Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : magrada kabartma hac isareti....yardımlarnızı beklıyorum

caferbey
02-18-2010, 10:24 PM
http://pic1.resimupload.com/r10/thumb_386350021.jpg (www.resimupload.com/ds386350021_31102009(004).html)

hac ısaretının oldugu magranın yanındakı eskı selale

http://pic1.resimupload.com/r8/thumb_810480011.jpg (www.resimupload.com/ds810480011_31102009(001).html)

selalenın sag tarafına dusuyor bu magra

http://pic1.resimupload.com/r6/thumb_435575672.jpg (www.resimupload.com/ds435575672_31102009(002).html)

ve magradan gırdıgınızde tam karsınız da bu hac ısaretı

honuslu
02-19-2010, 12:40 AM
s.a
hacin tam arkasinda bir bosluk tesbiti yap yoksa hemen dibine dogrudur bide haci iyi resimle iyice görelim selametle

honuslu
02-19-2010, 12:42 AM
baska isaret var mi hacin yakinlarinda tam dibine dogru baska isaretde ara anlican iyi arastir iyi resimle :D

ANGARALI
02-19-2010, 11:14 AM
slm. benim kanatim bu durumda çok yanlış yorum olur. Bu hacın uzaktan ,sağlı sollu,yukarısı veaşağısın cekmelısın cok farlı yorum almamak için. Bu arada sende yazarak atlalanılan her detayı ve gözden kaçana yardımcı olmalısın. Yoksa ordan bi şeyler bu halıyle zori

caferbey
02-19-2010, 11:37 AM
usta magranın gırıs resdmı var ordan gırdıgın anda tam kıarsında duvarın uzerınde hac ısaretı mag 3 metrelık falan bı magra ve magrea ıcerısınde hıc bı ısaret yok hactan baska bu magranın alt tarafında bı magra daha var bole ıkı katlı gıbı sankı selalenın tam yanında burası

hira_pc
02-19-2010, 02:05 PM
s.a. muhtemelen cevresinde bulunan mallı ve tılsımlı bir mezarı veriyor...

ozooo
02-19-2010, 02:27 PM
s.a. muhtemelen cevresinde bulunan mallı ve tılsımlı bir mezarı veriyor...

s.a HİRA USTAM AGZINA SAĞLIK hernekadar bir çok arkadaşımız TILSIM a inanmasada YÜCE KİTABIMIZ KURANİKERİMDE ve ayetlerde belirtilmiştir

hira ustam umarım bu konudada açıklamalarını bizden esirgemez TEŞEKKÜRLER

meçhul
02-20-2010, 12:16 AM
Işimizi bilimsel ve tecrübeye dayanarak yapacaksak bu işin prosedürünü uyglayalım ki sonuç çıksın!isaret resmi yok?haçın şekli bile önemli?kollarının boyutları çok önemli?mağraya gün ışığı sızması vaar mı? Karanlıksa haçı nasıl gördünüz? Eski şelale derken yeni şelale nerde? Suyun akış yönü ne zaman degiştiki şelalenin suyu bitti de eski şelale oldu?...........bu böyle devam eder gider!!!lütfeN foto,metre,kroki gibi teknolajik aletler bize yardımcı olsun!sarı çizmeli mehmet ağa! Senin tarifine göre haçın altında yardımcı olabildik mi?gitcen masraf,emek,zaman harcayacaksın bu işin ölüm ve yakalanma riskide var!!on kere düşün,bin kere ölç.,danış ondan sona yazınız lütfen.s.a.

caferbey
02-20-2010, 11:02 AM
resımlerın altında acıklama yapmıstım yenı selalle falan yok sadece ılk resımdekı yerdewn su akarmıs dagdan aktıgı ıcın selale dedım su anda su falan akmıyor evet magraya ısık gırıyor ıkıncı resımdede magranın gırısını cektım buyuk genıs bı kayanın uzerıne ıslenmıs hac evet resımler acıklayıcı olmamıs olabılır cunku resımlerı dıkkatımı cektıgı ıcın cekmıstım haklısınız ama elımden geldıgınce tarıf ettım sıze durum bundan ıbaret yınede tskler s.a

turk30
02-20-2010, 11:44 AM
bu haç işaretinin sağında yada solunda oyuk varmı..

