PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayalıkta ayı figürü ince işçilik-yardım lütfen?


denizdere
01-13-2016, 12:05 AM
Öncelikle lütfen bu işten anlayanlar cevap versin boşa ümitlenmeyelim

Birçok kişi tarafından anlatılan bir ayı figürü var ve doğru olduğu kesin ben henüz görmedim ama bu ayı figürü hakkında mantıklı cevaplar alabilirsem gidip bakacağım

Dağlık bir alan düşünün bir bölgeden karşı kayalığa doğru şafak atma saatleri sırasında bakınca 5 dakika kadar bir süre boyunca net bir ayı figürü görülüyor.Tam net olarak ayının eksik çizimi var mı bilemiyorum ama bakınca çok net ayı olduğu belli oluyormuş.Sanırım ışığın vurma açısına göre mükemmelce oyulmuş.O bölgede yaşayanların söylediği "ayının görüldüğü bölgeden kısa süre ayıyı görüyor gördükten sonra ayıya doğru yürüyoruz fakat mesafe uzun oraya gittiğimizde ayı felan göremiyoruz." Bu olaylar yıllar önce yapılmış telefon felan yoktu o zamanlar tabi ama şuan birçok fırsat var elimizde.Bölge yakınlarında daha önce küpler altınlar ufak tefek bişeyler bulunmuş çokcada rivayet var.Düşüncem bölgede çokca tarihi obje var ayı dan hariç birçok şey olduğu da söyleniyor.Ben bu ayı hakkında bilgi almak istiyorum eğer mantıklı birşeyler duyarsam gidip görmeyi düşünüyorum lütfen bu işi bilen kişiler yardımcı olurmusunuz?

hira_pc
01-14-2016, 05:09 PM
şimdi definede kullanılan ayı işaretlerinde herşey net olmalı güneşin batması doğması gibi durumlar söz konusu olmamalı . işaret nerden bakarsan bak herkes tarafından net olmalı . oydu buydu suna benzer buna benzer olmamalı. anadolunun bircok yerine git uzaktan bir cok kayayı ayıya deveye kaplumbağaya vs. vs. bircok hayvana benzetiriz . Yani anlatmak istediğim uzaktan ayı ise yakındanda ayı olmalı kayboldu görünmedi gibi birşey söz konusu ise onlar taslak olarak tabir edilen görüntülerdirki defineyle uzaktan yakından alakası yoktur.

denizdere
01-15-2016, 04:03 PM
Söylenenler taslak değil resmen çok net bir ayı figürü olduğu yazın gidip görmeyi düşünüyorum bölgede öyle boş bir bölge değil daha önce etrafta altın bulunlar olmuş

hira_pc
02-09-2016, 01:55 PM
öyle olabilir evet sadece şafak atma saatleri demek kafa karıstırdığı için cünkü define işaretlerinde özellikle hayvan işaretleri net olmalı günün her saatinde. yinede yolun düşerse bir resimlersin o zaman net belli olur ne olup olmadıgı.