DefineBurada.CoM

DefineBurada.CoM (http://www.defineburada.com/forum/index.php)
-   Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar (http://www.defineburada.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   bakalım ne göreceksiniz ? (http://www.defineburada.com/forum/showthread.php?t=1556)

DAYI 03-09-2009 05:34 PM

Alıntı:

amca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 7286)
:confused:s.a dayı hayırlı günler neyin ne olduğunu neyin nerede olduğunu bu foto yu gönderen üstat sormuş demişki:BÜTÜN DEFİNECİLERİN ARADIĞI AMA BULAMADIĞI BİR ŞEKİL VAR eh bizde nacizane fikrimizi bazı yerlerde çizimler yaparak sunduk.bu sunduğumuz çizimleri veya bir kaç tanesini sizlerdende görseydikte ortak noktaları bulup doğruyu yakalamak şansımız olsaydı.ben bu siteye saygı duyduğum bi insanın tavsiyesiyle geldim bana tavsiye eden insan ABARTTIN deseydi özürü diler çeker giderdim.bu site bir paylaşım sitesi ise abartısıs herkez herkeze saygı duymalı eleştirinide alaylı şekilde yapmamalı SAYGILAR.

selamünaleyküm amca ya kusura bakma ben senin için konuşmadım lütfen sözlerim yanlış anlaşıldı sizin gibi değerli dostları kırmak aklımdan bile geçmez.lütfen değerli yorumlarınızı saygıyla bekliyoruz DAYI

amca 03-09-2009 09:56 PM

aleykümselam dayı yanlış anlamışım demek özür benden seni üzdüm ama inan etkilendim acabamı dedim çümkü başka bir sitede böyle bir olay sonucu ban edildim haklıydım yalancılıkla hayalcılıkla rencide edildim etkisinde kaldım demekki sen kusura kalma hakkını helal et saygılar

istihkam 03-09-2009 10:05 PM

burası baska sıte degıl ozel bır sıte amcacım basımız ustunesın.

amca 03-09-2009 10:11 PM

eyvallah üstat bunun bilincindeyim burdayım burada kayipkepenek üstat ve sizler çok değerli insanlarsınız yanlış anlaşıldığımı sandım özürümüde diledim estağfurullah baş üstünde olan sizlersiniz sizlerden öğreneceğimiz çok şey var eksik olmayın

İSA 03-10-2009 01:13 PM

ben bişey gmremedin neye benzetirsen o çıkar tabi

knight 03-10-2009 01:49 PM

Alıntı:

amca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 7472)
eyvallah üstat bunun bilincindeyim burdayım burada kayipkepenek üstat ve sizler çok değerli insanlarsınız yanlış anlaşıldığımı sandım özürümüde diledim estağfurullah baş üstünde olan sizlersiniz sizlerden öğreneceğimiz çok şey var eksik olmayın

amcamızın dediğine bende katılıyorum çok duru sölemiş. bide bu şekilleri ho o fotodan nası çıkarıyosunnuz hayret bişi müthiş. biz nası bu konuma gelebilirizki tecrübe biizede uğrarmı acaba Allaha emanet olun Allah dostları

JOVİYANUS 03-10-2009 09:22 PM

zaman ister be knight kardesim.yanmadan pişilmyor MEVLANA HZ lerinin dedği gibi.tek bise dicem üstadlar harbiden yanmıslar kendilerini mükemmle geliştrmişler bence bu kazı yaprak değil merak ederke bazı seleri ruhunda hissederrek murclu taslara dokundukalrında titredikleri için eski yasama zaman makinası olmadangittikleri için.bakıp düsünüp kaldıkalrı için yapılara.o kesme taslar günes sattleri evlere sunaklar ibadet hanelr vs.... bunalra binlerece yıl once ademoglunun eli değmiş ve siz onların dokundugu yerlere dokunuyorsunuz.egere nedemek istedigimi anlyorsanız hissediyorsanız çok zaman geçmeden szide bir bakısta herseyui goreceksiniz emin olun. saygılar

knight 03-11-2009 12:06 AM

Alıntı:

JOVİYANUS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 7520)
zaman ister be knight kardesim.yanmadan pişilmyor MEVLANA HZ lerinin dedği gibi.tek bise dicem üstadlar harbiden yanmıslar kendilerini mükemmle geliştrmişler bence bu kazı yaprak değil merak ederke bazı seleri ruhunda hissederrek murclu taslara dokundukalrında titredikleri için eski yasama zaman makinası olmadangittikleri için.bakıp düsünüp kaldıkalrı için yapılara.o kesme taslar günes sattleri evlere sunaklar ibadet hanelr vs.... bunalra binlerece yıl once ademoglunun eli değmiş ve siz onların dokundugu yerlere dokunuyorsunuz.egere nedemek istedigimi anlyorsanız hissediyorsanız çok zaman geçmeden szide bir bakısta herseyui goreceksiniz emin olun. saygılar

işte bu seninde sölediğin gibi sölenebilecek tanımlardan sadece bir kaçı bende çok yoğunluk hissediyorum bu konulara karşı Allahtan hayırlısı

atmaca 04-19-2009 01:31 AM

kayip kepenek ressamcılıgın mükemmel dogrusu yok olanı var etmişin bıravooooooooooooo

seha 07-22-2011 07:17 AM

file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/adminastratör/Desktop/kkepenek.jpg

tarıkziyad 07-22-2011 05:51 PM

evet sayın üyelerimiz ve yönetimdeki arkadaşlar burası özel ve güzel bir site tabiki başka sitelere benzemez sıcak dürürt ve egitime önem veren bir site fark var yani

seha 07-22-2011 10:27 PM

Eğer benzetmiyorsam; çok farklı birşey var resimde...Zaten çoğu arkadaş gördüklerini işaretlemiş, yazmış...Ben resmi henüz yükleyemedim.Yüklediğimde, bakalım siz ne diyeceksiniz...saygıyla..

seha 07-23-2011 05:08 AM

http://ressim.net/s/upload/4027f6a5.jpg Sayın Kayıpkepenek usta benim naçizane gördüğüm yerler bunlar...Ayının üstünde + var ayrıca...Saygılar..

afyonlu_usta 08-27-2011 01:45 AM

ustam emeğine sağlık güzel olmuş

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 AM.