![]() |
bende burda tuzaga düştüm aslında sazanlık yaptım konuya atladım hos bu kartalın gerceginide gördüm benim gördüğümün kanatları acık bir yöne bakıyor gözleride kıpkırmızı parlıyordu adi volcan gercekten yasamıs altınada imzasını atmıs o kartalın. burdaki konu bilgilendirme amaclıymış naparsın cok gezenmi cok okuyanmı durumuna düştüm
|
albay herkes kendi yorumunu yapar baskasının yorumunu eleştirme hoş deil...ben bildiğimi söledim kartal olması önemlı deil içinde gizli işaret bulmak önemlı buda kafasında dıkkat ederseniz 4 adet çizgi var buda mezar verıyo 4 veya 40 adımda mezarı var.altında hediye bırakırlar bırakmazlar bılemem her zaman hediye koymazlar bazen olur o bakmak gerek sadece...
|
selamın aleküm define duyenleri bana acil çubuk lazım özel mesajla bana ulasa bilirsiniz ...
|
acil cubuk :D para bulan bi kişi ahanda benim cubuklar mükemmel diye ortaya cıkarmı sence ugrasmaz bile adam ayrıca ben sahsen para bulan cubuga sahip olsam sırrını vermem neden vereyimki
|
Alıntı:
|
:)peki öle olsun:)kucuk gözle kacan işaretler bence parayı verir...bu sembol aynı zamanda mal veya mezarın koruyucusu anlamı taşır...bayada asil duruyo valla
|
biride tesekkür etmiş cok biliyor ya neyse bi ara yazmıstım son kez yazıyım kabul bu konuya atlayarak sazanlık yaptım konu bilgi amaclıymıs bi daha yazmıcam
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hic bilenlerle bilmeyenler bir olurmu ?? ben düşmanımın bile benden akıllı olmasını isterim aptal bi düşmanla ancak vakit kaybedilir |
Arkadaşlar bu işaret kimbilir kaç yüzyıldır burada definecilik asırlardır var böyle güzel bir işaretin malzemesi yerinde kalmaz :(
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:36 PM. |