PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kan uykusu


misafir48
02-02-2010, 01:08 AM
SLM,,
İngiliz hibineliği ve PKK mafyası!..
Bay David Miliband, İngiliz Dışişleri Bakanıdır.. Yani Türkiye’nin müttefiki ülkenin Bakanı...
daha önce bu köşede PKK çetesinin Londra’daki faaliyetlerini özetlemiştik.. PKK, Londra polisini alarma geçirmişti..
Herhalde İngiliz Hükümeti de PKK’ya karşı hassas konumda olurdu.. Hele hele Türkiye, konuyu çok önemsediğinden, İngiliz Hükümeti ile sıkı diyalog gelişmiş ve çetenin yakasına yapışılmaya başlanmış bile olmalıydı...
Normali budur ama, durum anormal!..
Elimize bir haber ve fotoğraflar ulaşıyor, durum garip!.. Fotoğraflarda, İngiliz Dışişleri Bakanı Miliband, PKK yandaşları, uyuşturucu kaçakçıları ile gayet samimi, aynı masada sohbet ediyor.. Gizlisi saklısı olmadan!..
Dahası onlara, “Kürtlerin hak ve özgürlüklere ulaşmaları hakkıdır” diyor.
Tekrar edelim..
İngiliz Dışişleri Bakanı Miliband;
Aynı masaya çöreklendiği Harringey baronları ile, PKK’nın uyuşturucusunu da dağıtan PKK yandaşları ile, muhabbeti koyulaştırıyor..!


Harringey çetesi..
PKK’nın Batı lobiciliğinin temeli şudur..
Pazarlanan uyuşturucunun sağladığı büyük para gücü ile batılı bir çok siyasetçi, akademisyen, toplum mühendisi de satın alınarak, ham hayallerinin pazarlamacısı haline getiriliyor!.. Harringey çetesi oldukça aktiftir..
DTP Milletvekili Sabahat Tuncel, geçtiğimiz yıl İngiltere’de bir takım açıklamalar yaparken yanında İbrahim Doğuş adlı bir kişi tercüman kisvesi ile boy göstermişti.. Bu kişinin karanlık ilişkileri vardı ve mafyavari bu ilişkiler Londra polisinin envanterine girmişti... İbrahim Doğuş, Harringey’de 9 Kasım 2002’de meydana gelen ve PKK saldırısı sonrası bir Kürt’ün ölümüyle sonuçlanan olaydan neredeyse dokuz ay sonra İngiliz polisi tarafından olayla ilgili olarak gözaltına alınmıştı. İbrahim Doğuş kısa bir süre içerisinde garip bir şekilde serbest bırakıldı. Hakkında, İngiliz istihbaratı ile ilişkileri konusunda bilgiler bir yana, Londra’da PKK adına yürütülen gösterilerde ön sıralarda yer aldı. Sık sık Türkiye’ye girip çıktığı biliniyor... Ve bu İbrahim’in işbirliği yaptığı kişi... 2005 yılında Mustafa Topkaya adlı bir kişi Halkevi yönetiminde ortaya çıktı... Tekrar edelim, Harringrey semti Londralılar’ın çok iyi bildiği bir karanlıklar, kirli işler merkezi, Halkevi de PKK çetesinin kimliğini taşıyan bir mafya karargahı... Mustafa Topkaya hakkındaki bilgiler de ilginç!.. Sivaslı Kürt bir Alevi. Stoke Newington Bölgesi’nde uzun bir süre “İstanbul İşkembecisi” adıyla bir restaurant işletti. Bir ara gazeteler, onun özel uçağıyla Paris’e kahve içmeye gidip geldiğini yazdılar. Burada çok satan bir Türk gazetesinin adı var. Gazete muhabirlerinden E.E. de Topkaya’ya ait uçakla seyahat ederken bir kaza sonrası öldü. Mustafa Topkaya’nın abisi Mehmed Topkaya ise 2000’li yılların başında “Uyuşturucu ticareti yaptığı” iddiasıyla tutuklandı ve 6 ay hapis yattı...


Bizim Dışişleri!?
Bütün bu yazdıklarım, hiçbir şekilde yeni olaylar değildir.. Hani yani, “çok taze” ilişkilerdir de bizim ekabir daha meseleye uyanamamıştır diye bir durum söz konusu değil!.. Burada adı geçen PKKmatik mafyatik tipler, uzun zamandır faaliyet halindedirler..
Bu muhterem zevat, Türkiye’den Londra’ya giden PKK yandaşlarını ağırlar, Londra’da onlar için seminerler falan düzenlerler, hep beraber oturulur, Türkiye Cumhuriyeti Devleti aleyhine alabildiğine propagandalar yapılır...
Şu hale bakın.. İngiliz Dışişleri Bakanı, uyuşturucu taciri PKK yandaşları ile baş başa.. Londra gazeteleri, bunların muhabbetlerini haber olarak birinci sayfa yayınlıyor, bizden tepki yok!.. Bu kadar da değil, Harringey çetesi, İngiliz parlamentosundan başka yandaşlar da ayarlayıp, PKK destekçisi yaratma taban çalışmalarını rahatça yapabiliyor!..
Bu gelişmelerin izahı nedir?..
Daha önce bu köşede yazdık, Londra polisi, PKK çetesinin yayılmasından endişe duyuyor, tedbirler almaya çalışıyor.. Ama beri yanda, İngiliz Dışişleri Bakanı, önündeki istihbarat raporlarına rağmen, PKK açılımına koltuk çıkıyor!..
İşin içinde iş var..
Buna da İngiliz hibineliği denebilir!..kalın sağlıcakla arkadaşlar