PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Düzce-define avcıları yakalandı


redkit
07-20-2010, 12:06 AM
http://i26.tinypic.com/rsdkt4.jpg
Düzce İl Jandarma Alay Komutanlığına bağlı ekipler aldıkları bir ihbarı değerlendirerek Akçakoca’da kaçak kazı yapan 6 kişiyi yakaladı.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı 156 Jandarma imdat telefonuna yapılan bir ihbarda Akçakoca Akkaya Köyü'nde bazı şahısların define bulmak amacı ile kaçak kazı yaptıkları bilgisi ulaştı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Akçakoca İlçe Jandarma Komutanlığı personelince yapılan istihbari çalışmalar keşif ve yer tespiti sonucu kaçak kazı yapılan bölgenin Akkaya Köyü eski taşocağı mevkii olduğu tespit edildi. 13 Temmuz 2010 günü yapılan operasyon sonucu T.K., M.S., H.D., S.K., İ.G. ve N.G. isimli şahıslar kazı yaptıkları esnada suçüstü yakalandı.
Yakalanan şahıslar ile birlikte 1 adet jeneratör, 1 adet Kırıcı Hitli, 30 metre kalın ip, 2 kazma, 3 kürek, 1 balta, 27 metre prizli elektrik kablosu ve kazı yapmakta kullanılan çok sayıda demir murç alet ve edevat ele geçirilmiş, kazı yapılan yerin 5 metre çapında 7 metre derinliğinde bir bölge olduğu tespit edildi. Yakalanan şahıslar adli makamlara sevk edildi.

SEYRANİ
07-20-2010, 07:10 PM
POLİSTE BİZİM JANDARMADA YAKALANMAMAYA ÇALIŞMAK LAZIM GELİR YAKALINCADA KUZU KUZU KOLLUK KUVVETLERİNE KARŞI GELMEDEN TESLİM OLMAK LAZIm GELİR BİZ TERÖRİST DEGİLİZKİ KARŞI KOYALIM