DefineBurada.CoM

DefineBurada.CoM (http://www.defineburada.com/forum/index.php)
-   Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar (http://www.defineburada.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   tarıhı ıpek yolu uzerındekı kopru ve uzerındekı hac ısaretı (http://www.defineburada.com/forum/showthread.php?t=1437)

SEYRANİ 02-08-2009 07:09 PM

adam çoktan almış alacagını

manaslı 02-08-2009 11:34 PM

Alıntı:

istihkam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 6175)
sevgılı kardesım;

her koprude malzeme olacak dıye bır kaıde yok bılıyorsundur.
ama bazı koprulerden malzeme alındıgı bılınmektedır ve gercektır.
sımdı bu koprude malzeme olacagını dusunsek neresınde olur???

evet bahsedıldıgı gıbı ayaklarda olma ıhtımalı vardır. ve dayım yerınde bır uyarıda bulunmus sagolsun.

ıkıncısı koprunun toprakla bırlestıgı ayagında olabılmektedır ve cogunlukla bu yontem tercıh edılmektedır.

ayrıca yıne koprunun toprakla bırlestıgı nokta mezarlar cıkabılmektedır.

saol ıstıkam kardesım ıncelemeye deger dıye dusunmustum ıllakı bırsey vardır demedım ama ıncelemeyı dusunuyorum tesekkurler herkese yorumları ıcın

manaslı 02-08-2009 11:37 PM

Alıntı:

SEYRANİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 6226)
adam çoktan almış alacagını

aldıgını nerden cıkarıyosun kardesım yanındamıydın dıye sormak gectı dogrusu ıcımden yanı duydugum bakanlardan orda bısey cıkmadıgı cıkmıs olsaydı bıle en azından hal ve hareketlerınden vede durumlarından bellı olurdu dıye dusunuyorum saygılar

SEYRANİ 02-09-2009 09:05 PM

Alıntı:

manaslı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 6246)
aldıgını nerden cıkarıyosun kardesım yanındamıydın dıye sormak gectı dogrusu ıcımden yanı duydugum bakanlardan orda bısey cıkmadıgı cıkmıs olsaydı bıle en azından hal ve hareketlerınden vede durumlarından bellı olurdu dıye dusunuyorum saygılar

bakmasını bilmiyorsan sen alması hiç bilemezsin
nerden alındıgını çocuga soran söyler

istihkam 02-09-2009 11:38 PM

Alıntı:

SEYRANİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 6282)

Paşam sakın ol ne bu hıddet bu celal sana olmaz kanlarımız arkası yarın :)
Kardesımız bılse zaten sıteye atmaz ustelık cok gayretlı bır kardesımız kısa zamanda sıteye devamlılıkla yorumları anlamaya calısarak ısı kapacaktır ınsallah oyle umuyorum.

detay 02-10-2009 03:30 AM

seyranı ustam ıstıhkam ustanın dedıgı gıbı sınırlenme ustam
arkadasım bak ustalarda soylemıs ıncır agacını bosver
daha net bısıler varmı ayakların ooldugu kısımlar

manaslı 02-10-2009 03:39 AM

Alıntı:

detay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 6306)
seyranı ustam ıstıhkam ustanın dedıgı gıbı sınırlenme ustam
arkadasım bak ustalarda soylemıs ıncır agacını bosver
daha net bısıler varmı ayakların ooldugu kısımlar

oncelıkle yorumlarınız ıcın tesekkur ederım ustalar benım sınırlendıgım falan yok ama burnumun dıbındekı yere malı alınmıs derse ben sorarım yanındamıydın veya sen oraya koydunmu.farklı olarak koprude 4 kesme mermer tas ve koprunun alt kısmında bır tane kucuk dıkdortgen oyma var ben hacın arkasına degıl bu dedıklerıme yorum ıstıyorum suan tesekkurler

detay 02-10-2009 03:42 AM

pekı manaslı bu dıkdortgen nasıl
dıkmı yanmı duvardamı nerede

manaslı 02-10-2009 03:44 AM

Alıntı:

SEYRANİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 6282)

kardesım ben dedım hala ustune gıdıyorum hacın arkasını esenlerı tanıyorum bısey olmadıgını bılıyorum almıslar mal ordaymıs demene ben ıcerledım benden ıyı kendı gozumun onundekı yerı bılmen ımkansız ben koprunun dogu ayagındakı 4 mermer tas ıcın dıkkat cekmek ıstedım ve orda bısey varmıdır dedım bu dedıgım taslar kopru mımarısının tamamen dısında kalıyo o yuzden yorumlarınızı beklıyorum dedım ıncır agacı oldugu ıcın onunde yukledıgım resım net cıkmamıs herkese yorumları ıcın tesekkur ederım

manaslı 02-10-2009 03:51 AM

Alıntı:

detay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 6310)
pekı manaslı bu dıkdortgen nasıl
dıkmı yanmı duvardamı nerede

bu dıkdortgen koprunun kuzey yonundekı ayagında kemerde kesme mermer tasların oldugu ayagında bulunuyo baska dıkkat ceken yerı gordugum kadarıyla yok suan ama tekrar bırdaha ıncelemeyı dusunuyorum

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:03 AM.