PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ustlar yorum

mol
05-19-2010, 02:59 PM
arkadaşlar cekmiş yorum dıyorlar.şimdıden sagolun

mirko
05-19-2010, 04:04 PM
her biçimsiz kayalar işaret değil bu normal bir doğal kaya

GSLH
05-19-2010, 06:47 PM
sa. Yakın ve çevre resmi ekle
mezar lık alanı ve o bir kalp bayan mez simgeler
yakından çek yönverici işaret olacak.

JOVİYANUS
05-21-2010, 06:33 PM
o tasın tam arkasındaki tepeyi goruyormsun...tümülüs :)

meçhul
05-22-2010, 01:04 AM
kayanın işlemesi korkan bir insanı tasvir etmiş;ağız tarafındaki oyma mezar işareti,etraflıca resim olmadığı(kanal işaretini göremedim) için mezar ağızın açık yönünde 2-3 metre önündedir diye düşünüyorum.yalnız kalp şeklinde ve korkuyu tasvir etmesi tehlike ve zehir işareti anlamını taşır.dikatli ve zahmetlidir.mezarı iyi teyid edip planlı ve dikkatli çalışman gerekir.saygılar.

JOVİYANUS
05-22-2010, 01:49 PM
Kalp işaretinin bulundugu tası detaylı tekrar inceleyiniz.kanal goremedim ben ki eger var ise çok yakını diye düsünüyorum.akabinde4.resminizin asagı yukarı 2 km.kadar ilerdeki tepe bir tümülüs tur.kazılması kesinlikle yasaktır bunuda belirtelim.

samet
05-23-2010, 06:17 PM
hacı arkadaki timülüs çok kaliteli degerli patlat sen onu niye yasakmış ozaman her kazı yasak ona bakarsak kardeşim sen bak işine tümülüse ver ayarı kolay gelsin

JOVİYANUS
05-23-2010, 11:06 PM
Vur patlat gibi cümleler heleki tümülüs gibi kültür varlıgımız olan bir yere bu sekilde cümleler kurmayı esefle kınıyorum.site sanırım sahipsiz kalmıs.yazık

istihkam
05-24-2010, 11:50 PM
Vur patlat gibi cümleler heleki tümülüs gibi kültür varlıgımız olan bir yere bu sekilde cümleler kurmayı esefle kınıyorum.site sanırım sahipsiz kalmıs.yazık

kalmadı merak etme kardeş rahat ol.

samet
05-25-2010, 04:47 PM
[QUOTE=istihkam;17599]kalmadı merak etme kardeş rahat ol.[/QUOTE napcanız atcanızmı siteden beni hadi atın da sanki bilmiyoz bu sitelerin devletin adamlarıyla dolu oldugunu herkez baksın işine madem para buldurmucanız kimseye kapatın ozaman bu siteyi bilader herkez atıyo bişeyler ama hep hava gazı

turk30
05-25-2010, 06:20 PM
samet arkadaşım sen yorumunda kır parçala tarzında yorum yapmışsın kır patlat olmaz ..
o yüzden seni uyaran arkadaşlarada daha alçak gönüllü olmanı tavsiye ederim ..
mol senin fotona birde sen yorum yap.. kardeş. bakalım sen ne diyeceksin.:)

mol
05-25-2010, 09:30 PM
bana gore kalbın on tarfıkırık veya kesık kanal vazıfeı goruyor.3 cu resmdekı goruldugu gıbı bır de ıcınde oda oldugunu gosteren bır oyma.ee ustat sımdı sızın yorumlarınız.:)

istihkam
05-26-2010, 02:02 PM
[QUOTE=istihkam;17599]kalmadı merak etme kardeş rahat ol.[/QUOTE napcanız atcanızmı siteden beni hadi atın da sanki bilmiyoz bu sitelerin devletin adamlarıyla dolu oldugunu herkez baksın işine madem para buldurmucanız kimseye kapatın ozaman bu siteyi bilader herkez atıyo bişeyler ama hep hava gazı

Ukalalık yapma
herkesın kendıne gore işi gucu var ve fırsat buldukca ugruyor sıteye
buldurma işine gelınce rızkı ALLAH tayın eder bızler vesıleyız
sıte ve gıdısatı senın uzerıne vazıfe degıl
madem memnun degılsın sana sımdıye kadar bulduranların yanına gıt
sen ve senın gıbı yazı yazanlara senın gıbı dusunenlere ALLAH nasıp etmesın.
bulmadan bu sekılde dusunen bulunca kım bılır ne hale gelır.

samet
05-26-2010, 02:54 PM
[QUOTE=samet;17602]

Ukalalık yapma
herkesın kendıne gore işi gucu var ve fırsat buldukca ugruyor sıteye
buldurma işine gelınce rızkı ALLAH tayın eder bızler vesıleyız
sıte ve gıdısatı senın uzerıne vazıfe degıl
madem memnun degılsın sana sımdıye kadar bulduranların yanına gıt
sen ve senın gıbı yazı yazanlara senın gıbı dusunenlere ALLAH nasıp etmesın.
bulmadan bu sekılde dusunen bulunca kım bılır ne hale gelır.

allaha inancım sonsuz kardeş herkez nasibini yer katılıyorum sana ama sanki orda atalarımız dedelerimiz yatıyo da tarihimizmiş ne alaka ben buna kızdım kırıcı olduysam herkezden özür dilerim

mol
05-26-2010, 11:19 PM
bu resımler oncekı resımlerın batısında ne dersınız kalp oymasınınnın ustundekı
oymaları bulmuş olabılırmiyim.

