![]() |
orada 2 tanede kepçede var kepçelerin sapları doğrultsunda iki şelaleye vardım ve ayrı ayrı kazan göl dediğimiz sizlersin anlayacağınız şekilde göletler buldum burada harika kalp şeklinde gölet buldum ve bu kalbin içinde küçük bir delik ve yan tarafında haç buldum sonrası basitti
|
diğer balık 3,5metre yüksekliğinde bir balıktır ve haritada bulunan balıktır arkadaşlar
|
bilgilendirme ıcın ayrıca tesekkurler nıko usta.
|
selamünaleyküm niko kardeş eline sağlık gerçekten güzel işaretler sağolasın emeğini boş çıkartmaz rabbim inşallah DAYI
|
arkadaşlar diğer resimleri cd yaptırmıştım bulursam yine gönderirim bunlar daha bişey değil sadece görmeniz açısından gönderdim ama yorumlarsanız sizin içinde iyi olacağını sanıyorum herkes eksiğini giderir bu arada
|
bak bubu yeni gördüm eline saglık:)
|
sa ustalarım bilgi amaclı yazacam. ağactaki caydanlık işareti şu an yerinde durmuyor onuda yok ettiler.etrafında ceşme pınar öyle bir şey yok mıntıkası ormanlık parası duruyor damlaların anlamı ise gölet bunlarda var işciliği cok.saygılar.
|
Senin bilmedigin kurumuş bir derede olabilir orda
|
s a eyvallah.
|
Alıntı:
bahadırım işaretı gec bulundugu yerın tum cephelerden fotosunu cevre fotosuyla at çay pişirelim bıraz kardesım ne dersın ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:46 AM. |