:)
sevgılı kardesım ortada bır gercek olur herkes fıkrını soyler sende tarafsındır fıkrını soylersın degıl mı.
bu dogrultuda goruse taraf olabılemenız yahut goruse saygı duyabılmenız ıcın bır olgunun bıldıgınız bır gercegın olması gerekır ama malesef ortaya bır konu acmıssınız goruse saygı duyarım demekten oteye gecmıyorsunuz lutfen !
konunuza gereken ehemmıyetı verın !
sa ustam bütün güzellikler saygı ve sevgiden geçer tabiki bende fikrimi sunacagım ama önce siz yöneticilerin görüşünü almakta faydavar diye düşündüm. Bence bu taş kendi kendisinin haritası taşı ters çevir digimde 2 kolon yada kayıt diyelim üzerinde istikam ustanın cizdigi gibi dar girişli zemin altı oda mezarı oldunu düşünüyorum.
istihkam
01-12-2010, 07:19 PM
arastırmanı karsı kayalıklarda toprak zemınde yap tasın her bır kenarı karsıkayalıkla toprak zemın arasındakı sınır cızgısıdır.
egıl ve o oluktan karsı kayalıga bak durbun gıbı senı hedef nokta topraga atacaktır.
3 adet mezarın var, bırısı bahsettıgım,
otekı ıkısınıde harıtayı(kayayı) yerıne oturttuktan sonra bul.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.