Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimde cihaz var
S.A site halkı bende resim yer çokk ama acamiyim ve cihazım yokk benimle beraber çalışmak isteyen ustaların ve cihazlı arkadaşların dikkatine sizden cihaz benden yer beraber çalışalım ne dersiniz ustalar kusuruma bakmayın ama ben işin sonunu getirmeyi çok istiyorum lütfen bana yardımm saygılarlar herkesten ALLAH razı olsun
SEYRANİ
09-01-2010, 08:52 PM
resimleri yükle istersen cihazı olan seninle irtibata geçer belki
seyrani iyi diyonda kardeş hangi birini yükleyeyimm kii
Mağaracı16
09-01-2010, 11:13 PM
S.a
Hangi bölgeden bahsediyorsun gold kardeş.
Saygılar.
Beraber çalışmak isteyen yokmu ustalarr ????
selamünaleyküm gold kardeş site paylaşım sitesi olduğunun dikkatini çekerim alışveriş ve ortaklık sitesi değil bu sistem bu tür sitelerde olmaz gold kardeş saygılar DAYI
kardeş eger ben xp5000 alırsam siteye duyuracm kim nerde derse oraya giderim hiç affı yokk inşallah o günleride görürüzz
ustalar xp 5000 veya şahin 08 olan ustalar bütün masraflarıı karşılamaya hazırım gelen olursa buyursunnn
hutame
09-29-2010, 12:19 AM
cıhazı olan işaretin neresıne tutacagını bılmez ise işe yaramaz sanırım...benım tecrubelerıme göre cıhaz ile anca dökuntu bulun..derin arama cıhazıda var ama 100 de 60....70 isabet eder..lakın gelecek kişi nereye tutacagını bılırse ve ordan sınyal alırsa o zaman işe yara aöma..expo5000 yad alazerşlı iş yapmıyor gördun yaptıgını...maden bölgesı olur yanar ...elektırık olur yanar...mıneral olur bölgede yanar cıhaz...saglam yurumelısınız kı masraflar boşa gıtmesın...umarım istedigin cıhazı olanı bulun...allah gönlune göre versın...saygılar
anlaşılan sitede hiç cihaz yok yada gelmek isteyen yokk herkese teşekkür ederim
KOMAGENA
10-05-2010, 12:28 AM
:)s.a hutame doğru söylüyorsun.cihaz alıp başına gelecekleri öğrenen kadar zaman harcıyacağına.cihazı olupta başından geçenlerin tecrübelerini kaale alırsan en azından bir on sene kara geçmiş olursun:)
sezai
10-10-2010, 07:36 PM
gold kardeş ben bu sitede yeniyim bölge olarak söylersen bi düşünürüm bende exp 5000 var
ozooo
10-11-2010, 05:54 AM
anlaşılan sitede hiç cihaz yok yada gelmek isteyen yokk herkese teşekkür ederim
s.a yerinizden eminseniz okm exp 5000 kiralayabilirsiniz şirket lerden ama kimsenin gelecegini sanmıyorum sonucda siz geleni gelen sizi tanımıcak bu da
KOMAGENA arkadaşın dediği gibi BAŞINA GELMEYEN BİLMEZ........!
bu olaylarda adamlar ortaklarına kankilerine arkadaşlarına güvenmiyor valla helal olsun size CESARETİNİZDEN dolayı
istihkam
10-11-2010, 07:04 PM
GOLD Kardes anlasılan belasını arıyor:):):)
boyle ısrarla arama kardesım sen boyle rahatsın emın ol.
yat kalk sukret nıyaz et,
uyan ey gozlerım uyan, uyan ey uykusu cok gozlerım gaflet uykusundan uyan deyıver hemı guzel kardesım.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.