DefineBurada.CoM

DefineBurada.CoM (http://www.defineburada.com/forum/index.php)
-   Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar (http://www.defineburada.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   ustalar bu ayak izinin tam anlamı nedir (http://www.defineburada.com/forum/showthread.php?t=2828)

mirko 05-30-2010 01:01 AM

ben anlamıyorum yaaa. bu fayın hiç işi yok 45 derece gönyeli kesim yapacak kayanın üzerinde.

sonadım 06-01-2010 08:22 PM

çok güzel bir ayakkabılı ayak izi sağ olduğuna göre öyleyse sizde tamamlayıcısı olan sol ayakkabılı ikinci işareti bulmalısınızki istediğinize ulaşasınız.kolay gelsin...

mirko 06-05-2010 11:17 PM

ustam dün bu ayak izinin 15 20 metre gerisinde sol olanını buldum yani bu ikinci olanı. bu ikincisi tam zirvede ve öyle bişeyki etrafındaki çizgiler balyozla vurdugun zaman kalıp kalıp çıkıyor. sanki içi içe yerleşmiş gibi, saygılar..

JOVİYANUS 06-06-2010 03:02 PM

s.a

asfbkjpkpfgp

SEYRANİ 06-06-2010 05:06 PM

Işaretin çok güzel çevre fotosuda varmı

JOVİYANUS 06-07-2010 05:12 PM

benim ufaklık bi yorum yapmıs benim adıma kusuruna bakmayın...

shanchez 06-09-2010 02:40 PM

yeri kendim gidip bizzat inceledim ve şöyle açıklıya bilirim size bu ayak izinin bulunduğu taş harç gibi bir malzemeden domuza benzeyen bir kaya görünümü verilmiş gibi bunu kırınca içinden bu ayak izi çıktı yaklaşık on ila on beş adım ilerisi kayalık yamaç ve en üstte bulunan kayanın üzerinde bir istavroz var bu istavrozun yamaca bakan uzun kısmında bir bilya girecek kadar bir çukur var ayrıca ayak izinin yirmi adım yamaca tam zıt yönünde bir ayak izi daha varmış ancak tam yerini bulamadık bu şekilde yorum belki yapa bilirsiniz diye düşünüyorum...saygılar..

sonadım 06-09-2010 06:16 PM

Alıntı:

mirko Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 17714)
ustam dün bu ayak izinin 15 20 metre gerisinde sol olanını buldum yani bu ikinci olanı. bu ikincisi tam zirvede ve öyle bişeyki etrafındaki çizgiler balyozla vurdugun zaman kalıp kalıp çıkıyor. sanki içi içe yerleşmiş gibi, saygılar..

....usta madem diğerini buldunuz o ayak izinin olduğu yerde etraflıca bir araştırma yapınız .dediğiniz gibiyse oraya yğonlaşın.rdan istediğinize ulaşamazsanız o zaman son bulduğunuz ayak izinin tam on iki adım karşısındaki bulmanız gereken son işareti yani son noktayı bulmalısınız..allah kolaylıklar versin..

mirko 06-10-2010 10:56 PM

aynen sonadım usta 12 adım önünde istavroz var uç tarafında küçük bilye şeklinde çukur oyuk var.

formen16 11-02-2011 09:56 PM

Alıntı:

muhammet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 17649)
doğal bi durum işaret değil fay

Muhammet kardeşimiz bu işaret için doğru olanı söylemiş aslında.Ama her doğru her zaman dosdoğru söylenmiyor işte.Söylendiğinde ise burada da olduğu gibi,doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar.:)

Aradan 1 yıl geçmiş.Fotoğrafı gönderen mirko arkadaşımız,işaret ve 12 adım önündeki istavroz ile küçük bilye kadar çukur oyuk hakkında şimdi ne düşünüyor acaba?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:52 PM.