![]() |
Kar Kalkinca Yeni Resimler Gelecek
Tşk. |
mrb mol gerçekten işaretin beni çok etkiledi daha yakından resmi görmek isterdim tam hoşuma giden bir resim... bu sana açıkça harita veriyo geriside sana kalmış burdan görebildiğim sadece sarp bir kayalık olduğu ama tapınak türü bir yer taehlikeside var dikkat et ama keşke o haritadaki diğer işaretleri daha yakından görebilseydim... resim için tşkler...
|
s a mol kardeşim mükemmel bir yer yakalamışsınız temennim tamamına ermeniz karmankarışık bir minyatür harita ne varki bir gerçek var bu krokinin doğalını bulman gerekiyo geniş bir arazi sanırım. bence doğalı kuyu ve şelale haricinde kapalıdır sanırım yani bir höyük düşünelim hiç bir ayrıntıyı kaçırmaman lazım yani krokide gördüğümüz merdivenler sol baştaki tünel krokisi haricinde kuyu ve şelale meydandadır yani şelaleyi mutlaka bulmalısın üstatlar bayağı güzel açıklamışlar sağ olsunlar.yani işaretli taşın olduğu yerden ganimet olan yeri görebilmelisin allah sana kolaylık versin diyorum mol kardeşim kendine iyi bak
|
oymanin ovalligini bozan kismina dogru ve yilanlarin bakis istikametine dogru tepede arastirmani yap baska isaretlere karsilasacaksin
|
slm kardeş 2ci işarette bişe arama benim yorumum ama arkadaşların çözümüne saygım sonsuz kuyunun üst kısmında koltuk var kol koma yerleride var para önünden alınmış saygılar buda benim yorumum
|
selamlar
değerli kardeşim. yorumlamayı özellikle geciktirdik. istedik ki beyin jimlastiği olsun..kardeşlerimiz fikirlerini rahatca döksün. işaretin mukemmel hatta olağan üstü güzel sadece sizinde belirttiğiniz gibi KROKİ kokilerde geniş düşünüyoruz diyorki: benim aynımı bul..benim büyümüş halimi ara yeniden resimlemeye gittiğinde şunları gözden kaçırma 1-kale yakınlarına giderken bu işaretin yanından git 2-kalenin muhasara altında olduğu zaman su ihtiyacını karşıladıkları yeri bul 3-kuyu ara.kuyulardan kale içine yol olma ihtimali her zaman vardır. 4-kalenin 4 tarafını veiçini resimle 5-kale karşısında <4 tarafta> magaralar olabilir aralarında tünel olabilir 6-kaleyeçıkış merdivenlerini dikkatlice araştır 7-merdivenlerde cepler olabilir <dinlenme amaçlı>buralar aynı zamanda kasa olabilir saygılar |
:):):) USTAM HARIKA BIR ACIKLAMA BENİM BUYUGUMU BUL !!! :):):)
Degerlı mol kardesım ustam tam hedef vermıs kayanın dilini sıze desıfre etmıs vallahı sanslısın. USTAM bu kafamı bıran once rektefe etmem gereklı nerdesın :(:(:( kayadakı merdıvenler dıyorkı benım payıtahtım ulasılması guc bır yerdır zırvededır bu payıtahta ulasan her kım olur ıse benım o zamankı san ve sohretıme sahıp olur ve bızlerın yerını o alır. kuyuya dıkkat ne yap yap bul kardesım!!!( bu kuyu buyukl ıhtımal zırvenın az asagısındakı duzlukte farklı renk kayalar toplulugunun bulundugu yerdedır.) |
s.a kayıpkepenek ustamın dedikleirini ayyynen dikakte almanda çok fayda var abi.
|
s a ustatlar benım kendı kanaatımce bılgılerım dogrultusunda bır kac ısaretleme yaptım dıkkate alırsanız sevınırım egerkı yanlısım varsa benı uyarmanızı arkadaslarımızıda yanlıs seyler yapmasına engel olursunuz tesekkur ederım
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:57 PM. |