DefineBurada.CoM

DefineBurada.CoM (http://www.defineburada.com/forum/index.php)
-   Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar (http://www.defineburada.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   ustalar bunun anlamı nedir (http://www.defineburada.com/forum/showthread.php?t=2827)

meçhul 05-22-2010 01:39 AM

işaret net!

işaret net ve güzel,kapalı yer ihtiva ediyor; kanal yönü vermiş.dört ayrı kapalı mezar yeri vermiş.kanal boyu mesafesi verir,yönü kanalın oyuktan uzaklaşan yönündedir.hayırlı olsun.saygılar

taraklı 05-25-2010 01:34 AM

Bundan sonra gülmek için hep bu siteye gireceğim.Tarihçi arkeolog ve sanat tarihçi arkadaşlarımada tavsiye edeceğim.ne güzel sallıyorsunuz öyle.sitedeki bazı fotoğraflara baktım acayip komik yorumlar.kalıntılar en az ama en az 700-800 yıllık ve bu sürede bu kalıntılar üzerinde bir çok medeniyet kurulmuş onlar bu hazinelere fark edememiş.1000 yıl sonra sizler farkediyorsunuz aferim size.:)))))))))))) vallahi çok güldüm.

mirko 05-25-2010 09:58 PM

taraklı kardes iyi diyorsunda boş muhabbete koymadım ben o fotoları. elbette bundan 1000 sene evveline gittim merak etme sen. yerler bakir ve hiç ellenmemiş. yoksa bende buna benzer binlerce yer var ama ben sedece bu 3 işarete güveniyorum ve sayın ustalarımdan bilgi almak istiyorum. sen gülmeye devam et kardeşim inşallah bi gün bizde güleriz...

DAYI 05-26-2010 12:22 AM

Selamünaleyküm taraklı kardeş internette bi sürü komedi siteleri var gülmek istiyorsan güle güle kardeş yolun açık olsun
dayı

meçhul 05-26-2010 11:06 PM

Tek bir güLümsemen, ömre bedel !ama kahkaha atma emi!

Alıntı:

taraklı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 17600)
Bundan sonra gülmek için hep bu siteye gireceğim.Tarihçi arkeolog ve sanat tarihçi arkadaşlarımada tavsiye edeceğim.ne güzel sallıyorsunuz öyle.sitedeki bazı fotoğraflara baktım acayip komik yorumlar.kalıntılar en az ama en az 700-800 yıllık ve bu sürede bu kalıntılar üzerinde bir çok medeniyet kurulmuş onlar bu hazinelere fark edememiş.1000 yıl sonra sizler farkediyorsunuz aferim size.:)))))))))))) vallahi çok güldüm.

saygısızlığında ki köpekleşme süreci,üslubunda akıldaki noksanlıkla birleştirip ,mongol rolü yapma gayretine gerek kalmadan insanlıktan nasibini almamış, mahlukat olmanı gerektirmez.inanmıyorsan gel sana binlerce yılın altında çözülemeyeni çözülmüş ve bulunma noktasında gerçeği göstereyim.bu sölediklerimi anlamak için Türkçe lüğat ile terfini beklerim.bu arada senin gibilere ilaç önerebilirim tüm eczanelerde var''BİSİKTİROL! geçmiş olsun.

istihkam 05-26-2010 11:44 PM

kardeş;
bu işaretın bu halıyle altında hıc bır halt olmaz
vur kır demek ısın en kolay tarafıdır aldırıs etme
sımdı işaretınızle anlatılmak ıstenenı belırteyım
tek kelımeyle dıyebılırımkı: ZEMİN ALTI ODA MEZARI
tam yer ıcın bu tasın haım oldugu arazının alt eteklerını ve işaretın genıs acı fotosunu atmalısın gerısı sana kalmıs.

NOT: mıcıra dıkkat.

hulusi 05-28-2010 08:18 PM

Alıntı:

taraklı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 17600)

e heralde gülersin definecilik zeki adamların işi,senin gibi köy kahvesi muhabbetlerine alışkın insanlar oldukca ne kadar insan yaşasa yaşasın o topraklarda,2000 yıl geçsede kimse bişey bulamaz,bu siteyi takip et öğren diyecem ama sende definecilik kafası ve zekası yok be kardeş,başka alanlarda eğitimini alsaydın keşke,sakın bilmişlik taslayıp bi yerlere girme metan gazından gidersin bu kafayla

JOVİYANUS 05-28-2010 11:29 PM

Bu işaretin gerçekten etrafını gormek isterdim.işarette bir tuhaflık var.bu kadar net ve belirgin özellikte olması süphe çekici.ayrıca işaretin etrafındaki horasan yamaları bi kontrol ediver istersen.

mirko 05-29-2010 12:25 PM

ah ustalarım bu yerleri bir görseniz o kadar muntazam işaretler var ki. nasip olurda gidersem etraflıca bilgilendiricem sizi, saygılar..

KOMAGENA 05-30-2010 01:18 AM

arkadaşlar bu taraklıyı kaale almayın çünki adam burnunun ucunu göremiyorki belkide gerçekten ama bu adam. sakaryada adapazarında okadar çok tarihi kalıntılar gün yüzüne çıkıyorki burnunu ucundan haberi yok başka şehirlerdeki olanlardan haberi olsun:D bence bu sözlerine önce kendi arkadaşları gülmüştür geri zekalıya:cool:

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 PM.