![]() |
kayıpkepenek usta gelmeyecek herhalde
|
Selam kurdun baş taraı tam ensesi tarafı yani mağaranın ters tarafı yani kurtun ense tarafına baktığında işaretten 1 metre kadaryüksekçe ve oldukça otluk bir alan mı? açık mağaranın ters istikametinde de bir işaret olacaktır.. mağara tamamen tabii işaret amaçlıdır. kurdun bulunduğu noktada pusulayı tutarsanız mağara ya kuzeydoğu ya da kuzeybatı istikametindedir. Malını bulmak güney tarafta nasip olacaktır. Patişka yol boyu 80-100 adım güneye doğru gidilmelidir malı için.
|
Degerlı kardesım işaretlerın tamam dort dortluk anlattıgın kadarıyla.
ustalarımın affına sıgınaraktan su ıfadelerıo kullanmak ısterım. 1. guneslı bır havada magaraya gunes ısınları vurdugunda sen magarda ol ve senın golgenin kurdun golgesıne dustugu ana kadar sureklı konum degıstır golgeler ortustugu an ayaklarının altını yokla bu bırıcı sık.... 2. magara kapı gırısnde aynı olayı denı. Ki byuk ıhtımal bır adım onudur. 3. Magaranın ust kısmında kanal olabılır kanalı baslangıc be tısı yerlerınden en uygunu hangısı ise orayı yokla 4. magara gırısnden kafanı uzat bak dıkkatını eken bır sey olmalı ve buda magara gırısı ıle kafa arasında olmalı 5. golgenın fotosunu net bır sekılde cek bıze gonder farklı bır ayrıntı var ona da bakalım. butun bu secenekler dahılınde HER ZAMAN SOYLEDIGIM GIBI sızın RESİM gondermenız hedefe en kıza zamanda ulasmanıza yardımcı olacaktır. |
Alıntı:
|
geldim
zaten hep buradaydım ama başka fikri olanları görmek istediğimden yorumlamadım malum biz yazdıktan sonra konuya yazan olmuyor eh hadi bismillah güzel kardeşim zaten sorunun cevabı sorunun içinde saklı ne yazmışın? kurdun başsız gövdesi nerede tavanda hadi bakalımşimdi çözelim gövdenin tam altında dur durdunmu? gövde tam başının üstünde yani ne bekliyorsun? ayaklarının altında duruyor üstüne basıyorsun |
:):):) abım ALLAH ım zıhnıne kuvvet versın ınsallah. son noktadır kardesım ALLAH ın ıznıyle gerısı sana kalmıs.
|
selam usta ağzına sağlık iyi yorumdu pes doğrusu
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 PM. |