Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu nedir??

crazy29
02-01-2010, 06:46 PM
arkadaşlar bu şekil neye benziyo hangi hayvandır acaba yorumlarınızı bekliyom saygılar....

SEYRANİ
02-01-2010, 07:00 PM
güzel bir kablumbağa :)
baktıgı yerde tıpkı üstündeki gibi kayalar olması lazım orda başka bir işaret bulacaksın varsa baktıgı yönün resminide koy

Mağaracı16
02-01-2010, 08:22 PM
S.a
Seyrani usta.
Ayakları yoksa malı altında dır diye biliyorum.Evet başını kaldırmış yönlendirmenize katılıyorum.
Acaba altında olamazmı?Bilgi edinmek için soruyorum.
Saygılar.

hutame
02-01-2010, 08:23 PM
evet kaplunbaga..güzel işaret...saygılar

SEYRANİ
02-01-2010, 08:25 PM
ben hiç bir zaman işaretin altında mal oldugunu savunmadım savunmamda
hep derim işaretten uzaklaşın diye
kendini o işareti ve malı koyanların yerine koy, sen olsan kablumbaga altına mal koyarmıydın, sadece şöyle birşey olur çok yakınında oda 2metreden az olmaz, zemin altı oda mezar vardır

SEYRANİ
02-01-2010, 08:27 PM
bak hızımı alamadım:) ayagı yoksa felandır feşmadr laflarını gereksiz insanlar çıkardı işareti oynattun kırdınmı altını üstünü kazsan nafile

Mağaracı16
02-01-2010, 08:29 PM
Zaten kaplumbağanın altında bir çalışma yapılmış gibi.Olsaydı buraya konmazdı.
Açıklama için teşekkürler.

ares
02-01-2010, 08:49 PM
20 adım önune git orda bi taş olacak o taşin altında mezarı var elleme rahmetlı kalsın boş ver..ama sen ceşmeyı bul ordan bı su ıc bak cevresıne gözüne carpan taşi yokla:):):):)

hutame
02-01-2010, 09:05 PM
Iç dedigine göre akıyodur hehe..hoş gelmiş ares

crazy29
02-01-2010, 09:09 PM
sırtındaki a harfini görmedinizmi bu mal var demek ister 21 adımda mezarı var arkadaşın dediği gibi bırak orda uyusun rahmetli çeşmeyi bulucaz çeşmenin arkasındaki kayada saklı mal malınıda söylüyom elmast yakut saygılar:D

hutame
02-01-2010, 09:13 PM
valla tebrıkler cok dogru ama areste tam ısabet etmiş..harıka

otmanlılı
02-01-2010, 09:13 PM
burda crayz 29 zamı düştün gardaş eveli 30 dun hehe ben buna ta o zamanda dedim bu tavuk tamammı yumurtası var altında bak sırtı iki kanat bak tıgı yerdede horozuyla ikisinin mezarı var ölcüsünü vereyim dur sırtındaki kanalı boyuna ölc derinligiyle carp gaganın baktıgı yere dogru snmsi bir adım ilerle ya geniş düz kaya yada cakıl yıgıntsı olacak

hutame
02-01-2010, 09:14 PM
valla siteye cok guzel ustalar gelıyor hadı hayırlısı bakalım guzel olacak inş. site hareket olmalıkı bereket olsun..saygılar

SEYRANİ
02-01-2010, 09:15 PM
hoşgeldin ares

crazy29
02-01-2010, 09:24 PM
burda crayz 29 zamı düştün gardaş eveli 30 dun hehe ben buna ta o zamanda dedim bu tavuk tamammı yumurtası var altında bak sırtı iki kanat bak tıgı yerdede horozuyla ikisinin mezarı var ölcüsünü vereyim dur sırtındaki kanalı boyuna ölc derinligiyle carp gaganın baktıgı yere dogru snmsi bir adım ilerle ya geniş düz kaya yada cakıl yıgıntsı olacak

değerli ustam dediğin yerde bana özelden gelen mesajlara baktığımda çok kişi abi ya önümdeki araziyi kitap gibi okudun ya derdi ordakilerde özel mesajları okuyunca ne oldu malum
bende saten işaretlerin çözümü var senin dediğin gibi bu ölçmekle biçmekle olmaz işaret sadece koruyucudur bak mesela eşkiya belgelerinde ne der biz 12 kişiylen gümüşsuyu köyüne yol aldık burda 4 adam öldürdük aldığız mlları taştan mağaraya 19 saatte gömdük der bilmeyen aklına ilk gelen taştan mağara aramaya başlar dimi ama öyle değil bunun açıklamasını yapabilecek varmı arkadaşlar??saygılar

hutame
02-01-2010, 09:32 PM
hımmm guzel soru bakalım nasıl bı cevap gelecek...saygılar

