![]() |
jovıyanus ustam nıhayetınde canak gıbı bır sey bu zamanla hafıf yan da yatmıs olabılır yagmur kar suyu dola dola e ne olacak işte o resımde gozuken olacak:):)
|
yok ustam onu demyorum o nasip....yani o tasın altında bir tas olablrmi yada bir kapak yada bilemyorum onu sormstum...şimdiye kadark itecrübelerinizde genelde bu trü dibek tasalrında ne gibi biseyle karsılasılmıstır ??
|
bu tasın zaten kendısı kapak supurgeyle topragı alırcasına ınce bır yuzey alıcan malı altındadır...
tecrube edlmıstır. ayrıca yıne bır mahzen cıkma ıhtımalıde her zmana vardır. saygılarımla. |
teskr edrm sagol abi
|
istihkam abi gülmessen bise dcem : o avatar resmindeki adam varya des anlatan abi hep hayalımde seni o yleymiş gibi goryom ben :)
|
o da nerden cıktı sımdı neden?
:) artı ben oyum. |
yok ondan demedim ESTAFİRULLAH yani tip olarak dediydim:)
|
joviyanus
illaki deli edecen kardesim ya bu isaretin bati kesimlerindedir mahsen yada mezar olamdi ic kenarinda ovalligi bozan kismina dogru kanal kanal varsa o istikamete bunlarin hicbiri yoksa bati, güneybati ve küzeybati civari arastir ama bence bu kendi basina birkaya mazeri imis sayet kayain icinde ovallik yoksa |
pardon özr honuslu aga :) gormemişim.en kısa zamanda dah detaylı bakıcam tam üzerinde bise var yada yok diyemicem o kadar detaylı bakamadım.detay dedikte anmadan geçmiyelim burdan detay abimizide saygılar sevgiler...
|
istihkam gerekeni söylemiş
denenmiş bir işarettir % 80 taşın hemen altında 50 cm yi geçmiyor |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:37 AM. |