![]() |
niko kardeş nererdesin sen yaw
kilidide bulduk kardeş açacagiz inş hayirlisi ise |
daha ne bekliyosunuz açın işte kilidi ... hadi hayırlısı
|
sonuç ne oldu?sonuçlar hakkında kimse yazmıyor neden?.
|
selamünaleyküm cubut kardeş hiç bir sitede hiç kimse buldum demez dostum sebebi ne hikmettir bilinmez
|
SEYRANİ kardeşim,aslında sitedeki en güzel yerlerden biri senin bu resimlerini yolladığın yer.Eğer elinde varsa,şöyle bir kaç metre daha uzaktan çekilmiş fotoğraflarını yüklersen sitedeki arkadaşlarımızın bilgilendirme açısından güzel yorumlar olabilir.Ayrıva o kuyu gibi olan yerinde özellikle dip tarafının daha fotoları varsa çok iyi olur.Ama bu talep seni zahmete sokacaksak gerek yok tabi.Selamlar.
|
Formen 16 abim hoşgeldin sefalar getirdin, dostlar burası köye uzak bir mesafede bu resimleri bizm yeğen çekmiş mevkii biliyorum ama bir türlü gitmek nasip olmadı ama yazın gideceğiz inş
|
Alıntı:
Bende elinde başka fotoları varsa yollamanı istemiştim zaten.Ayrıca zahmete girmene hiç gerek yok. Nerden baksan yaklaşık 2000 senedir orada beklliyorlar;biraz daha bekleyebilirler.;) Allah'a emanet ol.Selamlar. |
Eyvallah abi, define işi aceleye gelmez, buraya gidince karşılıklı iştişare yaparız inş abi
|
arkadaşım ben iki mihrap ve anahtar dediğine istinaden ne anladığımı azcık anlatayım,
iki mihrabın yaklaşık 70-700mt. karşısında iki oda olmalı bir kapalı diğer açık olabilir.. anahtar dediğine ise kendi açımdan iki şıkta bulunabilirim.... 1)yaa çok geniş L şekilde yer altı tüneli olabilir? eğer tünel varsa? bu tünel suyu cılız akan dereye iniyor 2) yada dere değil geniş bir nehir diyorum.eğer orada nehir varsa? o nehire mihrabın oradan baktığında L şekilde görünüyor nehirin kıvrımına yetişmeden 1 köprüde? var.nehrin tam çatalından patika yol geçiyor. eğer bu nehir ile ilgili soruma,cevap verirsen neyin ne olduğunu anlayabiliriz. bu yorumum kaya falcılığı gibimi oldu acaba.:) |
Alıntı:
Sabır edip detaylı fotoğraflar geldikten sonra,gördüklerimiz için bildiklerimizi söyleyelim ki;arkadaşlarımız için daha sağlıklı yorumlar yapabilelim. Selamlar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 PM. |