DefineBurada.CoM

DefineBurada.CoM (http://www.defineburada.com/forum/index.php)
-   Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar (http://www.defineburada.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   sızce buresımlerde dıkkat ceken yerler hangısı (http://www.defineburada.com/forum/showthread.php?t=1439)

manaslı 04-05-2009 01:15 AM

Alıntı:

hira_pc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 8548)
s.a. manaslı ALLAH c.c. yar ve yardımcın olsun acil şifalar versin ... ameliyatın inşALLAH hayırlı bir şekilde sağlıklı sıhatli olur... saygılar

amın saol ustam ınsallah ıyı bır sekılde gecer bu ay ıcersınde olucam amelıyatı hayırlısı neyse o olur ınsallah allah cc bana nekadar omur bıctıyse gorcez mutlaka ınsallah sorunsuz bır sekılde bu hastalıktan kurtulurum allah kımselere benım hastalıgım gıbı hastalık nasıp etmesın dıleklerım ve dualarımla

istihkam 04-05-2009 01:31 AM

ALLAH yardımcın olsun kardesım hayırlısıyla basarılı gecer ınsallah amelıyatın mevlam yardımcın olsun. hayırlı haberlerını beklyoruz ınsallah.

DAYI 04-06-2009 01:40 AM

selamünaleyküm manaslı kardeş allah yar ve yardımcın olsun inşallah biran evvel sağlığına kavuşursun kardeşim

detay 04-06-2009 04:57 PM

manaslı kardes insallah bunuda kolayca atlatırsın
simdiden gecmiş olsun

manaslı 04-15-2009 12:44 AM

Alıntı:

detay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 8615)
manaslı kardes insallah bunuda kolayca atlatırsın
simdiden gecmiş olsun

saol allah razı olsun detay kardesım ınsallah hayırlısı ıle su kotu gunlerı bı atlatayım daha coook guzel seyler paylascamıza ınanıyorum guzel dıleklerınız ıcın hepınıze tum dostlara tesekkur ederım

ka33 04-20-2009 01:30 PM

manaslı kardeşim çok geçmiş olsun inşaallah başarılı bir ameliyatla sağlığına bir an önce kavuşursun kardeşim.

manaslı 04-20-2009 10:42 PM

Alıntı:

ka33 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 9282)
manaslı kardeşim çok geçmiş olsun inşaallah başarılı bir ameliyatla sağlığına bir an önce kavuşursun kardeşim.

saolasın kardesım ınsallah hayırlısıyla atlatırım bu rahatsızlıgı guzel dıleklerınız ıcın tum kardeslerıme tesewkkur ederım saolun

manaslı 05-15-2009 02:03 AM

Alıntı:

JOVİYANUS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 6864)
s.a manslı kardesim.sana gerekli olanları soyliyim once cesaret daha sora güsel bir ekip daha sorada bir adet levye demiri yanında ii bir murc ve balyoz.son resim veondan bir oncsi zaten iiside aynı.orası bir kapıdır kolay gelsin diyorum.vur balyozu.hayrlı olsun

kırılmıyo ustam bı kırılsa kapıdır dıcemde bılmıyorum sasırmıs durumdayım bu kapı ıse nekadar kalınlıktadır tahmını olan varmı arkadaslar saygılar

manaslı 02-15-2010 11:49 PM

oncelıkle tum dostlara saygılar ve selamlarımı sunarım uzun zaman oldu sıteye gıremeyelı ben bır amelıyat derken bır amelıyat daha olmam gerektı bobrek naklı amelıyatını henuz olamadım oda bugunlerde olucak ınsallah bugun samsundan amelıyat olamadan geldım nakıl ıcın yatmıstım sınüzit tesbıt ettıler bende normalde yarın amelıyat olucaktım sınızut oldugum ıcın amelıyata almadılar ılac kullancam bır hafta kadar ondan sonra bobrek amelıyatımı yapmak ıcın cagırcaklar bu arada yenı konularla ve yenı fotolarla donucem arkadaşlar bekleyın benı cumlenız allaha emanet olun gorusmek uzere dostlar

istihkam 02-15-2010 11:58 PM

ALLAH acıl sıfalar versın kardesım buyuklerın bereketı uzerıne olsun.
tez elden atlatırsın ınsallah.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:41 PM.