DAYI
05-27-2010, 08:43 AM
selamünaleyküm dostlar bakıyorum işler baya kızışmış samet kardeş biraz işin ndozunu kaçırmış ama sonunda doğruyu görmüş galiba sevgili kardeşim vurarak patlatarak mal almak bizlere yakışmaz devletin kuralları var eğer bunlar uygulanırsa daha iyi olur kanaatindeyiz. bilgisiz ve cahilce yapılan kazıların sonucunu görüyoruz kendileri hiç bir şey elde edemediği gibi canım eserleride tahrip ediyorlar. ister inan ister inanma biz bu işin maddi yönünde değiliz . en azınndan kendi adıma konuşayım.eğer ben bu işi yapmasaydım bu gün ya meyhanede olurdum ya kahvehanede Allaha şükürki temiz hava ve bol güneşli dağlarda dolaşıyor hem tarihi hem doğayı koruyorum belki inanmayabilirsin bu güne kadar kazma ve kürekle dolaşmadım ama bu iş hakkında bir arkeolok kadar bilgi sahibi olduk . nasılmı tabi sizin gibi değerli dostlarımıza sorarak akıl danışarak görerek ve dokunarak . masa başı definecisi değiliz fala bakarak şurayı kır şurayı patlat demedik son yazında dediğin gibi Rabbim verecekse o bulur yolunu yeterki onun ipine iyi sarıl bizim burada işimiz birşeyler verebilmektir . adam atmak değil . ha atarmıyız tabi atarız. yeretki haddi aşmasın ama bir harf öğrenmek isteyene o harfi öğretiriz . bizim bilmediğimizide bize öğretenin kölesi oluruz saygılar DAYI

samet
05-27-2010, 06:17 PM
selamünaleyküm dostlar bakıyorum işler baya kızışmış samet kardeş biraz işin ndozunu kaçırmış ama sonunda doğruyu görmüş galiba sevgili kardeşim vurarak patlatarak mal almak bizlere yakışmaz devletin kuralları var eğer bunlar uygulanırsa daha iyi olur kanaatindeyiz. bilgisiz ve cahilce yapılan kazıların sonucunu görüyoruz kendileri hiç bir şey elde edemediği gibi canım eserleride tahrip ediyorlar. ister inan ister inanma biz bu işin maddi yönünde değiliz . en azınndan kendi adıma konuşayım.eğer ben bu işi yapmasaydım bu gün ya meyhanede olurdum ya kahvehanede Allaha şükürki temiz hava ve bol güneşli dağlarda dolaşıyor hem tarihi hem doğayı koruyorum belki inanmayabilirsin bu güne kadar kazma ve kürekle dolaşmadım ama bu iş hakkında bir arkeolok kadar bilgi sahibi olduk . nasılmı tabi sizin gibi değerli dostlarımıza sorarak akıl danışarak görerek ve dokunarak . masa başı definecisi değiliz fala bakarak şurayı kır şurayı patlat demedik son yazında dediğin gibi Rabbim verecekse o bulur yolunu yeterki onun ipine iyi sarıl bizim burada işimiz birşeyler verebilmektir . adam atmak değil . ha atarmıyız tabi atarız. yeretki haddi aşmasın ama bir harf öğrenmek isteyene o harfi öğretiriz . bizim bilmediğimizide bize öğretenin kölesi oluruz saygılar DAYI

allah razı olsun dayı bilgilerine her zaman ihtiyacımız var bütün siteden gene özür diliyorum allaha emanet saygılarımla ellerinden öperim

meçhul
05-28-2010, 01:23 AM

herkes bu milletin evladı olamaz ama devletin adamıdır zaten;burası kuralları baştan koymuş dolaylı ima et!anlayan anlayacağını anlasın!kızmak ,küsmek çocukca kibirlenmek şeytanca paylaşmak müslümanca haklıya hakkını vermek HAK ca olsa gerek!''bana seni gerek seni'' yaratılanı YARADANDAN ÖTÜRÜ SEVMEK''düsturu ile gel emi.saygılar

hira_pc
05-28-2010, 02:17 PM
s.a. ufakbir tartısma olmus anlasılan önemli olan birbirimizi kırmamak zaten ... dayıda güzel acıklık getirmiş ...

