PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zonguldak'ta evde tarihi eser bulunda


redkit
07-04-2010, 05:48 PM
http://i48.tinypic.com/14ty9s0.jpg
Zonguldak'ta, bir evde yapılan aramada tarihi eser bulundu.
Gökçebey ilçesinde, R.A. (35) ve annesi Ş.A.'nın (72) evinde tarihi eser olduğunu ve satmak istedikleri duyumunu alan jandarma ekibi, Gökçebey Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan arama kararı ile evde arama yaptı. Şahısların evinde 37x47 santimetre boyutunda, 6 santimetre kalınlığında taş üzerine kabartmalı, muhtemelen Bizans veya Grek dönemine ait üzerinde Grek yazıları bulunan bir adet bayan ve erkek figürlü tarihi eser ele geçirildi.
Tarihi eser muhafaza altına alındı. Cumhuriyet savcısının talimatı ile ifadeleri alınan anne ile oğlu serbest bırakıldı.

meçhul
07-05-2010, 08:44 PM
aaaa ne büyük olay ulan bedava arkolğluk yapılmakta!birde suçlu muamelesi görülmekte bırakın müslümanlar faydalansın! bu zihniyet şu''' biz TÜRKLERE malımızı yedirttirmeyiz!'' anlayışı kaderimiz ne yapalım.

sakin adam
03-17-2012, 08:43 PM
haklisin arkadasim milletimize rahat yok ya biraksinlar gariban rahat etsin sürünmeleri dahami iyi oluyor devletimiz artik bu define hakkinda bir careler bulmasi lazim diyorum garibanin kazi yapmak icin parasi olsa neden kacak kazi ile ugrasssin degilmi =?