PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Önceki konunun devamı

yeşil elmas
09-12-2012, 12:52 AM
Bol kayalıklı bölge. Önceki eklediğim bölgeden farklı biryer diğer bölge ise Önceki konudaki yerin geniş çaplı arazi durumu. Ve bulduğum taşların dönemini tahminlere sunmak istedim.

formen16
09-12-2012, 10:33 AM
2 parça bina-mezar vs.gibiyapı taşı kalıntısı.Diğerleriyse manzara fotoğrafları.
Bunlar define sitesine değil,National Geographic'e yakışır kardeş.

yeşil elmas
09-12-2012, 03:54 PM
Bu resimler telefonumda bulunanlar. Kamerayla çektiğim resimlerde var onlarıda atarım bir ara. Öyle diyorsun ama ilk 4 manzara resminin bulunduğu yerden gömü çıkarttılar nasıl olacak ? Birde taşların Ne kalıntısı olduğunu değil hangi döneme ait olduğuna dair tahmin istedim sadece.

formen16
09-13-2012, 08:02 PM
İmzanda "Uyuşturucu kullanmayın,korunmasız ilişkiye girmeyin,vahşi olmayın.Bu işleri bana bırakın " demişsin.
Bunları söyleyen biriyle ne konuşulur?ne paylaşılabilir ki?
DAYI bu vaka artık senlik.;)

yeşil elmas
09-13-2012, 09:56 PM
Ne Güzel diyorum işte. İnsanlara yapılmaması gereken şeyleri ben bu şekilde söylüyorum.

DAYI
09-14-2012, 11:36 PM
TERBİYESİZLİĞİN Bİ ANLAMI YOK DİYORUM BENDE ? dayı
ARİFE TARİF GEREKMEZ ÜSTADIM EMRİN OLUR

DAYI
09-14-2012, 11:39 PM
HAYRET ADAMI BANLAYINCA İMZASIDA KAYBOLDU ...sitemizde kimse bir diğerine saygısızlık edemez ..herkese saygılar DAYI

formen16
09-16-2012, 02:01 PM
TERBİYESİZLİĞİN Bİ ANLAMI YOK DİYORUM BENDE ? dayı
ARİFE TARİF GEREKMEZ ÜSTADIM EMRİN OLUR

DAYI ellerine sağlık.

Buraya insanca gelip,bilgi sahibi olmak ya da bilgi paylaşımı yapmak isteyen herkesin başımızın üstünde yeri var.Ve onlardan hiç bir menfaat beklemeden elimizden gelen bilgi paylaşımlarını yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.
Ama bu şahıs gibi maksadı "üzüm yemek değil de,bağcı dövmek " olanlaraysa,sitemizin huzuru ve diğer üyelerin bilgilenmeye rahatça devam edebilmeleri için,kesinlikle fırsat vermemek lazım.
Ariflerden sadece ricamız olur DAYI.Saygılar bizden.