PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : agzi acik buyuk yilan iki tane kucuk yilan ve makas

agu
11-08-2011, 04:19 PM
[ATTACH]2981[/ATTAC s.a ustal oncelikle bayraminizi kutlarim isareti kisaca anlatyim kusura bakmayin tek resim ozur simdikten fotoyu cekerken kuzey arkamda kaliyo 1. kuzeyde tarla var irasertlen tarlanin arsinda dere var dere yamur dersidir 2. guneyinde yani isretin arkasi daga dogu cikiyosun arkasi dag 3. dogusunda agaclar var dere kenarinda ve isaretin oldugu kayalan balantili kayalar 100 m kadar uzaniyo kayalar sabit kayalardir isaret cok kucuk iki kucuk yilanin ustune birtane elma koysam gorunmez arti iscilik gercekten cok harika yapilmis cok inceledim sanki oyulmus icine ufak taslarlan orulmus gibi gorunuyo oyledegil sabit kiyilari oyularak yapilmis birtane kabarta makas var ustunde makas kapali kucuk yilanlarin hemen ustunde agzi acik buyuk yilan var medaniyetleri sirasina gore yaziyorum URARTU,MED,PERS,HELLEN,ROMA,BIZASN,SELCUKLU,ERMENI , saygi deger yorumlarinizi bekliyorum

KANAS_USTA
11-08-2011, 11:14 PM
Daha net resımler atmalısın dedıklerını goremedım.

tarıkziyad
11-08-2011, 11:18 PM
A.s sizede hayırlı bayramlar büyük yılan olduguna ve makas işareti olduguna inanıyorum lakin fotografları olsa daha iyi olur kanaatindeyim degişik bir tarz da işaret

bircan
11-09-2011, 12:35 AM
s.a arkadaşım çok guzel bir işaret got gote vermiş iki adet yılan birinin malı iki derenin birleştigi suyun ortasında kalan adada dikili taş biri ise dereden tahmini bin iki yuz metre aşşagıda iki derenin arasında bir degirmen degirmeni iyi kontorol et saygılar
bol şans

agu
11-09-2011, 01:02 AM
A.s sizede hayırlı bayramlar büyük yılan olduguna ve makas işareti olduguna inanıyorum lakin fotografları olsa daha iyi olur kanaatindeyim degişik bir tarz da işaret

s.a ustam makas ve buyuk yilan ayni kayada ustam kucuk yilanlarin ustunde cizim yapamiyorum yoksa cizecem ustam

agu
11-09-2011, 02:04 AM
2982 s.a ustalar acemilik iste makasi ve agzi acik yilani cizdim biratenede siya yuvarlak icine aldigim yerde bas parmagi basilmis sekilde cok hafif oyuk bir santim bile degil

formen16
11-09-2011, 12:41 PM
2982 s.a ustalar acemilik iste makasi ve agzi acik yilani cizdim biratenede siya yuvarlak icine aldigim yerde bas parmagi basilmis sekilde cok hafif oyuk bir santim bile degil

Arkadaşım bir defa resimlerin yetersiz.Bu şekilde sana yardımcı olamayız.Yılanların ve diğer söylediğin makas vs.lerin net olarak göründüğü yüksek çözünürlükteki daha yakın plan ve kayanın arazideki konumunu gösteren 4-5 mt.uzaktan fotoları gerekiyor.:rolleyes:
Yılan dediklerinin işçiliklerindeki kabalığa bakılırsa,bunlar öyle çok eskiden falan değil,yakın zamanda yapılmışa benziyorlar.:(
Makası sadece sen görüyorsun.Biz ise belli belirsiz çizikler olabilir diye düşünmekteyiz.Büyük yılan ise ortada bile yok..!
Bu şekilde bina okur,döner döner yine okuruz.:)Yardım talep eden olarak yeterli fotolar yollayıp;önce senin bize yardımcı olman lazım.Saygılar.

agu
11-09-2011, 08:34 PM
haklisin ustam genis acidan resim gerkiyo cektirip yuklucem konuya ustam saygilar yorum yapan ustalrin emegine saglik.

DAYI
11-09-2011, 09:20 PM
Bana göre orda yılanda yok makasta ama genede çek bakalım dayı

istihkam
11-09-2011, 11:41 PM
ustalarımızın bahsettıgı gıbı fotolar yetersız
yuksek cozunurlukte yakın degısık cephe fotoları atmalısın
formen ustamın dedıgı gıbı yakın donem ısartlerınden teknık cok eskı degıl
ama bu tur bı teknık hakıkaten onem arzeden yerler ıcın kullanılır bılesın
konuna sahıp cık gerısını üstatlara bırak...

agu
11-10-2011, 12:17 PM
daha detayli resimleri yuklucem saygilar ustalar

SeRHaT21
11-10-2011, 12:54 PM
uzak resimlerinide çekin bi zahmet.

ANGARALI
11-11-2011, 03:52 PM
Ben orda define amacı taşıdığına bile inanmıyorum

agu
11-12-2011, 02:54 PM
Ben orda define amacı taşıdığına bile inanmıyorum

yilan oldugunami inanmiyosunuz daha detayli resimleri gonderdigimide fikirleriniz degisecegine inaniyorum saygilar yorum icin ayrica tesekurler herkeze