![]() |
s.a. yer altı yasam yeri veya seyrani ustanın dediği gibi yeraltı tapınağı olmalı burada...
|
s.a arkadaşlar...üzülerek söylemek durumundayım ki ben sık sık giremediğim için detaylı bilgide veremedim....öncelikle basamaklardan aşağıya indiğimde büyük bir tünelden aşşağıya indim...fakat çok da fazla ilerleyemedim...çünkü ilerisi çok karanlıktı o hesnada lamba söndü ve oksijen olmadığını9 düşünerek geriye çıktım....o adam resmi de bu tüneldeki duvardaydı....
|
3.4 ve 5 ci fotoda görüldüğü gibi basamaklar aşşağıya kadar iniyor....
|
SELAMÜNALEYKÜM RANDOM 21
tedbir almadan bu tür yerlere sakın girmeyelim geri döndüğüne iyi etmişsin kardeşim fakat tekrar gidip bakman gerekirdi belkde her gelen senin gibi düşündü ve kimse ileriye gitmedi. bu yüzden definecilerin bıraktığı işlerinhaddi hesabı yok. saygılar |
burada bir şey daha var büyükçe bir kayanın üzerinde ΠOΓ KΔZ bu yazılar vardı...ve Z harfinin altında murç izi...bu yazının anlamı nedir?teşekkürler...
|
eski roma yazısı murat kafkas baksın bi gelsinde
|
random kardes bence girgit bakbakalım ilerlere duvarlarda falan işaret varmı ısık söndü diye cıkmısında oksijen olmasa hava alamassın
|
SELAMÜNALEYKÜM AFYONLU hoş geldin nerlerdesiniz hasret kaldık yorumlarınıza evet random bak afyonlunun dediği doğru belki ışık rüzgardan söndü genede tedbirli ol ama mutlaka geri git ve bak oraya
|
s.a. ısıgın söndüğü yerlere öyle elimizi kolumuzu sallayarak girmemek lazım tetbirini al taktiri ALLAHA bırak ... bir daha denersen eger ısık yine sönerse kesinlikle ilerleme ...
|
ama hira usta ışık sönmüşte oksijende bir sorun yok nefes alıyo ben olsam ilerlerim
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:28 AM. |