PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : samsun

samsun_x_
03-22-2010, 09:39 AM
s.a samsunda bu işi tam bilen dürüst işaretten anlayan nokta verebilen ustalarla görüşmek istiyorum.elimde bazı resimler var sonuca ulaşabilmek için yardıma ihtiyacım var.

istihkam
03-22-2010, 03:47 PM
kardeş;
burası herkese acık ve herseyın aleni olarak yurutuldugu bır forum sıtesı,
gızlı saklı işler kesınlıkle yasaktır,
akıl akıldan ustundur muhasebesıyle, fotonuzu buraya acıkca atarsınız herkesten fıkır alırsınız, gaybı ALLAH bılır dolayısyla atarsınız resmınızı herkes yorumunu yapar gecer sızde mantıgınıza uygun olanı alırsınız,
haşa burası rızık kapısımı ki rızkınızı biz tayın edelım,
dedıgım gıbı resmınızı atınız ve yorumları alınız aksı halde ozel ıletısımın vergısı agır olur,
saygılar.

DAYI
03-22-2010, 08:23 PM
yayınla bi bakalım yapılacak yorumlardan kendin bişeyler çıkarabilirsin

güldede
03-22-2010, 10:45 PM
sevgili samsun x kardeşim zaten bulunduğunuz site bir paylaşım platformudur burada aradığın her şeyi kolaylıkla bulabilirsin. amacın birşeylere nail olmaksa yapman gereken bilgini görgünü ve birikimlerini paylaşmaktır ancak böyle sonuca ulaşırsın kardeş sitemizde çok değerli ustalarımız var sana fazlasıyla yardımcı olacaklardır bundan kuşkun olmasın saygılar kardeş...

samsun_x_
03-23-2010, 09:44 AM
ustalarım kızmayın bana resimleri gönderdim zaten var sitede ama denilenleri yaptım yorumlarınıza göre inceleme yaptım ama bi sonuca varamadım cihazıma tam güvenemiyorum cihaz minelab explorer se2 bu cihaz burda iş görürmü onuda bilmiyorum onun için bana tam mansıyla yardımcı olabilecek ustalara abilere ihtiyacım var maksadım yanlış anlaşılmasın bu yerleri kimse bilmezdi şimdi herkes bu bölgeye üçüşdü demekki var bişeyler ama ben ulaşamıyorum.
http://www.defineburada.com/forum/showthread.php?t=2637 resimler bu linkte

KOMAGENA
03-24-2010, 12:09 AM
Selam.bu siteden yapılan yorumlar ile bu harika işaretlerin olduğu yerde bir sonuca ulaşamamanın tek sebebi olur.oda bakar körsün:)yanlız özellikle artı işareti olan kayadaki mekana sağlam adamın olması lazım orası zor ama asıl mal orada .kolay kolayda alınmaz