Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : burası hakkında bilgiye sahip olan varmı

ibram
08-18-2010, 12:35 PM
Bu yerin tam karşısında yol çalışması sırasında çok büyük bir yılan ve sonrasındada yüklü bir mal bulunduğu söyleniyor. bu yer hakkında bilgisi olan varmı. yorumlarınızı bekliyorum.

afyonlu_usta
08-19-2010, 01:44 PM
arkadaşım bunu kendinmi çektin alıntımı yoksa birde çevre ve yakın fotolasaydın daha güzel olacak sonra yorumlarız allahın iznirle daha başka neler var yakın fotoda görürüz yanlış yönlendirmeyelım

istihkam
08-19-2010, 02:52 PM
bu yer oldukca bılındık bir yer tanıyorum; Kral Mezarı "Kapılıkaya" "Kırkdilim - Laçin",
ama su ana kadar hıc kafa yormamıstım,
sımdı degerlı dostum attıgınız resm oldukca manıdar basıt bır kaya gıbı gozuksede nıce sırları tasıyan bır yapım teknıgı ve ıncelıklerı kullanılmıs,
mısal: resme baktıgınızda devasa bır oturak tasını gormek zor degıl
yın eresme baktıgınızda o oturak tasının sırt kısmı ayna ayaklarının altı ıse cevredekı duzlugu ıkısının bılesımı ıse oturak tasını 3 ıle harmanladıgında o bahsettıgın mal noktasını verır hıc suphe yok. ve yıne degısık mal yerlerı ıllakı var yakın cevrede, bu tıp yerlerde bol mıktarda ırılı ufaklı kaya mezarları olur yıne aynı resmın alt eteklerınde kanal ara kanallar senı kaya mezarına atar.

ibram
08-20-2010, 10:43 AM
evet kırkdilim burası. önüne kadar cıktım kapının. ama çok ürkütücü. içerden gelen rüzgar sesi bile başka. kapıda bulunan delik çok karanlık ışık yakınca bile karanlık ne hikmettir anlamadım.

GSLH
08-20-2010, 09:51 PM
evet kırkdilim burası. önüne kadar cıktım kapının. Ama çok ürkütücü. Içerden gelen rüzgar sesi bile başka. Kapıda bulunan delik çok karanlık ışık yakınca bile karanlık ne hikmettir anlamadım.
cesaret başarının yarısıdır.