![]() |
doğrusun üstat çizimine göre anımsatıyor yanlız çizdiğin devenin kafa kısmında bir ovallik var bunu farkettinizmi sanki avuç içine alınmış gibi üst çizgisi boş resimde bariz bir şekide belli,veya yarım bir ay misali siz daha iyi bilirsiniz kabartma ay şekli giriş verir
|
canlar
güzel kardeşlerim resmini çizdiğimiz yerde bir ayı duruyor hemen sağında bir ayıcı ayıya bakıyor ayının ön ayaklarının birileri tarafından kırılmış olduğunu gördük biraz üzüldük ayının alt tarafında horosan bir kapak duruyor ellenmemiş horosanın altınsa bir basamak merdiven var ayının üst kısmında bir mağara mevcut tavan tamamen birileri tarafından kırılmış oyuk olarak gördüğünüz yer mağaranın penceresi mağara iki odadan oluşuyor içinde iki duvarda yazılar var birde bizans hacı |
gorunen o ki artık ellenmiş :) hayırlı olsun
|
slm kayipkepenek ustam sizler doğrusunu açıklıyacaksınız bizler de bişeyler öğrenecez memnuniyetle benimki kendimce nacizane fikrimdi gerçek sizde tabi yakından görmek yerinde tespit yapmak daha doğru olacaktır tabiki yeriniz bana iznik delikli taşı anımsattı burada sadece üstteki kanalın üzeri açık çok benziyor az çok mazisini biliyorum delikli kayanın tabanda işlem yapılmış gibi zemin araştırması yapıldımı yapılmadı ise güzel bi cihazla veya cıbıkla boşluk araştırması yapabilirmisiniz musaitse eğer
|
joviyanus ustam zemin haricinde ellenmiş pek bişey görünmüyo resimde şekil delikli kaya şekli iki oda olmalı kapalı ama girişi arkadan büyük ihtimalle ön zemine ellenmediğini derse kayipkepenek üstat sürpriz var orada
|
amca
doğru tesbit giriş bu işaretin arka tarafında vezirveye yakın biryerde işaretin olduğu tarafta ellenmeyok yani bilinçli bir hareket olmamış işaretin altında ve zeminde iki oda tesbit edildi bahara kısmetse resmi izin alınacak |
Slm arkadaşlar resimlerin üzerine nasıl şekil çiziyorsunuz gördüğüm deveyi bende çizmek istiyorum.
|
çizim yapacağınız resmin üstüne sağ tuş tıklayın
beraber aç deyin point ile beraber açarsanız istediğiniz renk ve kalem-fırça gibi çizimleme yapacağınız şıkları seçersiniz kolaygelsin |
tşk ler usta
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:35 PM. |