![]() |
dayı neden ugrasmaya degmez sebebebini soylermisin ben oyugun oradaki kartalı goruyorum ama sen gormuyosunn ve orada bir hilal var arkadaslarım resimin kucuk oldugundan sıkayetciler ve doruda soyluyorlar ben onlara hak veriyorum ve sen diyosunki ugrasmaya degmez ozaman o işretleri sen yaptın galiba bu kadar emin olduguna gore
|
Alıntı:
sen ne demişsin bana uzak elimdeki imkanlarla anca bunu yapabildim . demekki birdaha gitmeye niyetin yok ben bunu anladı yoksa her işaret uğraşmaya değer laz ne demiş denizden babam çıksa yerim. bende derimki yeraltından ne çıkarsa çıksın benim için değerlidir.. saygılar |
dayı ben su an gidemem cunku orada suanda 70 cm kar var ama soz eriyince ilk işim oraya gitmek cunku dayı dikkatli bakarsan sende anlıyacan kusuruma bakma yanlıs anlmadan celallendim ben bu işler icin 1400 km yol yaptım inanmayabilirsiniz ama allah saidimdir tesekkurler
|
http://img374.imageshack.us/img374/5...c3bc003nm7.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/g...jpg/1/w769.png son resimde kayda değer bunları gördüm herikiside gösteriyor burada bi mezar va ama yerini tesbit etmemiz için daha detaylı uzaktan ve çevre fotoları çekilmeli diye düşünüyorum |
tabikide dogrudur arkadasım ama siz siz olun kesinlikle bu işler icin işinizi gücünüzü aksatmayın biliyorum ki bu işlerden cok batan oldu o yüzden bu işi yeri ve zamanında yapmaya gayret gösterelim ...
dayının dediği gibi uzak cekimi lazım ceşitli yer tespiti icin ama senin yer bos olmayan bir yer cok yakıınından basla kayaların güneş dogan yüz yönlerinden olur böyle yerlerin girişi saygılar... |
tesekkurler ustalar ben işimi engellemem arkadasım herkezin bir hobisi vardır benim kumarım içkim yok allaha sukur bir tek kotu huyum bu definecilik bunden kopamıyorum tarihi seviyorum dogayı seviyorum gezmeyi seviyorum ne yapalım tesekkurler
|
baska yorum yokmu ustalar
|
tekrar gidip bakmanıza gerek kalmamış
son resim herşeyi anlatıyor oyulmuş yerin hemen üstündeki X işareti son noktaydı ve altındaki oyuk üstü horosan kapalı ufak kasaydı patlamış geçmiş olsun saygılar |
malesef cok guzel ve koly bır yermıs ama malı alınmıs kardesım oyugun kenarlarına dıkkatle bakılırsa horasan tortularınının darbe yedıgı acıkca goruluyor fakat yıne aynı resmın cevresınde mezarlar olmalı uzak detaylı cekım sart....
|
arkadaslar herkesin yorumuna saygım var ancak ben kendim gittim oraya oyle bir sey yok dikkatli bakarsanız anlarsınız murc ile yapılmıs
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 AM. |