Orijinalini görmek için tıklayınız : kayada kabartma kartal figürü
RaNDoM21
03-06-2010, 09:32 PM
http://img.fotoambar.com/img/00001/7b7c5d14e97bf23161ccac028c98030c.jpg
meçhul
03-10-2010, 02:18 AM
güzel işaret korunmuş ama emaneti alınmış hemen altından genede tşk ederim.s.a.
acemişansı
03-13-2010, 01:56 PM
mechul ustamın sözünün üstüne söz söylemek yakışmaz ama kartalın göğsünde bir kabartı var bence bu işaretin resme göre sağında kartalın baktığı istikamette bir inceleme yapmak resimli bir kritik yapmada fayda var saygılarımla
Albay
03-14-2010, 01:34 AM
işte bu ya her gördüğü kayayı işaretleyip bişiye benzetenler görsün bunu oldumu adam gibi olacak ben işaretim diye bagıracak burda hersey mevcut bi para eksin işareti bulan arkadas burayı senden öncede bulmuslar ayaklarının altından almıslar parayı ermeniler papazlar aldıysa haram olsun
mechul ustamın sözünün üstüne söz söylemek yakışmaz ama kartalın göğsünde bir kabartı var bence bu işaretin resme göre sağında kartalın baktığı istikamette bir inceleme yapmak resimli bir kritik yapmada fayda var saygılarımla sa. Kardeşim kartal ın arkasından bakarsak sağa dönük duruyonası dersen göğüsün yanındaki 2 ci kanat.
sa.kartalın göğüsü d yapmakta öncelikle açısı ölçülerek 1 cm 1 adım veya 1cm 10 adım şeklinde ok itikametinde araştır gelinen noktada dikkatini ne çekerse fotola. Bukadar baris bir işaretin gömüsü hemen altında bence olamaz ok istikametinde tepeye dogru güzel kayalık alan mevcut.
MANOL
03-15-2010, 01:50 AM
harika işaret dostum..kartalın baktığı yön guney dogu veya doğumu önce bunu sormak isterim...bu bölgede 3 kare oyma mevcut mu?derenin omega çizdiği yani kavis yaptıgı yeri anlatıyo aynı zamanda.
Albay
03-15-2010, 06:12 PM
insanları yanlıs yönlendirmeyelim herangi bir baska olasılık aramana gerek yok işaretide kırma herangi bir sey bulunmaz doga harikası olarak orda kalsın sonucta malı ucmus .... konmus kanatları kapalı kartal tek para verir oda ayaklarının altında olur bilmeyenlerin bilgisine... gidipte macera hayal aramaya gerek yok sadece gezmiş olursun kartalın baktıgı yere gidersen gögsu istikametinde bişi arasan bu tür düşüncelerle sadece umudun biter yorulmus olursun
insanları yanlıs yönlendirmeyelim herangi bir baska olasılık aramana gerek yok işaretide kırma herangi bir sey bulunmaz doga harikası olarak orda kalsın sonucta malı ucmus .... konmus kanatları kapalı kartal tek para verir oda ayaklarının altında olur bilmeyenlerin bilgisine... gidipte macera hayal aramaya gerek yok sadece gezmiş olursun kartalın baktıgı yere gidersen gögsu istikametinde bişi arasan bu tür düşüncelerle sadece umudun biter yorulmus olursun
Bu bir bulmaca;)
Bizimkiside bu bulmacayı çözme macerası:)
Hertürlü işaretler hertürlü yoruma açıktır:confused:
Bu veya bir başkası bir bulmaca;)
Bizimkiside bu bulmacayı çözme macerası:)
Hertürlü işaretler hertürlü yoruma açıktır:confused:
Albay
03-15-2010, 09:47 PM
bende burda tuzaga düştüm aslında sazanlık yaptım konuya atladım hos bu kartalın gerceginide gördüm benim gördüğümün kanatları acık bir yöne bakıyor gözleride kıpkırmızı parlıyordu adi volcan gercekten yasamıs altınada imzasını atmıs o kartalın. burdaki konu bilgilendirme amaclıymış naparsın cok gezenmi cok okuyanmı durumuna düştüm
MANOL
03-16-2010, 01:11 PM
albay herkes kendi yorumunu yapar baskasının yorumunu eleştirme hoş deil...ben bildiğimi söledim kartal olması önemlı deil içinde gizli işaret bulmak önemlı buda kafasında dıkkat ederseniz 4 adet çizgi var buda mezar verıyo 4 veya 40 adımda mezarı var.altında hediye bırakırlar bırakmazlar bılemem her zaman hediye koymazlar bazen olur o bakmak gerek sadece...
