PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Define bulma duası.


behçet
03-07-2016, 11:30 PM
Define bulma duası, define arayanlar, bir yerde define olduğunu düşünenler için bazı dualar bulunmaktadır. Dualarla defineyi daha kolay bulabilirsiniz. bunun için define havas çalışmalarına birlikte bakalım.
Birinci formül
Gündüz rızaen lillah oruç tutulur ve iftarda canlı ya da canlıdan çıkan herhangi bir şey yenmemelidir. Yatsı namazı ardından bir avuç hardal üstüne 100 defa aşağıdaki ayeti kerime okunur.
" Ve indchu mefatihul gaybi la ya lemüha illa hüve ve ya lemü ma fil berri vel bahri ve ma teskutu min verakatin illa ye lemüha ve la habbetin fi zulümatil erdi ve la ratbin ve la yabisin illa fi kitabin Mübin."
Dua okunurken hardallar avuçta olur, her Mübin kelimesi 102 defa yinelenir. Okunan dualar hardallara üflenir. Dua bittikten sonra avuçtaki hardallar define olduğu düşünülen yere serpilir. Ertesi gün sabaha kadar buraya kimsenin girmemesi gerekir. Eğer orada meftun bir şey bulunuyorsa, hardalların üzerine toplanır, eğer herhangi bir şey bulunmuyorsa hardallar atıldığı gibi kalır.
İkinci formül
Kalaysız kullanılmamış yeni bir kırmızı bakırdan kadeh alınır ve içine su doldurulur. Sol avucunuzun içine aşağıda vereceğimiz duayı yazın ve bakır kadehin üzerini sol elinizle kapatın. Define olduğu düşünülen yerde azamet okunur. Okumada günlük ve kişniş yakılabilir. Eğer orada define bulunuyorsa, azimet yüze gelmeden kadeh ele yapışmakta ve azimeti okuyanı definenin olduğu yere doğru sürükler. Okunacak olan azimet;
" Bismillahirrahmanirrahim Terşin terşin yetuşin tüşin tüşin taryaşin kayuşin kayuşin kalmüşin kalmuşin kalmuşin işin işin heyşin heyşin innehu min süleymane ve innehu Bismillahirrahmanirrahim Tevekkelü ya meymün eba nühın ecir hazel kadah ila mehallid defineh. "
Üçüncü formül
Fındık ağacından çatallı olan tarafları birer karış uzunluğunda olan, sap tarafı bir buçuk karış olan bir dal kesin. Sap tarafını dört köşe hale getiri. İlk köşesine " Akşin akşin " ikinci köşeye " Ahşin ahşin " üçüncü köşeye " Şehmeşin şehmeşin " dördüncü köşeye de " Şeltaşin şeltaşin meşşüha bi hakkı hazihi'l esmai Aleyküm " yazın. Çubuğun iki çatalından tutarak, tetarafı sağı ile define olduğu düşünülen yere meyilli şekilde aşağıda verdiğimiz azimeti okumaya başlayın. Bunu çubuk sizi sürükleyinceye kadar okumaya devam edin. Okunacak olan azimet;
" Aksemtü Aleyküm ya ımaras sakinine biha tevekkelü vecrü hazihi'l cerideti ila mekanil defaini vel habiseti minez zehebi vel fıddati ecibü ve akbelü veshabü vemşü bi hakkı akşin akşin ehşin ehşin şehmeşin şeltaşin esriü bi hakkı hazihi'l esmai elvahan elvahan elvahan el acel el acel el acel essaatü essaatü essaatü barakellehü fiküm ve ahsenellehü ilevküm. "

Dördüncü formül
Arabi ayın onuncu gününden on beşinci gününe kadar henüz gün doğmadan, üç tarafı bir parmak kalınlığında olan zeytin ya da fındık ağacından çatal şeklinde bir dal kesin. Bunu yaparken oruçlu olmak, canlı ve canlıdan olan şeylerden yememek gerekir. Bu çatalın ucunu bir çakıyla temizleyin ve içindeki beyaz kısmı çıkarın. Bunun üzerine aşağıdaki duayı yazın.
" Ve ma tilke bi yeminike ya musa Kale hiye asaye e tevekkeü aleyha ve ahüşşü biha ganemi ve liye fiha mearib uhra Kale elkıha ya musa fe elkaha fe iza hiye hayyetün tesa "
Şimdi çatalın diğer ucunu aynı şekilde temizleyin ve üzerine aşağıdaki duayı yazın.
" Ve iz kateltüm nefsen feddara tüm fiha vallaho muhricün ma küntüm tektümün Fe kulnadribühü bi badıha kezalike yuhyillahül mevte ve yüriküm ayatihi lealleküm ta kılün. "
Çatalın tekli olan ucunu da temizleyerek aşağıdaki duayı üzerine yazın.
" Ecip ya meymunes sehabi ve tevekkel bir hakkı hazihi'l cerideti ila mehallid defineti evil künuzi ve gayriha fi hazel mekan. "
Bundan sonra 7 gün süreyle her şeyden perhiz edip oruç tutun. 333 adetten az olmamak şartıyla, mümknse 1000 adet aşağıdaki azimeti okuyun.
" Hecmecetin hecmecetin hecacin hecacin hecacin almücin almicun mehyücin mehyucin ecib eyyühel avnuş şedid ve cerr hazihi'l cerideti ila mehallet defin bi hakkı hazihi'l esmai ve bir hakkı ismullahil azıymil a zami elvahan elvahan elvahan el acel el acel el acel essaate essaate essaate. "
Bu şekilde çubuğu hazırladıktan sonra define olduğu düşünülen yere gidilir. Burada elde çubuk olduğu şekilde azimet okunur, burada define olursa çubuk sizi sürükler gibi defineye götürecektir.

behçet
03-07-2016, 11:47 PM
AZGIN CİNLERİ DEF ETMEK İCİN.

Bir kişi cinlerden rahatsız oluyorsa, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri bir tavanın içine bir yemek kaşığı üzerlik tohumu, bir yemek kaşığı Çörek otu, bir yemek kaşığı Susam, bir yemek kaşığı Kişniş, çekilmemiş ve kavrulmamış Kahve ve 7 adet defne yaprağı konulur ve kavrulur (her seferinde yeni malzemeler kullanılır). Çıkan duman ağzından burnundan çekilirse o kişiyi ya da yapılan mekanı kötü ve azgın olan cinler Allah’ın izniyle terk eder.