DefineBurada.CoM

DefineBurada.CoM (http://www.defineburada.com/forum/index.php)
-   Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar (http://www.defineburada.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Anahtar Işareti (http://www.defineburada.com/forum/showthread.php?t=942)

SEYRANİ 06-17-2009 04:33 PM

niko kardeş nererdesin sen yaw
kilidide bulduk kardeş açacagiz inş hayirlisi ise

NİKO 06-18-2009 08:10 PM

daha ne bekliyosunuz açın işte kilidi ... hadi hayırlısı

cubut 07-03-2009 01:27 PM

sonuç ne oldu?sonuçlar hakkında kimse yazmıyor neden?.

DAYI 07-03-2009 02:24 PM

selamünaleyküm cubut kardeş hiç bir sitede hiç kimse buldum demez dostum sebebi ne hikmettir bilinmez

formen16 11-09-2011 02:37 PM

SEYRANİ kardeşim,aslında sitedeki en güzel yerlerden biri senin bu resimlerini yolladığın yer.Eğer elinde varsa,şöyle bir kaç metre daha uzaktan çekilmiş fotoğraflarını yüklersen sitedeki arkadaşlarımızın bilgilendirme açısından güzel yorumlar olabilir.Ayrıva o kuyu gibi olan yerinde özellikle dip tarafının daha fotoları varsa çok iyi olur.Ama bu talep seni zahmete sokacaksak gerek yok tabi.Selamlar.

SEYRANİ 11-10-2011 05:08 PM

Formen 16 abim hoşgeldin sefalar getirdin, dostlar burası köye uzak bir mesafede bu resimleri bizm yeğen çekmiş mevkii biliyorum ama bir türlü gitmek nasip olmadı ama yazın gideceğiz inş

formen16 11-10-2011 05:17 PM

Alıntı:

SEYRANİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 22329)
Formen 16 abim hoşgeldin sefalar getirdin, dostlar burası köye uzak bir mesafede bu resimleri bizm yeğen çekmiş mevkii biliyorum ama bir türlü gitmek nasip olmadı ama yazın gideceğiz inş

Hoş bulduk güzel kardeşim.:)
Bende elinde başka fotoları varsa yollamanı istemiştim zaten.Ayrıca zahmete girmene hiç gerek yok.
Nerden baksan yaklaşık 2000 senedir orada beklliyorlar;biraz daha bekleyebilirler.;)
Allah'a emanet ol.Selamlar.

SEYRANİ 11-10-2011 05:22 PM

Eyvallah abi, define işi aceleye gelmez, buraya gidince karşılıklı iştişare yaparız inş abi

a21medli 11-11-2011 10:10 PM

arkadaşım ben iki mihrap ve anahtar dediğine istinaden ne anladığımı azcık anlatayım,
iki mihrabın yaklaşık 70-700mt. karşısında iki oda olmalı bir kapalı diğer açık olabilir..
anahtar dediğine ise kendi açımdan iki şıkta bulunabilirim....
1)yaa çok geniş L şekilde yer altı tüneli olabilir? eğer tünel varsa? bu tünel suyu cılız akan dereye iniyor
2) yada dere değil geniş bir nehir diyorum.eğer orada nehir varsa? o nehire mihrabın oradan baktığında L şekilde görünüyor
nehirin kıvrımına yetişmeden 1 köprüde? var.nehrin tam çatalından patika yol geçiyor.
eğer bu nehir ile ilgili soruma,cevap verirsen neyin ne olduğunu anlayabiliriz.

bu yorumum kaya falcılığı gibimi oldu acaba.:)

formen16 11-11-2011 10:32 PM

Alıntı:

a21medli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 22355)
arkadaşım ben iki mihrap ve anahtar dediğine istinaden ne anladığımı azcık anlatayım,
iki mihrabın yaklaşık 70-700mt. karşısında iki oda olmalı bir kapalı diğer açık olabilir..
anahtar dediğine ise kendi açımdan iki şıkta bulunabilirim....
1)yaa çok geniş L şekilde yer altı tüneli olabilir? eğer tünel varsa? bu tünel suyu cılız akan dereye iniyor
2) yada dere değil geniş bir nehir diyorum.eğer orada nehir varsa? o nehire mihrabın oradan baktığında L şekilde görünüyor
nehirin kıvrımına yetişmeden 1 köprüde? var.nehrin tam çatalından patika yol geçiyor.
eğer bu nehir ile ilgili soruma,cevap verirsen neyin ne olduğunu anlayabiliriz.

bu yorumum kaya falcılığı gibimi oldu acaba.:)

Acabası fazla medli kardeşim.:)
Sabır edip detaylı fotoğraflar geldikten sonra,gördüklerimiz için bildiklerimizi söyleyelim ki;arkadaşlarımız için daha sağlıklı yorumlar yapabilelim.
Selamlar.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 PM.