Orijinalini görmek için tıklayınız : yardim edin arkadaslar
alisim36
05-01-2011, 01:26 AM
yardimdi olun arkadaslar anlayan varsa
tek tek yorumlayin ayri ayri yerlerde isaretler ayni yerde gediller
saygilar
SeRHaT21
05-01-2011, 11:02 AM
resimleme tekniğiniz kesinlikle yanlış çok güzel bir yer olmasına rağmen işaretler bulundukları arazi ile anlam kazanır sadece işaretleri çekmişsiniz biraz arazi resimleri lütfen..
tarıkziyad
05-01-2011, 12:37 PM
katılımınız için teşekkürler gercekten çok güzel resimler serhat21 ustama katılmakla beraber ön fikir belirtebilirim
1 resim çarpı harfi olması gerekir boyutu ne
2 resim bayan figürü yanında rakam var onlarıda belirgenleştirirsen sayısal şifreleri çözmek gerek
3 işaret içinde kaç tane yuvarlak oyma var sayıların şifresi ile çözülecegine inanıyorum
4 resim mezar ama zemin altı olması gerekir
5 resim bence harika ama hemen ucunda + veya x olması beni kuşkulandırdı gene ok boyu ve kanat mesafelerini yazarsanız daha iyi yorum yapılacagın sanırım
keşiş
05-02-2011, 12:43 AM
arkadaşlar lütfen şifre felan hepsinde yok
ilk işaret çarpımı makasmı ?
2.işaret kadın ve yılanlar yılanlar dışarıya bakıyor yanındaki sayılar şifre felan değil askere gidecekler yazmış gibi 1956 felan var sol atarftada birşeyler var ama su dökülse daha net belli olurdu
3. işaret ne şifresi çözüyosunuz bunda da anlamadım bölge kuş bakışı haritası ve kaya mezarı yada normal mezarların yerleri
4.işarate mezar dolu mezar parası var değerli sonradan kırılmadı ise sol tarata olması gerekir o işaretten sonra bir yada 2 işaret tam yerine götürecek
5.işarete gelince ok işareti ve mahsen oda yada mezarın olduğu yeri gösteriyor 25 metrekare alanda araştırma yap ok yününde
JOVİYANUS
05-02-2011, 01:51 AM
işaretlerin bir kısmı yeni.ermeni bolgesi
hutame
06-24-2011, 09:26 PM
kadıın olanıı dııyorum artıı resıımlerıı ayrıı ayrıı acmalıısıın daha ııyıı olur kadıın işşaretine gelıınce..
iyi oku dostum
...bu işşaretıın sagıına gııt sagda deyıırmen göreceksıın bu deyıırmenıın yakıınıında ceşşme olacak bu ceşşmenıın taşşlarıı sııyahtıır yer orasıı..bazan suyun aktııgıı yerde bazen arkasıında bazen taşşıın ııcıınde bazaen yakıınıında bellıı belıırsıız işşaretlıı taşş olur onun altıında dıır..kolay gelsıın işşaretin iyi sanıırıım magara dııbıı.
hutame
06-24-2011, 09:27 PM
3 resıım bazen kasa olarak kulandııklerıınıı bıılııyorum..ııncele ..
hutame
06-24-2011, 09:29 PM
soldan 4. resıım kesıın yııgma işşareti ..ya tumulus yada höyuk gibi..kazıımıı yasak olan sıınııfıına gıırer
hutame
06-24-2011, 09:32 PM
gercekten harııka işşaretler...
soldan sonuncu resıım yııne yııgma işşareti ok yönune bak kıırmıızıı toprakla yapıılmişş bi mezar...bu rda bııde kervan yolu olur artıı bu tepeyede vezir tepe derler..kolay gelsıın
tunavy2
06-28-2011, 08:20 PM
ermeni mezarlığıdır bişeyler olabileceğini pek sanmam dostum kolay gelsin
formen16
10-15-2011, 09:30 PM
İşçilik 0 (yazıyla sıfır) olunca,yorumda aynı oluyor.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.