PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Define işaretimi mezarmı

GSLH
01-06-2010, 12:19 PM
burası işaretimizin üsten görüntüsü

GSLH
01-06-2010, 12:29 PM
arkatafındaki işaret krşıdan önündeki 2adet toplama yıgıntı.

istihkam
01-06-2010, 07:17 PM
sevgılı kardesım bırıncı fotodakı tasın hemen etrafında bıtısıgınde ekstra bır ısaret varmıydı bu cok onemlı bılmen gerekır ıslatılınca bellı olur, bu konuyu bır arastır oldu mu resımde net konusamıyorum ama sankı kapak ız var gıbı.

egerkı kapak ve oymanın hemen etrafında ısaret yok emınım dıyorsan;

alttakı 3. fotoda gorulen kayanın altında bır mezar bırde onun ılerı hafıf sag tarafında hafıf caprazında dıger ıkıncı mezarın bulunmaktadır.

3. fotodakı derın, sag ılerı caprazdakı topak sevıyesıne daha yakındır.

saygılarımla.

GSLH
01-06-2010, 10:13 PM
sa ustam saygı bizden x kayayı kaşına alınca solunda oyma kat kat düşen seviye şelale misali var hatırladıgım kadarıyla. Bu hafta incelerim inşallah .

GSLH
01-12-2010, 07:06 PM
sa arkadaşlar yeni eklenen resimler.

formen16
11-04-2011, 11:34 PM
GSLH kardeşim asıl bakman gereken yeri değilde alakasız yerlerin fotolarını çekmişsin.:p
Kaya mezarın olduğu yeri sana fotoda ok ile işaretledim.Resime bakılırsa 10 numara bir yere benziyor.Eğer işaretli kayanın üstünün ve dört bir yanının 2-3 metre uzaktan fotoları varsa,burası için yorum yapılır derim.;)

istihkam
11-10-2011, 12:15 AM
GSLH kardeşim asıl bakman gereken yeri değilde alakasız yerlerin fotolarını çekmişsin.:p
Kaya mezarın olduğu yeri sana fotoda ok ile işaretledim.Resime bakılırsa 10 numara bir yere benziyor.Eğer işaretli kayanın üstünün ve dört bir yanının 2-3 metre uzaktan fotoları varsa,burası için yorum yapılır derim.;)

abıme ek olarak o gorulen fotoda gozden kacan oyma ızlerı hale gozukmekte
sayet orasının net fotolarını atar ısenız bu sızı mutlu sona goturecektır ınsallah.

saygılarımla.