![]() |
Alıntı:
SeRHaT21 kardeşimizin dediği gibi herşey ortada.Farkındaysanız ben yorum isteyen arkadaşlardan sürekli olarak bulunduğu kayaların işaretlerle birlikte ve dört bir yandan çok değil sadece 2-3 mt.kadar uzaklıktan fotoğraflanmasını istiyorum.Çünkü orada ne olduğunu görmek için,bazılarının dediği gibi öyle arazinin uzaklardan fotolarının gerekmediğini biliyorum.Biz burada doğa fotoğrafçılığı yapmıyoruz ki.:D Sadece gördüğümüz net işaretlere yorum yapmaya çalışıyoruz.Gayb-ı Allah bilir değilmi?Mezarlıklardaki çökelti,tümsek,mıcır,zambak vs.gibi yüzey faklılıklarının önemli bir ayraç olduğunu tabiki biliyorum.Ama öncelikle burasının dikkate alınmaya değecek bir yer olup olmadığını anlamamız içinde;işaretlerdeki işçiliklerin kalitesine bakıyorum.Yoksa ne zorumuz var?niye tespit edelim ki?:) Fotoğraflardaki açılmış mezarı görüyorsunuz.Bu işlerin öyle üç bilinmeyenli denklem olmadığını;aslında herşeyin çok basit olduğunu söylerken haksızmıyım? İşin püf noktası bu ise,işaret dediğimiz kaya oyma yada kabartmalarının ne amaçla yapıldıklarını bilmek.;) Herkese saygılar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52 PM. |