![]() |
kaplumbağa işareti
ya arkadaşlar kaplumbağa işaretini kimler hangi kavim kullanmış bilen varmı
|
s.a. arkadasım kaplumbağayı kullanmıs bir kavim varmı bilmiyorum ama eşkiyalar tarafından kullanıldıgı kesin bilen arkadaslarımız varsa yazarlar ... değişik medeniyetler kullanmıslardır her hayvanı bir medeniyet kullanmıs değildir neden dersen sen bankalar yok altınını gömeceksin kendine bir hayvan sekli belirledin cizdin ve seninle aynı dönemde yasayanlarda onu yapacak diye kural yok değişik zamanlarda kullanılmıstır ama özelliklerine uygun bir gömü vardır cevresinde
|
a.s teşekkürler hira_pc
|
rica ederim ne demek arkadasım eger yardımımız dokunuyorsa zaten bu konuda farklı bilgileri olan ustalar devamını yazarlar saygılar...
|
s.a kardesım;
Kaplumbaga: Yunan mitolojisinde genellikle pek yer almaz. Kaplumbağa, evini sırtında taşıyan ve çok uzun ömürlü bir hayvan olması itibariyle Ön-Türk toplulukları tarafından kutsal sayılmıştır. Asya’da birçok bölgede kaplumbağa heykeli vardır. Anadolumuzun bir çok mimari yapısında yer almaktadır.. Bu dogrultuda bolgenın tarıhı ıyı bır analız edılmelı kımler yasamıs bu konuda bızı aydınlatırsanız daha net seyler soyleyebılırız.. Yine kaplumbagadan yola cıkarak cıvarda tapınak olma olasılıgı cok yuksektır bunuda goz onude tutunuz.... vs yeterlı mı? Resımlersenız sevınrız. |
arkadaşım benim bildiğimkaplunbağa yön vere bilir öncelikle ayaklarına dikkat et ayaklarında yön veren olabilir yoksa kası istikametinde ilerde 5-10 tonluk büyük bir kaya aranmalı eğer varsa orada tamlayıcı işaret bulunmalı kaplı bir mağara gşi veya oda olmalı
|
iştıhkam usta guzel yorum yapmıssın tesekkurler
ve hıra ustayada |
kablumbaga gördüm kayanın üzerinde oyma şekilde kafası icinde biraz ve halkası var yakınında bu bnası bişey ozaman?????????????????
|
s.a zebo kardes.halkası dedğin boynunda mı ayakları açıktamı kabugun içindemi.resim çekmeme mumkunse daha güsel detaylı bilgi veirirz İNSALAH
|
resim gorelım zebo kardes sonrasında ayrıntılı bır sekılde ırdelerız konunuzu ınsallah.
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:35 PM. |