otmanlılı
02-01-2010, 09:47 PM
değerli ustam dediğin yerde bana özelden gelen mesajlara baktığımda çok kişi abi ya önümdeki araziyi kitap gibi okudun ya derdi ordakilerde özel mesajları okuyunca ne oldu malum
bende saten işaretlerin çözümü var senin dediğin gibi bu ölçmekle biçmekle olmaz işaret sadece koruyucudur bak mesela eşkiya belgelerinde ne der biz 12 kişiylen gümüşsuyu köyüne yol aldık burda 4 adam öldürdük aldığız mlları taştan mağaraya 19 saatte gömdük der bilmeyen aklına ilk gelen taştan mağara aramaya başlar dimi ama öyle değil bunun açıklamasını yapabilecek varmı arkadaşlar??saygılar

yav cevabını bildigin şeyi ne deyi soruyon crazy eveli 30şimdi 29 ustam bak ben cıragım ama sana cevap vericem NOT al 4mezar 12 kervan yolundakidikili taşların yada agacların dibine 19 ceşmenin arkasındaki tepeciklere yada taşlara sakladık der bul sana helal olsun ustam ben cıragım acemiyim

otmanlılı
02-01-2010, 09:58 PM
[QUOTE=otmanlılı;15759]yav cevabını bildigin şeyi ne deyi soruyon crazy eveli 30şimdi 29 ustam bak ben cıragım ama sana cevap vericem NOT al 4mezar 12 kervan yolundakidikili taşların yada agacların dibine 19 ceşmenin arkasındaki tepeciklere yada taşlara sakladık der bul sana helal olsun ustam ben cıragım acemiyim ha tavugun sırtında V var yani aranan mezarlar dere catında birleştigi yerde derelerin ha yıgma taşlarda murc molozudur denenip yaşanmıştır

hutame
02-01-2010, 10:00 PM
guzel bilgi guzel munazara evet eee bunların sırrıne sayılar vsvs

crazy29
02-01-2010, 10:03 PM
değerli ustam m.turşucu:D yakın bir bilgi tebrikler ve gümüşsuyu köyünün suları gümüştendir kastı gümüş paralarıda suyun içine saklamışlar buda ek bilgi olsun arkadaşlara bildiğim konuyu açtımki arkadaşlar yorum yapsın ufkuları genişlesin bildiğim konuyu açmasam kime nasıl yaranacam bilgi paylaşıldıkça guseldir saygılar

otmanlılı
02-01-2010, 10:42 PM
değerli ustam m.turşucu:D yakın bir bilgi tebrikler ve gümüşsuyu köyünün suları gümüştendir kastı gümüş paralarıda suyun içine saklamışlar buda ek bilgi olsun arkadaşlara bildiğim konuyu açtımki arkadaşlar yorum yapsın ufkuları genişlesin bildiğim konuyu açmasam kime nasıl yaranacam bilgi paylaşıldıkça guseldir saygılar

la yegenim ne turşusu neyin turşucusu etme ba bunu bah yırtın perdeyi eyledin viran gidip haber verlim dayıya yenilesin heman saygılarımı sunrım cümlenize dostlar evella allah oldugumuz yerde aglayanlar güler kuruyan dallar güller acar ne gırgınlık ne küskünlükler ugramaz cemiyetimize hutame ares gslh ve sen crayz ve diyer dostlar varolun nice güzel günlere diyorum

hutame
02-02-2010, 12:47 AM
sagol ottomanlı..saygıalr ıyı gunler dilerim

formen16
11-04-2011, 10:17 PM
la yegenim ne turşusu neyin turşucusu etme ba bunu bah yırtın perdeyi eyledin viran gidip haber verlim dayıya yenilesin heman saygılarımı sunrım cümlenize dostlar evella allah oldugumuz yerde aglayanlar güler kuruyan dallar güller acar ne gırgınlık ne küskünlükler ugramaz cemiyetimize hutame ares gslh ve sen crayz ve diyer dostlar varolun nice güzel günlere diyorum

Bu sayfadaki muhabbet,tam defineci işi ve hepimize örnek olacak kadar da anlamlı.Tanıştıkları ve bu işlerin tozunu yuttukları belli olan iki defineci arkadaşın;birbirlerini iğneleseler bile,yine de saygıda kusur etmeden işin sonunu tatlıya bağladıkları güzel bir paylaşım.:)Burada aslan payı kalender yaklaşımıyla otmanlılı arkadaşın elbette.;)
Mevzuyu şahsiyet noktasına getirmeden bağlayıp bitirmişler.Böyle olduktan sonra define uçurtmaları bir yana;insan masal bile dinlemeye razı olur değilmi?:D:D:D