![]() |
oda mezar işareti tepeye dogru en fazla 100 metre cıkılırsa orda görükür acılmamiş ise önünde dogal taşlar ile kaparlar ve ben eminim cözümü bnu...
|
Son resimdeki şahsın güneş gölgesinden anlayabildiğim kadarıyla,bu kurbağaya BENZEYEN kayanın sağındaki oyma,kayanın batısına düşmekte sanırım.Son resimde taşın üst kısmıda o yöne meyilli zaten.O oymanın bulunduğu yönde en fazla 6 mt içinde mezar yada mal olmalı.Bu mevsimde o kısımda hiç ot yoktur yada otlar çok gürdür.O kısmları şişleyebilirsiniz.Kolay gelsin....
|
Slm ilkim kardeşim kurbağanın arkasında ki taşta iki göz ve bir çarpı var sanki.Bu arada bende karasuluyum:)
|
Alıntı:
|
s.a kardesım;
bu konuyla ılgılı her hangı bır ıslem arastırma yapıldımı sonuc nedır???? dıkkate haız bır konu olmasıyla soruyorum. |
vırak vırak de sende atla emi>>
sende gurbağa nın baktığı yönde atla bir gurbağa ne kadar atlar 1,5-2 metre sende atla malın üstüne zıpla sunra kaz.sonra sat.sonra zaekatını ver,sonra afiyetle ye islamda define helaldir.:cool::cool::cool:
|
Ustalarımın affına sığınarak; şimdi ikinci resmin oyma olan yerin hemen üstüne bakın lütfen...Orda ne görüyorsunuz? Ben orada bir x işareti görüyorum.Yanılıyormuyum? Eğer doğruysa gördüğüm; gerisi sizin...saygıyla..
|
Kurbağa değil,kedidir o kedi.
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:24 AM. |