adriamos
03-16-2010, 01:21 PM
selamın aleküm define duyenleri bana acil çubuk lazım özel mesajla bana ulasa bilirsiniz ...
Albay
03-16-2010, 06:01 PM
acil cubuk :D para bulan bi kişi ahanda benim cubuklar mükemmel diye ortaya cıkarmı sence ugrasmaz bile adam ayrıca ben sahsen para bulan cubuga sahip olsam sırrını vermem neden vereyimki
Albay
03-16-2010, 06:05 PM
albay herkes kendi yorumunu yapar baskasının yorumunu eleştirme hoş deil...ben bildiğimi söledim kartal olması önemlı deil içinde gizli işaret bulmak önemlı buda kafasında dıkkat ederseniz 4 adet çizgi var buda mezar verıyo 4 veya 40 adımda mezarı var.altında hediye bırakırlar bırakmazlar bılemem her zaman hediye koymazlar bazen olur o bakmak gerek sadece...
alınmana gerek yok kartal kartaldır anasını satıyım bunu yapan 50 yerine para koymadı ya bide su var dogada hic birişaret tek basına bulunmaz mutlaka yardımcı işaretleri olur parayı ana işaret verir
MANOL
03-16-2010, 07:00 PM
:)peki öle olsun:)kucuk gözle kacan işaretler bence parayı verir...bu sembol aynı zamanda mal veya mezarın koruyucusu anlamı taşır...bayada asil duruyo valla
Albay
03-17-2010, 01:14 AM
biride tesekkür etmiş cok biliyor ya neyse bi ara yazmıstım son kez yazıyım kabul bu konuya atlayarak sazanlık yaptım konu bilgi amaclıymıs bi daha yazmıcam
biride tesekkür etmiş cok biliyor ya neyse bi ara yazmıstım son kez yazıyım kabul bu konuya atlayarak sazanlık yaptım konu bilgi amaclıymıs bi daha yazmıcam sayın albayım iyi gidiyor idik yazınız sıkılmayın neşeli oluyor sizin yazdıklarınızı olkumak.:d:d:d
Albay
03-18-2010, 01:02 AM
sayın albayım iyi gidiyor idik yazınız sıkılmayın neşeli oluyor sizin yazdıklarınızı olkumak.:d:d:d
hic bilenlerle bilmeyenler bir olurmu ??
ben düşmanımın bile benden akıllı olmasını isterim aptal bi düşmanla ancak vakit kaybedilir
sonavrupali
03-18-2010, 01:06 AM
Arkadaşlar bu işaret kimbilir kaç yüzyıldır burada definecilik asırlardır var böyle güzel bir işaretin malzemesi yerinde kalmaz :(
hic bilenlerle bilmeyenler bir olurmu ??
ben düşmanımın bile benden akıllı olmasını isterim aptal bi düşmanla ancak vakit kaybedilir
Albay atasözü gibi oldu bu, sen zaman kaybetme:D:D:D Çakal gibi dostun olacağına, aslan gibi düşmanın olsun:D:D:D Bu konuda zaman kaybetmeyelim, daha çok çözülecek bulmaca var arazilerde:D:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.