meçhul |
03-08-2009 05:08 AM |
özel Ve Güzel Daha Ne Diyeyim Ki!!!
Birkayada Daha Ne Olsun O Kayyayi öp ,kokla ,sakla, O Senin Kurtuluş Ve Yaradanin Verdiği Nimet Kabul Et.!!
Sirayla Anlatalim Dilimiz Döndüğünce Emi
1- Oyma Balik Kesin Define Ama Oymanin Boyu Uzakliğini Derinliği Mesafesini Verir Yani Baliğin Boyunu ölç Kaç Santim Ise 78-80 Cm Ile çarp Baktiği Yönde Yürü Hedeftesin!!! Derinliğini ölç 3cm Diyelim Her Cm 1 Metre Kabul Et Işte Sana Kazacağin Mesafe.!!!
2- Kartal Kanadi Kapali Ise Sakli Magra Yada Kapali Yerde Manasina Gelir.kanadi Açiksa Ayaklarinin Dibinde Kaya Içerisinde Olur Ben Kartali Seçemedim De!!!!
3- Resmi Büyültüğümüzde Sol Merdivenin Yaninda Bay Ve Bayan Resmi çizilmiş.buda Gösteriyoirki Kral Ve Kraliçe Mezari Var. Burda Dikat Iki Ayri Merdiven Var Buda Her Ikisine Ayri Tünel Veya Magra Girişi Gösteriyor.!!!basamaklara Dikkat Yukari Doğru Ve Gittikçe Küçülen Cizgileri Ve Sayilari Hemen Hemen Eşit Gibi Duruyor. Ben 14 Basamak Saydim Buda Demektir Ki 14 Adim Ileri Doğru Git Kapağin önündesin Aç Ve Gir Al.!!!!giriş Kolay Yalniz Muhafiz Bekleyen Diğer Mezarlar Etrafinda Her Yer O Alan Mezarlik Olabilir Tebasi Kralin Etrafina Gömülü şekilde Dikkat Et Emi Hangisi Kolayina Gelirse. Allah Yar Ve Yardimcin Olsun.
|