![]() |
usta senin yuvarlak içine aldıgın yer varya benım kayalık o tarafta orada gorulen kayalıgın karsısındaaa yanı ordakı kayalık
|
arkadaşım senin araştırma yapacağın yer o zaman orası ama resimlerin pek net değil orada makina yardımı alman gerekli toprakmı yoksa kaya parçalarımı var orda resimlerden tam kestiremedim.toprak yada taş ise yerli olan taş yada topraklardan farklı olacaktır mezara ait olanlar.tabi daha önce karıştırılmadıysa orası sanki kurcalanmış gibi orası.
|
usta murç izi yada hac işareti baykuşun yakınındamı yoksa o karsı kayalardamı olurr
|
baykuşun görebildiği her bölgede olma olasılığı var.tabiki karşı kayalıktada olabilir sen iyice bir araştırma yap oralarda daha çok foto çek ve gönder başka arkadaşlarda yardımcı olacaktır.
|
tamam usta yarın iyi bir inceleme yaparım aksam burda olursan konusuruz...
|
s.a. arkadasım kandela ustadan güzel yorumlar almıssın ...
birde farklı yönden bakalım senin icin bir secenek daha olsun şimdi burada işaretin 20 metre cevresini arastır bakalım bir işaret bulabilecekmisin ??? vede bu kusun ön tarafı nasıldır hemen ön bölgesii... birde buraya yakın hemen cevresinde dere yatagının ciftleştiği yer varmıdır??? |
hira_pc usta özele mesaj attım bakarsan sevinirim
|
kartal ve av
resimdeki birkartal ve avını ayaklarının arasına almış tam girişe konmuş sanıyorum baktığı yerle ilgilenmişsiniz.Ancak bence olduğu yer giriş ayaklarını altından çalışın kolay gelsin...
|
sanki kapak gibi giriş ola bilir saygılar
|
tam hedefi kaya mezar kapağını bulmuşsu o yuvarlak apağı aç,gir al emi
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:37 AM. |