![]() |
seyrani ustam.nasılsın şimdi.belkisormak için biraz erken ama.agrı dsevam edyormu faydasın ı gordunmu.bendede fıtık var biliyorsun onunla urasyorum.şimdilik ilaç tedavisiyle beraber 14 gün sürecek olan fizik tyedaviye baslyorum pzrtsi günü.ameliyatı tavsie eden olmadı.nediyosun....
|
bunun doğal olduna inamıyorum üçgenin her bir kısmını ölç kısa olan tarfa doğru araştırma yap büyük ihtimal kadın mezarı çıka bilir
|
s.a. bende burda bir fil kafası görüyorum üçgenin solundaki hortumu üçgen ağzı gözüde üstte sadece bir bakış açısı ve yorumdan ibarettir bağlayıcı değildir.
|
Teşekkürler arkadaşlar her görüş önemlidir bence.
|
Alıntı:
|
arkadasım resımler acıkcası bana
el yapımı gıbı geldı ama yınede karar senın pekı oaralarda kapalı gırıs olacak bır ye varmıdır pekı |
Detay kardeş valla inceleme yapmadım burası için ben sadece ilgimi çektiği için çekmiştim bu görüntüyü.Daha bu siteye üye olmamıştım bu işlerle uğraşmıyordum onun için çekip gitmiştim.Ah ah şimdiki aklım olsa.Ama ilk işim burayı incelemek olacak.Görüşün için saol.
|
Yolcu34 kardeşiim her yorum önemlidir bence .Hele hele benim gibi bilgisi yok denecek kadar az olan biri için.Görüşün için saol.
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:49 PM. |