Resimlere gelincede meçhul usta güzel yerden yakalamıs ... benim düşüncemde ufakbir mezarlık olmalı cevresinde sanırım bir aile fertlerine ait mezarlık saygılar... cevresini iyi incelemeni tavsiye ederim yerleri kendini belli eder zaten...

meçhul
05-30-2010, 01:50 AM
bu resımler oncekı resımlerın batısında ne dersınız kalp oymasınınnın ustundekı
oymaları bulmuş olabılırmiyim.

bu yeni resimler farklı mezarlar belirtmiş.ayrıca resmi dört bir yanından ve yakın uzak çek çekeceğin kayayı temizlersen daha iyi olur.saygılarımla bol şans

mucit nedim
07-06-2010, 03:05 PM
boşuna zamanını harcama işret deg
ller.

mucit nedim
07-10-2010, 10:02 PM
yazdıklarınıza katılıyorum. saygılar

meçhul
07-11-2010, 09:34 PM
herkes herkesi bilir her şeyi YARADAN görür!ne oldu sevgiye ,ne oldu hoşgörüye ,uslupluca centilmence, sakince, yazarsan iyi olur be arkadaş!anlaşılr ve öğrenilir oluruz değilmi? haydi yaradılanı yaratandan ötürü sevelim.sevilelim.

seha
08-13-2011, 05:58 AM
Ustalar birşey dikkatinizi çektimi bilemiyorum ama bana tuhaf geldi.! Galiba resimlerin azlığı, farklı açılardan çekilmemiş olması buna sebeptir.....Şimdi fazla kayalık olmayan bir arazide ve işaretli kayanın kendiside manidar...Artı kocaman oyma bir kalp...Bu oyma kalbi bu kadar oymanın mantığı nedir?? Sanki para kasası gibi:) Yani derdini 10, 20cm'lik bir kalp oymasıylada anlatabilirdi bu şahıs değilmi. Bence burayada bakalım, hatta gerekirse bu arkadaş burayıda fotolasın imkanı varsa..!! Sevgi ve saygılarımla...http://ressim.net/8/upload/faf09ec5.jpg

umut 2
08-14-2011, 01:55 AM
sayın ustalar ve degerlı defineci arkadaşlar PMR III cihazı kullanan varmı bu cihaz hakkında bilgi ve tecrübesi olanlar yardımcı olurmusunuz TEŞEKKÜRLER

bircan
08-14-2011, 02:35 AM
s a . arkadaşım harika bir fotograf fotografa sırtını ver karşına bak iki adet çeşme iki adet goletin birleştigi suların sagını ve solunu iyice konturol et ve bir kuçuk dibek taşı bul ve bak saygılar arkadaşım

SeRHaT21
08-14-2011, 09:46 PM
Ustalar birşey dikkatinizi çektimi bilemiyorum ama bana tuhaf geldi.! Galiba resimlerin azlığı, farklı açılardan çekilmemiş olması buna sebeptir.....Şimdi fazla kayalık olmayan bir arazide ve işaretli kayanın kendiside manidar...Artı kocaman oyma bir kalp...Bu oyma kalbi bu kadar oymanın mantığı nedir?? Sanki para kasası gibi:) Yani derdini 10, 20cm'lik bir kalp oymasıylada anlatabilirdi bu şahıs değilmi. Bence burayada bakalım, hatta gerekirse bu arkadaş burayıda fotolasın imkanı varsa..!! Sevgi ve saygılarımla...http://ressim.net/8/upload/faf09ec5.jpg

ilk resimlerde görülen kayanın arkasındaki kaya önem arz ediyor ve ikisinin arası resim imkanı varsa görelim ben diğer arkadaşlardan farklı düşünüyorum kaya mezar teşhisi koyuyorum :)

hutame
08-21-2011, 03:36 AM
Uzerınde ıkı işaretr var buda ıkı manaya gelır..
1..altına gir
2..sırtını daya kuzeye bak der karşinda tepelı rampada yıgma yada magara gıbıkolay geşsın

aga_0074
08-23-2011, 07:09 PM
bu kayanın arka tarafındaki kayaya bak ve bu kayanın sağ ve sol tarafına bak yani kayanın kendisine..ve bu kalbin içine suyu koyduğunda döküldüğü yerin 2 yada 3 mt önüne bak..bu mahsen fazla uzakta değil..oymayı zaten kkalpli kayada vermiş..yani mahsende mezarda yakında eyer bulursan malı sakın ölmee gördüklerine

formen16
10-15-2011, 08:43 PM
her biçimsiz kayalar işaret değil bu normal bir doğal kaya

mirko kardeşimiz haklı.Murçtan çıkma değil.İşaret dediğin benzemeyecek.7 yaşındaki bir çocukta,70 yaşındaki bir dede de baksa aynı şeyi söyleyeceği kadar net olacak.