DefineBurada.CoM

DefineBurada.CoM (http://www.defineburada.com/forum/index.php)
-   Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar (http://www.defineburada.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   çıplak kadın ve detayları (http://www.defineburada.com/forum/showthread.php?t=1253)

istihkam 01-23-2009 08:21 PM

degerlı ismetdus kardesım;
ıyı hos guzel dıyorsun da
a benım kardesım bu gomu ısınde ana yasa mahkemesınde oldugu gıbı cıkan kararnameler bırebır uygulanmıyor bız bunu ıfade etmeye calsıyoruz. Kultur ve tabıat varlıklarında (mezarlar...vs) dedıgınız oculendırme gecerlıdır az cok fakat bunu demem bıle yanlıs cunku kultur ve tabıat varlıkları dahı bellı bır olcu arzetmemıstır ama temayul vardır ona ıtırazım yok. ''INSAN DOGAYA DEGIL DOGA INSANA SEKIL VERIR'' ve ''BUTUN OLCU SISTEMLERI DUZEN DOGAYA UYDURULMUSTUR'' desem hatalı bı kelam mı etmıs olurum ? :)
dolayısyla yok 20 cm yok 40 m bu tur ıfadeler demınde dedıgım gıbı yer yer kultur ve sanat eserlerınde vardır fakat genellenemez(doga faktoru) umarım anlasmısızdır buraya kadar....

Sımdı gelelım gomulere(defınelere!!! mezar degıl yanlıs anlasılmasın :);
daha oncede defalarca soyledık arkadaslar gomu ozeldır ve tamamen kısının ınsıyatıfıyle alakalıdır. kuralı kaıdesı yoktur. yıne gomulerde doga ınsana yon verır fakat olcu kısının tabırı caızse şeytanlıgı ıle alakalıdır. elınde olsa saman yolu galaksısıne gomer:) haksızmıyım vesselam !!!

SEYRANİ 01-23-2009 08:27 PM

bensert usluptan hoşlanırım yaw istihkam:)
adamınagörede muamele yaparım önce lafa bakarım lafmı diye
amaburda ben lafa bakamadım çünkü işaret degildenmiş
heralde

SEYRANİ 01-23-2009 09:00 PM

ismetdüş kardeş saygılar
lafı alan aldı galiba sen kafanı yorma
seni tanırız

ismetdus 01-23-2009 09:07 PM

eyvallah seyrani kardeşim, alındım biranda kusura bakma.

kayipkepenek 01-23-2009 09:33 PM

işaretin ölçülendirmesini de yazdık
bilgi amaçlı konulmuştur
beyin jimlastiği amacıyla bakınız
işaret tarafımızdan çözülmüş olup tartışma ve karşılıklı görüşlerinize sunulmuştur

ismetdus 01-23-2009 10:18 PM

bilgilendirme için sağol usta.
ölçülerin önemli olduğunu sende bilirsin. saygılar

murat7878 01-23-2009 10:19 PM

s.a usta emegine saglık gercekten güzel bi işaret 19cm bi resmin bulundugu ve eski hali göz önüne alınırsa bunu görmek bile ayrı bi ustalık çünkü resim tebeşirle çizildigi halde bunu algılamayan arkadaşlar olmuş ki ilk hali nasıldır bi düşünün benim fikrim işaretin yapıldıgı kayada yada sol kolun hizasında olabilir diye düşlünüyorm s.a

lybre 01-23-2009 11:40 PM

kayıpkepenek o kadın işaretini yanındaki x işareti oncedenmi yoksa yenimi ?

kayipkepenek 01-23-2009 11:50 PM

X işareti eskidende vardı biz görünsün diye tebeşirle üstünden geçtik
resimde görünmesi için

honuslu 01-24-2009 12:24 AM

s.a

kayipkepenek hocam elinin gösterdigi tarafta mezar dediniz eklemedeyide

ben yapayim mezarda :D kadincagizin takilari olmasin özel esyalari ve mallari :D

saygilar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:23 AM.