![]() |
Eyvallah sana ve tüm dostlara da herşeyin hayırlısını versin
|
kardeş orarası bir harita misali yapılmış o olukla dereyi kıyasla bakalım o oyuklu yere benziyomu ikincisi orada sen uğraşabilirmisin bilmem ama baya yüksek potansiyeli bir amanet var sonra o zamanın din adamlarıda orayı sevdiler ve oarada tapınma yeri olarak kullanmışlar ama şurası bir gerçekki boş bir yer değildir...
|
sagol niko kardes, tespitlerin isabetli görülüyor, zira orasi tek basina halledilecek bir yezre benzemiyor dedigin gibi.
o yer benim eve uzak oldugundan, ancak bir daha ki gidisimde oyle bir kiyaslama yaparim insallah, belki bir fikir çikar. |
arkadaşım resimler çok kısıtlı çekilmiş,merdivene çıkarken son basamağında durduğunda dereyi görebiliyorsun sanırım,merdiveden dereye baktığında devam eden derenin sadece bir bölümü görünüyor,belli mesafede sonra tekrar dere görünüyor.yanii durduğun yerde derenin devamlılığını göremiyorsun,arada bir engel var,enin araştırma yapacağın O engelin olduğu yer.uçuruma sıfır bir yerdir. orada dikkat çeken 2kaya olmalı.
veya merdivene çık,tm karşına denk gelen noktaya odaklan. |
degerlı kardesım
merdıvenın basamagını say kac basamaksa solundakı kayaya cık olukların baktıgı yone don basamak sayısını 10 la carp varacagın yer kayalık bı alan olacak ıkı adet oda mezarın var. |
hocalar, tesekkürler, kafa tam karisik.
|
arkadas işaretları bırbutun duşunemedıyım ıcın kafanı karıştırmak iştemıyorum,kolay gelsın........
|
sa.resimler açılmadı.en kısa zamada bakıcam....
|
resim linki var ama ben acamıyorum pek kafam basmıyorda..koltuk merdıven ıyıdır eyer gercekten koltuk ve merdıven varsa koltuga otur kalk merdıvene yuru ın aşagı indigin yön güneydogu olur aşagı ın dere guneye akar dereyı takıp et ılerıden sola döner döndugu yerde kayaları ıncele hedıye orda..iki koltuktan aynı işi yap karşiya bak magara olmalı ..onu ıcele..resmı görsek iyi olurdu
|
yorumlariniz için sukranlarimi arz ediyorum, insaAllah yerine gittigimde inceleme yaparim ona gore yeniden soylerim, ama resimler ben açabildim.?!
selametle, Allah islerinizi kolaylastirsin. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:30 PM. |