![]() |
işaret net!
işaret net ve güzel,kapalı yer ihtiva ediyor; kanal yönü vermiş.dört ayrı kapalı mezar yeri vermiş.kanal boyu mesafesi verir,yönü kanalın oyuktan uzaklaşan yönündedir.hayırlı olsun.saygılar
|
Bundan sonra gülmek için hep bu siteye gireceğim.Tarihçi arkeolog ve sanat tarihçi arkadaşlarımada tavsiye edeceğim.ne güzel sallıyorsunuz öyle.sitedeki bazı fotoğraflara baktım acayip komik yorumlar.kalıntılar en az ama en az 700-800 yıllık ve bu sürede bu kalıntılar üzerinde bir çok medeniyet kurulmuş onlar bu hazinelere fark edememiş.1000 yıl sonra sizler farkediyorsunuz aferim size.:)))))))))))) vallahi çok güldüm.
|
taraklı kardes iyi diyorsunda boş muhabbete koymadım ben o fotoları. elbette bundan 1000 sene evveline gittim merak etme sen. yerler bakir ve hiç ellenmemiş. yoksa bende buna benzer binlerce yer var ama ben sedece bu 3 işarete güveniyorum ve sayın ustalarımdan bilgi almak istiyorum. sen gülmeye devam et kardeşim inşallah bi gün bizde güleriz...
|
Selamünaleyküm taraklı kardeş internette bi sürü komedi siteleri var gülmek istiyorsan güle güle kardeş yolun açık olsun
dayı |
Tek bir güLümsemen, ömre bedel !ama kahkaha atma emi!
Alıntı:
|
kardeş;
bu işaretın bu halıyle altında hıc bır halt olmaz vur kır demek ısın en kolay tarafıdır aldırıs etme sımdı işaretınızle anlatılmak ıstenenı belırteyım tek kelımeyle dıyebılırımkı: ZEMİN ALTI ODA MEZARI tam yer ıcın bu tasın haım oldugu arazının alt eteklerını ve işaretın genıs acı fotosunu atmalısın gerısı sana kalmıs. NOT: mıcıra dıkkat. |
Alıntı:
|
Bu işaretin gerçekten etrafını gormek isterdim.işarette bir tuhaflık var.bu kadar net ve belirgin özellikte olması süphe çekici.ayrıca işaretin etrafındaki horasan yamaları bi kontrol ediver istersen.
|
ah ustalarım bu yerleri bir görseniz o kadar muntazam işaretler var ki. nasip olurda gidersem etraflıca bilgilendiricem sizi, saygılar..
|
arkadaşlar bu taraklıyı kaale almayın çünki adam burnunun ucunu göremiyorki belkide gerçekten ama bu adam. sakaryada adapazarında okadar çok tarihi kalıntılar gün yüzüne çıkıyorki burnunu ucundan haberi yok başka şehirlerdeki olanlardan haberi olsun:D bence bu sözlerine önce kendi arkadaşları gülmüştür geri zekalıya:cool:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 PM. |