MEZARCI
02-21-2010, 08:40 PM
Burası açılmış mezar mağara değil , birde arkadaşlar tılsım falan demişler aman ha çarpılma :d

hira_pc
02-22-2010, 12:03 AM
s.a.mezarcı arkadaslar demedi tılsım var diye ben dedim bundada gülünecek bir durum görmüyorum yeterince tecrübesi ve bilgisi olmayanlar bunu bilmeyebilirler... Bu gördüğün hac işareti papaz mezarlarında veya kiliseye ait mezarlarda üst seviyedeki kişiler icin kullanılır hiçbir papaz veya kilseye ait üst seviyedeki kişilerin mezarıda tılsımsız değildir ...saygılar

caferbey
02-22-2010, 12:54 PM
bu haç işaretinin sağında yada solunda oyuk varmı..
yok oyuk hanı etrafında hıc bı ısaret olgu bulamadım

istihkam
02-22-2010, 01:05 PM
magaradan bahset bakalım nasıl bır magara oda benzerımı yoksa bıldıgın magara tarzımı?
muhtemeln oda benzerıdır ve bu durumda oda duvarından gırıs arayacaksın bu ıse o hacın oldugu yerde degıl ılerısınde sol ıstıkametınde lahıt senı bekler.

sayet bılındık uzun magara tıpıpınde ıse magara ıcınde ılerle ve analız yap.
bakalım neyın nesı sonucu bıldır ona gore degerlendırelım.

caferbey
02-22-2010, 01:09 PM
evet oda benzerı hanı ole uzun bı magra degıl 1metre genıslıgınde 4 metre uzunluıgunda bı magra ve hac magradan gırer gırmez karsıda zaten gırıs yerının de resmını cektım bu hacın oldugu magradan cıkıp sol tarafına baktıgımız zaman 200 metre ılerde bu tumulus var acaba onumu sımgelıyor bu hac

istihkam
02-22-2010, 04:03 PM
egerkı buradan bır numune alınmadıgından emınsenız aynen honuslu kardesımın dedıgı gıbı dırek duvarın arkasına bakınız.

işaretçi
02-22-2010, 09:44 PM
Işimizi bilimsel ve tecrübeye dayanarak yapacaksak bu işin prosedürünü uyglayalım ki sonuç çıksın!isaret resmi yok?haçın şekli bile önemli?kollarının boyutları çok önemli?mağraya gün ışığı sızması vaar mı? Karanlıksa haçı nasıl gördünüz? Eski şelale derken yeni şelale nerde? Suyun akış yönü ne zaman degiştiki şelalenin suyu bitti de eski şelale oldu?...........bu böyle devam eder gider!!!lütfeN foto,metre,kroki gibi teknolajik aletler bize yardımcı olsun!sarı çizmeli mehmet ağa! Senin tarifine göre haçın altında yardımcı olabildik mi?gitcen masraf,emek,zaman harcayacaksın bu işin ölüm ve yakalanma riskide var!!on kere düşün,bin kere ölç.,danış ondan sona yazınız lütfen.s.a.

slm arkadasa katılıyorum ve haç guzel yapılmış karelı hac dedıyımız sorum su selalenın aktığı yanı suyun duştugu yerde ne var(akarken) selale tam olarak magaranın neresınde ve tavanda magara gırışının tvavanında yuvarlak işaret varmı

SEYRANİ
02-23-2010, 06:49 PM
s.a hira ustam agzına sağlık hernekadar bir çok arkadaşımız tılsım a inanmasada yüce kitabımız kuranikerimde ve ayetlerde belirtilmiştir

hira ustam umarım bu konudada açıklamalarını bizden esirgemez teşekkürler

tılsım ile büyüyü ayırmak lazım ozo usta

meçhul
03-03-2010, 06:25 PM
slm;işaretin güzelliği kadar netliğe ve açıklama geçde gelse teşekkürü bir borç bilirim.işaret kendi başına tek bir hedefi belirtmekte ve özellik arz etmektedir. daire içerisinde olması mezarın kapatıldığını,haç hiristiyan olduğunu,çiçek gibi yapılması bayan mezarı olduğunu,bu işaretin zorluğu ve yapılışı sadece önemli şahıslara kullanıldığını gösterir.haçın bulunduğu bölümle magranın diger yerlerindeki kaya katmanlarındaki değişiklik olması girişin haçın altından olduğunu gösterir;buda mağranın o yönde delhiz şeklinde olduğunun işaretidir.lahit mezardır,mücevher,takı ve aşırı ziynet eşyası çıkar;ayrıca büyük ihtimal ile haçın arka tarafndan mezar hizasında baktığında tümülüsde bulunanla alakası var.tümülüsler tek olmaz iki tana daha tümülüsü arayınız.sen parayı bulmuşsun afiyet olsun.s.a.:cool::cool::cool:

hutame
03-25-2010, 03:54 PM
tam dibine vur 40 cm kırılınca 106 adet yada 118 adet pere cıkar eyer dıbı kırık yada oyuk deyilse vur